• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aldatırsan seni öldürürdüm diyen erkek

Güven problemi var sanırım. Aldatma ihtimalinize karşı Hep şüphe ile yaklaşırsa olmadık bir durumdan kendi kendine aldatıldığını düşünüp ya da size inanmayıp zarar verebilir.
Bir de böyle konuşan erkekler baştan gözdağı verir ki kendilerine değil karşısındakinin korkusuna güvensin. Eminim fazlaca da fobileri vardır.

Arkadaşlar iyi sahurlar. Sorum başlıkta ki gibi rayında giden bir ilişkim nişan dönemim var çok şükür, nişan döneminde olan arkadaşlarıma nazaran hep anlaşarak devam ettik sorunları ortak çözdük. Biraz romantizmden uzak olmasinın dışında bi problemimiz yok çok şükür yani yoktu taaaki bana bu cümleyi kullanana kadar. Geçen gün beni is yerime bırakmak için aldı biraz erken geldi arabada sohbet ettik iste iltifatlar özlem giderme falan sarılma sırasında bana bunu söyledi "eger beni aldatırsan seni öldürürüm mantıklı bir insanım ama gözüm bisey görmez sakın benim mantıklı olduğumu sakin kalacağımı düşünme beni aldatırsan cok şaşırırım çünkü dedi" o anki olayın şoku ila ne dedim hatırlamıyorum bile ama ilişki dönemimiz boyunca benden daha sakin olan benimle kıyasladığında daha sabırlı ve mantıklı olan bu adamın bu söylemi ondan sogumama şüpheye düşmeme bunca yılı sorgulamama sebep oldu. Oysa bana portakalsuyu sen bu adamı aldatırsan bu adam neyapar diye sorsaydınız çok perişan olur ama bana dokunmaz derdim , şimdi bu düşüncemin tam tersi olması beni korkutuyor ya başka konularda da yanıldıysam sizce ne yapmam lazım bu konuyu onunla tekrar oturup konuşmayı düşünüyorum ama içim ılır mı bilmiyorum hala seviyorum ama korkuyorum
Aldatmayimi dusunuyordun yoksa 😂😂

Arkadaşlar iyi sahurlar. Sorum başlıkta ki gibi rayında giden bir ilişkim nişan dönemim var çok şükür, nişan döneminde olan arkadaşlarıma nazaran hep anlaşarak devam ettik sorunları ortak çözdük. Biraz romantizmden uzak olmasinın dışında bi problemimiz yok çok şükür yani yoktu taaaki bana bu cümleyi kullanana kadar. Geçen gün beni is yerime bırakmak için aldı biraz erken geldi arabada sohbet ettik iste iltifatlar özlem giderme falan sarılma sırasında bana bunu söyledi "eger beni aldatırsan seni öldürürüm mantıklı bir insanım ama gözüm bisey görmez sakın benim mantıklı olduğumu sakin kalacağımı düşünme beni aldatırsan cok şaşırırım çünkü dedi" o anki olayın şoku ila ne dedim hatırlamıyorum bile ama ilişki dönemimiz boyunca benden daha sakin olan benimle kıyasladığında daha sabırlı ve mantıklı olan bu adamın bu söylemi ondan sogumama şüpheye düşmeme bunca yılı sorgulamama sebep oldu. Oysa bana portakalsuyu sen bu adamı aldatırsan bu adam neyapar diye sorsaydınız çok perişan olur ama bana dokunmaz derdim , şimdi bu düşüncemin tam tersi olması beni korkutuyor ya başka konularda da yanıldıysam sizce ne yapmam lazım bu konuyu onunla tekrar oturup konuşmayı düşünüyorum ama içim ılır mı bilmiyorum hala seviyorum ama korkuyorum
???
Okurken ben korktum.
Lütfen onunla durmayın. Yalvarıyorum. Mantıklı bir insan olsa, durduk yere size bu cümleyi kurmaz... Size kıyamaz çünkü...

Sakın aldatmazsam sorun yok diye düşünmeyin.
Restoranda adamın biri sizi keserse karşı duvarda kafanızı kırmayacağının garantisi var mı? Evlendikten sonra dışarı çıkmanıza izin verecek mi bakalım?

Ölümle tehdidin hiçbir açıklaması yok, ilişkinizi çok ciddi olacak bir gözden geçirin. Bu öyle bir sinir anında söylenmiş bir laf değil, çok kritik bir sinyal. Bunu sakın ama sakın geçiştirmeyin.

