• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aldatırsan seni öldürürdüm diyen erkek

Bi an durdum haklıydı bunu ona belki onlarca defa bende kullandım ama bir kadın söylemi ile bir erkeğin söylemi aynı olmamalı diye düşünüp şu an konuşmuyorum ama hala bir tarafım haksızlık yaptığımı hissediyor 😔😔
Sağlıklı bir ilişkide siz neden onlarca defa aynı söylemde bulunuyorsunuz ki ? Seni öldürürüm mü dediniz aldatırsan öldürürüm mü dediniz? Bence oldukça tuhaf bir çiftsiniz.

Konuyu okudum arkasından fenalık bastı beni. Aldatmayı nereden çıkardı? Öldürürüm ne demek yahu.. Çözüm bulmalısın acil durum bence 😔

Yok çok şükür kimseyle kavgası olmaz trafikte bile en fazla mal bu adam salak ehliyeti nerden almış falan der onu sadece sinirlendirecek kavga ettirecek tek sebep birinin bana veya annesine küfretmesi o zaman adamı dövmeye gider
Şiddet eğilimi var adamın.
Siz ileride tartıştığınızda sizi dövmeyeceğinin garantisini verebilir misiniz?

boyle bir sebepden oldurmeyi dusunen insandan herseyi beklerim acikcasi beni sogutur boyle bir cumle

bana benimde ona bu tarz söylemlerde çok bulunduğumu ve gururunun incindigini bunun için misilleme yaptığını söyledi bu kadar çabuk bu yalanı uyduramaz diye düşündüm çünkü ben maalesef ki bu söylemlerde çok bulunuyorum ama şu an ona eskisi gibi güvenemiyorum
İkinizin de böyle bir söylemde bulanması aşırı mantıksız geldi.Aldatirsan öldürürüm ne demek ya?Aldatırsam seni terkederim denir ama öldürmekle tehdit etmek karşı tarafa
çok fazla anlam yükleme ve korkuyla elinde tutmak gibi geliyor bana.

Kendisi ile bu konu
Burda ironi yaptığınızı umut ediyorum zira kendisi ile bu konuyu burdakinden çok daha sert bir şekilde dün konuştum ve inanın bana ,benj aldatmayı mı düşündün söylemini kurmadı çok şükür sizin gibi. hatta bunun için onunla kavga ediyor olmama önce şaşırdı sonra bana benimde ona bu tarz söylemlerde çok bulunduğumu ve gururunun incindigini bunun için misilleme yaptığını söyledi bu kadar çabuk bu yalanı uyduramaz diye düşündüm çünkü ben maalesef ki bu söylemlerde çok bulunuyorum ama şu an ona eskisi gibi güvenemiyorum
Hayir gercekten saka amacli yazdim bende esime derim mesela beni aldatirsan o an ne olur oldururmuyum bilmiyorum ama oyle filmlerdeki gibi yatakta basip arkami donup aglayarak kacmam o an koparim kontrol falan kalmaz die

Arkadaşlar iyi sahurlar. Sorum başlıkta ki gibi rayında giden bir ilişkim nişan dönemim var çok şükür, nişan döneminde olan arkadaşlarıma nazaran hep anlaşarak devam ettik sorunları ortak çözdük. Biraz romantizmden uzak olmasinın dışında bi problemimiz yok çok şükür yani yoktu taaaki bana bu cümleyi kullanana kadar. Geçen gün beni is yerime bırakmak için aldı biraz erken geldi arabada sohbet ettik iste iltifatlar özlem giderme falan sarılma sırasında bana bunu söyledi "eger beni aldatırsan seni öldürürüm mantıklı bir insanım ama gözüm bisey görmez sakın benim mantıklı olduğumu sakin kalacağımı düşünme beni aldatırsan cok şaşırırım çünkü dedi" o anki olayın şoku ila ne dedim hatırlamıyorum bile ama ilişki dönemimiz boyunca benden daha sakin olan benimle kıyasladığında daha sabırlı ve mantıklı olan bu adamın bu söylemi ondan sogumama şüpheye düşmeme bunca yılı sorgulamama sebep oldu. Oysa bana portakalsuyu sen bu adamı aldatırsan bu adam neyapar diye sorsaydınız çok perişan olur ama bana dokunmaz derdim , şimdi bu düşüncemin tam tersi olması beni korkutuyor ya başka konularda da yanıldıysam sizce ne yapmam lazım bu konuyu onunla tekrar oturup konuşmayı düşünüyorum ama içim ılır mı bilmiyorum hala seviyorum ama korkuyorum
Ozguvensiz bir adam daha. Acıkcası korkun. Bunu söyleyen bir insan zaten psikolojik olarak saglam degil. Gidip sizi öldüreceginden de degil ciddi sıkıntıları var belli. Ben olsam daha ileriye gitmeden iyice düsünürdüm. Niye durduk yere boyle bir sey dedi. Kimsenin anası cocuklarını elalemin adamı gelsin de öldürsün ya da olmayan bir durumla kafasında kursun diye dogurmuyor, size böyle bir sey söyleyemez bir kere. Bu söylediginin anlasılır bir tarafı yok.