Tekrar konuşup sakince bir yaklaşın, açıklama isteyin, azıcık sıkışsın. Rengini belli etsin siz de ona göre kararınızı verirsiniz.

farz et ki sen aldatmadın ama beyefendi öldürmeye kılıf arıyor... belki şizofrenin teki, aldattığını sanacak kendi kendine triplere girecek falan, bu cümleyi kuran adamın akıl sağlığından şüphe ederim. dinlene dinlene kaçmalısın bu cümleyi kurabilen bi erkekten, ay allah korusun

sizi çok sevidiğini mi belli etmek istedi lafın nereye gideceğini bilmeden acaba anlayamadım. eğer ciddi ciddi diyorsa bunu çok sıkıntılı bir durum.

Sakasina yazdim Ben hemen saldirmayin

konusada ne degisecek sanki tamam öldürmem dese inanacakmi bence ayril pesin pesin söyledine göre herhangi bir kiskanclikta yaparda bu allah korusun. bu arada ilk yorum gercekten sakaydi yinede özür dilemeyi atlamicam özür dilerim

Aldatmasan bile kafasında kurup, kurduğuna inanıp bunu yapabilir .

Bunların hepsi bahane. Seni biri aldatırsa bunu gurur yapmazsın. Erkektir vs demeyin. Ne yani? Bittiyse bitmiştir. Bunu kendi de kabul etmeliydi, önceki ilişkisinde birde kızı tekrar kabul etmiş. Şimdi bunu travma yaşadım vs demek şiddete bahane aramak demek. Hiç normal değil. Espri yapar gibi de dememiş, tehdit etmiş. Koşarak uzaklaşırdım, bahane elalemin travmasından, durduk yere bana bunu yaşatıyorsa gerisi boş.
Aslında bunu kendi söylemedi bu benim travmam demedi ben eski ilişkilerini bildiğim için biz çok yakın iki arkadaştık uzun yıllar yani bunu yapacak bi adam olduğunu dahi düşünmedim ne arkadaşlık döneminde ne de benimle iliskisi oldugunda sadece bunu o an söylemiş olması bende şok etkisi yarattı

Adam şimdiden bahane hazırlıyor yahu. Hadi bunu ayrılma sebebi olarak görmeseniz bile bu adamın ileride sizin herhangi bir hareketinizden şüphelenerek size zarar vermeye kalkmayacağından ne kadar emin olabileceksiniz? Korkutmak istemiyorum ama sırf kendince aldattığından şüphelendiği için karısını uykusunda boğmaya çalışan adamlar var.

Kendisi ile bu konu
Aldatmayimi dusunuyordun yoksa 😂😂
Burda ironi yaptığınızı umut ediyorum zira kendisi ile bu konuyu burdakinden çok daha sert bir şekilde dün konuştum ve inanın bana ,benj aldatmayı mı düşündün söylemini kurmadı çok şükür sizin gibi. hatta bunun için onunla kavga ediyor olmama önce şaşırdı sonra bana benimde ona bu tarz söylemlerde çok bulunduğumu ve gururunun incindigini bunun için misilleme yaptığını söyledi bu kadar çabuk bu yalanı uyduramaz diye düşündüm çünkü ben maalesef ki bu söylemlerde çok bulunuyorum ama şu an ona eskisi gibi güvenemiyorum

Screenshot_2020-04-30-04-20-17-435_com.android.chrome~2.webp

Senin,benim her sene en yakinindaki erkekler tarafından öldürülen 400 küsür kadından ne farkımız var?
"Öldüreceğim" dediyse öldürebilir.
Sonuçta kadın cinayetlerinin çoğu bir sevgi bagiyla bir araya geldigin kişi tarafından işleniyor. Kimse kolay kolay durduk yere bir insanı öldürmez,gasp ,tecavüz vs işin içinde yoksa.
Ama hayatının merkezine koydukları insan tarafından terkedilince ya da aldatilinca vs bu büyük bir motivasyon oluyor katillere. Çünkü zaten hayatlarının merkezi kaymış oluyor. 'Ha öyle kötü , ha böyle kötü. Ya benimsin ya kara topragin' deyip ellerini buluyorlar kana
Senin hayatındaki , parmaginda yüzüğünü taşıyan şahıs da bir katil adayı işte. İnsan durduk yere bu cümleyi kurmussa önceden tasarladığına inanırım ben
Bugün 'aldatirsan öldürürüm' diyen yarın 'terkedersen öldürürüm' der.
İnan ki bu tarz sözler ağızda durmaz,icraate geçebilir.
Benim aynı soyadı taşıdığım, çok yakın bir akrabam da 'seni öldürürüm' deyip duran kocası tarafından katledildi.
Katiller aramızda.
Kendini seviyorsan kurtul şu adamdan. Bir laf diye küçümseme lütfen. Sonra çoook pişman olabilirsin

Arkadaşlar burda fikrinizi sormak için yazıyorum hepimizin fikri benim için değerli biliyorum belki bazılarımıza göre ilişkisinden kopamıyor yada söylüyoruz kendi bildiğini okuyacak düşünceleri geçiyor ama bir insan kolayca bir insanın yarısı olmuyor ve kolayca emin olmadan maalesef ki haksızlık etmek istemiyorum hem ona hem iliskimize.
Burda bi arkadaşın sinirlendir bakalım tepkisini gör soylemi olmuştu bunun için bana özelden mesaj atıp sakın yapma ne yapacağı belli olmaz diyen beni korumaya çalışan hemcinslerim oldu hepinize çok tesekur ederim ama onu birazcık tanıdığıma ve tam emin olmaya çalıştığıma inanarak ciddi bir kavga çıkardım ve onu istemediğimi bana bu yaftayı yakıştırdığını bu şekilde onunla devam edemeyeceğimi söyledığimde en büyük korkum beni aldatmayı mı düşündün demesi oldu, ama o bunun yerine ilk çok şaşırdı sonra -hak ettin bu kadar etkileneceğini tahmin etmedim özür dilerim , ama sende bana bunu defalarca kullandın en olmadık zamanlarda soyledin bende bir nevi misilleme yaptım beni anlarsın diye çünkü seninde bu tarz söylemlerin benim çok zoruma gidiyordu
Dedi .
Bi an durdum haklıydı bunu ona belki onlarca defa bende kullandım ama bir kadın söylemi ile bir erkeğin söylemi aynı olmamalı diye düşünüp şu an konuşmuyorum ama hala bir tarafım haksızlık yaptığımı hissediyor 😔😔