Aldatma muhabbetine nereden geldiniz ya.. normalde kaçın derim, adamı iyi analiz edin. Normalde sinirlendiğinde ne yapıyor, sinirli anına şahit olun.

Bundan yıllar önce, sevgili bile olmadığım, fakat o aşamaya doğru gittiğim birinden -ki o güne kadar olumlu da bakıyordum- buna benzer şeyler duymuştum.
Ve yollarımızı ayırmıştım, henüz ortada pek birşey olmadığı için kolay olmuştu.
Karşına alıp konuşmayı dene, açıkça ne demek istedin, diye sor.

Öbürünü öldürürdü öldürseydi. Ya lafın gelişi söylemiş yada o anda kendinde değildi . Yapacak olan söylemez diye düşünüyorum ama yine de psikolaga gitmesi şart

Arkadaşlar iyi sahurlar. Sorum başlıkta ki gibi rayında giden bir ilişkim nişan dönemim var çok şükür, nişan döneminde olan arkadaşlarıma nazaran hep anlaşarak devam ettik sorunları ortak çözdük. Biraz romantizmden uzak olmasinın dışında bi problemimiz yok çok şükür yani yoktu taaaki bana bu cümleyi kullanana kadar. Geçen gün beni is yerime bırakmak için aldı biraz erken geldi arabada sohbet ettik iste iltifatlar özlem giderme falan sarılma sırasında bana bunu söyledi "eger beni aldatırsan seni öldürürüm mantıklı bir insanım ama gözüm bisey görmez sakın benim mantıklı olduğumu sakin kalacağımı düşünme beni aldatırsan cok şaşırırım çünkü dedi" o anki olayın şoku ila ne dedim hatırlamıyorum bile ama ilişki dönemimiz boyunca benden daha sakin olan benimle kıyasladığında daha sabırlı ve mantıklı olan bu adamın bu söylemi ondan sogumama şüpheye düşmeme bunca yılı sorgulamama sebep oldu. Oysa bana portakalsuyu sen bu adamı aldatırsan bu adam neyapar diye sorsaydınız çok perişan olur ama bana dokunmaz derdim , şimdi bu düşüncemin tam tersi olması beni korkutuyor ya başka konularda da yanıldıysam sizce ne yapmam lazım bu konuyu onunla tekrar oturup konuşmayı düşünüyorum ama içim ılır mı bilmiyorum hala seviyorum ama korkuyorum
En guzel zamanlarınızda aldatılmak da nerden aklına gelmiş.Çok değişik.Bence evlenmeden önce ıyıce dusunun.

Ciddiyeti konuşma tarzı nasıldı buda önemli ben eşime evlenmeden önce böyle bi konu açıldığında önce seni sonra kendimi öldürürüm diye gülmüştü bende ben seni ne öldürecem senin yüzünden katıl olup günah mı isleyecem boşarım gül gibi hayatıma bakarım sana en büyük ceza bu olur diye gülmüştüm yani bizimkisi öyle dalgasına geçen muhabetti bide kadin cinayetleri haberlerini gördükçe bi arada haberde takıntılı sevgili diye bi konu vardı biz eşimle aynı koydeniz yanı nerden baksak cocuklugumuzu biliriz o daha ortaokul yıllarında severdi beni hiç yüz vermemisim bu haberi görünce dalga geçtim seninle evlenmesem beni öldürür muydun diye oda yok artık niye katıl olup hapiste yatayım demişti bence aranızdaki muhabete de bağlı

Valla zamanında bu gibi sorulara arkadaşlar tarafından maruz kaldım ve o konuda verdiğim tepkiler yüzünden hakkımda ‘bu şehri romayı yaktıkları gibi yakar’ bile denildi. kaldıki gerçekten o iğrenç şeyi yaşasam en fazla çıkar balkona bir sigara yakarım, sigaramdan çıkan bir kıvılcım tanesi kadar bile olmaz öfkem.