Arkadaşlar burda fikrinizi sormak için yazıyorum hepimizin fikri benim için değerli biliyorum belki bazılarımıza göre ilişkisinden kopamıyor yada söylüyoruz kendi bildiğini okuyacak düşünceleri geçiyor ama bir insan kolayca bir insanın yarısı olmuyor ve kolayca emin olmadan maalesef ki haksızlık etmek istemiyorum hem ona hem iliskimize.
Burda bi arkadaşın sinirlendir bakalım tepkisini gör soylemi olmuştu bunun için bana özelden mesaj atıp sakın yapma ne yapacağı belli olmaz diyen beni korumaya çalışan hemcinslerim oldu hepinize çok tesekur ederim ama onu birazcık tanıdığıma ve tam emin olmaya çalıştığıma inanarak ciddi bir kavga çıkardım ve onu istemediğimi bana bu yaftayı yakıştırdığını bu şekilde onunla devam edemeyeceğimi söyledığimde en büyük korkum beni aldatmayı mı düşündün demesi oldu, ama o bunun yerine ilk çok şaşırdı sonra -hak ettin bu kadar etkileneceğini tahmin etmedim özür dilerim , ama sende bana bunu defalarca kullandın en olmadık zamanlarda soyledin bende bir nevi misilleme yaptım beni anlarsın diye çünkü seninde bu tarz söylemlerin benim çok zoruma gidiyordu
Dedi .
Bi an durdum haklıydı bunu ona belki onlarca defa bende kullandım ama bir kadın söylemi ile bir erkeğin söylemi aynı olmamalı diye düşünüp şu an konuşmuyorum ama hala bir tarafım haksızlık yaptığımı hissediyor 😔😔
Çok saçma bir öneri vermis 'kavga çıkar' diyen.l arkadaş.
Hiç bugün nisanliyken yalandan bir günde cikarttigin kavga ile yarın aynı evin içindeyken,mazisi olan -birikmis bir seylerden çıkmış, onun gözünü döndürüp sana şiddet uygulayacağı kavga bir olur mu?
Kadınlar kulübü köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyen erkeklerle dolu.
Bugün kavgada gönlünü almak istemesi de çok normal.
bir insanın sinirli anında sana zarar verip veremeyeceğini böyle öğrenemezsin.
Kendi hayatimdan bir örnek vereyim. Çok sevgi dolu , her an her durumuma uygun komikli şiir yazan, yorulmayayim diye bütün yokuşlarda,merdivenlerde beni sırtında taşıyan bir sevgilim vardı. Onca zaman o kadar kavga ettik, ne kadar üstüne gitsem de asla beni kırmamis biri- en ağır bir kere 'kopegin miyim senin' demişti,onda bile özür dilemek için cantamda tasidigim kedi-kopek mamasini yemişti. Asla kiskanc degildi, gelmiş gecmis tüm ilişkilerimin dedikodusunu yapardık, bız birlikteyken eski sevgilimle buluşmama ses etmeyen , hatta eski sevgilime alacağım hediyede bana yardımcı olan, duygusal romantik erkek.
Böyle birini düşün.
Ben bu kişiyi haklı bir sebepten terkettim , yine iyi dilekler, 'sen mutlu ol' halleri...
Sonra benim hayatıma birini aldigimi öğrendi. Yani beni tamamen kaybettiğini anladı. Ve anneme babama -hayatimdaki kişiye bir şekilde ulaşıp beni herkese rezil edecek , çok çirkin mesajlar attı. Resmen ailemi dolduruşa getirdi, neredeyse hayatımı karartacakti:KK62:
Bir zamanlar ben de senin gibi hayati görmemiş , bilmemiş bir kızdım :) o zamanlar ben de diyebilirdim 'deli gibi kavga çıkarttım,damarına bastim,yine de sakın kaldi. Asla bana zarar vermez' diye
Ama işte kazın ayağı öyle değil.
Ayrıl ya da ayrılma. Sadece bugün soyledikleri seni ikna etmesin. Kaybetmekten korkmuş, seni de seviyor. Tabii ki suyuna gidecek.
Filmlerdeki gibi kizdirinca birden özüne dönüp delirecegini falan mı düşünmüştün? Gerçek hayatta işler öyle yürümez ki

Ne diyebılırım??? Bu ulkede oldurulen kac kadın var hepımız bılıyoruz. Bana esim soyle yaoarsan senı oldururum dese ben bosanırım. Benım gozumj korkutmak ıcın bıyle bır cumle kuramaz. Insanın fıkrı neyse zıkrı de olur. Duygulsrımız dusuncelere dusuncelerımız eylemlere donusur.
Kesınlıkle ayrılın. Adam ÖLDÜRME eylemını kafasında bı sekılde haklı cıkarabılıyor demek ki. Yarın bir gun de tokat yersınız bı sebep soyler. Kufur duyarsınız bı sebep soyler.. Oldurulene kadar beklersınjz.
Terbıyesız zıhnıyetsız. Öldğrürmüş. İnsan değil bunlar. Kım bılır daha ne insanlık dısı dusunceleri vardır.. Allah cıkarmıs son anda karakterını.

Valla çok riskli zamanla paranoya olabilir. Bilemedim. Bunu bi anda söylemesi demekki yolda kafasında kurmuş öyle gelmiş gibi düşündürdü. Evlilik hayatı çok farklı sevgililik gibi değil her gün aynı evin içerisinde kapı duvar. Hep biz kadınların kafasında evlenince düzeltirim ben onu mantığıyla bütün kötü sözlerine hareketlerine katlanıyoruz, evlendiğimizde saman alevi gibi sönüveriyoruz. Aslında herif hep sinyal yakmış görmek istemeyen bizlermişiz. Geç Olmadan bişeyleri göz önüne alıp iyi değerlendirmek lazım. Ömür dediğimiz şey sadece nefes almaktan ibaret değil maalesef. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Bu lafı bende duydum sonuç; birşey olmadı. Ama sizin en özel anda ortaya atılmış bu saçma diyalog takipte kalıp ayrılın neler okuyoruz burada adamın içinde olabilir.

Bir gün bir arkadaşınızı ya da işyerinden bir erkeği yanlış anlarsa ne yapacağı belli. Bence iyi düşünün.

Back
X