Bir kere sevgili, nişanlı, evli çiftin beni aldatırsan, yok sen aldatırsan falan filan gibi muhabbetleri çok saçma. İnsanın aklına niye böyle olumsuz şeyler gelir ki? bir kere kullanırsan alışkanlık olur bu söylemleri tekrarlamak ve eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaktır bu

Senin onu tanıdığın kadar biz tanımıyoruz tatlım. Bunu sana söylerken ki tavrı mimikleri ciddiyeti nasıldı? Buradan anlaman gerek ne yapman gerektiğini. Umarım büyük problemler yaşamazsın.

ben de bir zamanlar henüz daha tanışma aşamasında olduğum belki 2-3 kere görüştüğüm birinden buna benzer birşeyler duymuştum aklıma o geldi.
bana demişti ki eğer bana yanlış yaparsan senin bacaklarına sıkarım. o an yaşadığım buz gibi hissi bu konuyu okuyunca hissettim.
ben bu cümleyi duyunca zaten o insanla ilgili içimde geleceğe dair hiçbir umut kalmadığı için soğudum ve hemen nasıl sonlandırmalıyım düşüncelerine kapıldım.
kısacası bu lafı söyleyen biriyle ben ilişkiye devam etmezdim. etmedim de.

Sonuçta seri katiller de sessiz sakin kendi halinde tipler konuyu buraya nasıl bagladım🤦‍♀️ konu sahibi dedi ya sakin bir yapısı var diye ondan aklıma geldi🤭 konu sahibi ben olsam yol verirdim.

Bu insanın sizi sevdiginden emin misiniz? Eminseniz, bence emin olmayın. Bir insanın başka bir insanı öldürebilme ihtimalinin olması o kişiyi potansiyel bir katil yapar. Hele ki bir de sevdigi insanı öldürebilecegıni söylüyorsa, ağır ruh hastasıdır. Uzak durulması gerekir.
Durup dururuken size böyle bir cümle kuruyor. Hadi bu cümlenin arkasinda yatan psikolojiyi anlamaya calisalim. Diyelim ki bu adam bugunlerde cevresinden sadakatsizlikle ilgili gercek hayat hikayeleri dinledi ve az cok sizde de o potansiyeli gordu ve size göz dagi vermek icin bir girisimde bulunmak istedi... normal bir insan ne yapar? Önce aldatma konusuyla ilgili bir konu bir hikaye acar sonra da arkasindan beni aldatirsan yuzumu bir daha goremezsin, ben bu konuda cok netim. Sadakatsizlik benim ince cizgimdir der. Seni öldürürüm demez. Seni öldürürümü ancak be ancak katil ruhlu birisi soyler. Bir insan ne yasarsa yasasin sevdigi insanin olmesini hele ki bunun kendi elleriyle olmasini istemez. Bu aralar youtubeda tlc nin büyük ihanet adli program serisini izliyorum. Orda da bazen intikam alan kisiler cikiyor ama intikam dediysem ufak tefek seyler (sampuanin icine tuy dokucu krem koymak gibi). Acaba benim basima gelse ne yaparim diye dusundum istemsiz olarak. Hani nasil bir öc alirim gibilerinden. Resmen düsünürken bile kıyamadim amaan ne yapcam ya en buyuk ceza terk etmek olur dedim gectim.

Erkek arkadasiniz böyle bir potansiyele sahip ve bunu acik acik soylemekten de cekinmiyor. Gercekten cok ürkütücü. Bir insan size bu cumleyi ilerde baska konular icin de kurabilir. Beni terkedersen seni öldürürüm. Benden ayrildiktan sonra bir baskasiyla birlikte olursan seni öldürürüm. Bana sesini yükseltirsen, bana saygisizlik yaparsan bla bla bla... netice de potansiyel var mı var. Öldürmek...bir insanı öldürmek... buna niyet etmek... bunu simdiden dusunebilmek ve zikredebilmek... valla tehlikeli billa tehlikeli. Bana kalirsa ayağinizi denk alın, sağlam papuç degil bu kişi.

Back
X