Beni aldatiyormu sizce?

Ne hissediyosun ? Sevgilin yalan söylerde hiselerin söylemez benim kanaatim bu yönde . Çok kritik bi yıldasın derslerinle ilgilen ygs tamam da önünde lys ler var onlar çok daha baba sınavlar şüphenin peşini şimdilik bırak gitsin geleceğinle oynama bence
Ne hissediyorum aldatildigimi hissediyorum biran önce toparlanip önüme bakmaliyim okadar eminimki aldatildigimdan ama olsun bu günlerde geçicek kendimi sınavlarıma vericem

Hadi boyun neyse oda olamaz zaten kendiliğinden ama bir de kulak memesi canım kesin sevişmiş başka açıklaması yok

Hadi boyun neyse oda olamaz zaten kendiliğinden ama bir de kulak memesi canım kesin sevişmiş başka açıklaması yok
Ne kadar salagim hiç anlamadım ama gerçekten allah çok büyük karşıma çıkardı şükürler olsun

bide inkar mı etti.
ne dedi kulagımla oynamaktan cok zevk alıyorum kendim yaptım mı dedi.
çarpsaydın elinin tersiyle suratına. :KK62:
noldu şimdi konuşuyo musunuz.
okumadım sonraki yorumları, durum ne ?

bide inkar mı etti.
ne dedi kulagımla oynamaktan cok zevk alıyorum kendim yaptım mı dedi.
çarpsaydın elinin tersiyle suratına. :KK62:
noldu şimdi konuşuyo musunuz.
okumadım sonraki yorumları, durum ne ?
Hayır farkında değilim nolmuş dedi konuşmuyorum mesaj atiyo bugün sınavım vardı bi baktım okulun önüne gelmiş agliyo beni yapmadığım bişeyle suclayamazsin 4 yıllık ilişkimizi böyle bitiremezsin falan bişeyler sacmaladi

Ne kadar salagim hiç anlamadım ama gerçekten allah çok büyük karşıma çıkardı şükürler olsun
Evet ama bence bunun inanılacak tarafı yok büyük ihtimal parayla yapmıştır telefonu sana versede arayan soran olmaz o kendisi arar giderse açar zaten karşı taraf normal biriyle yaptıysada önceden tembiğ edebilir zaten bunu yapan tiplerde ilişkisi var mı yokmu evlmi bekar mı umrunda olmaz verdiği süre boyu arayıp sormaz o yüzden dinler onu

Evet ama bence bunun inanılacak tarafı yok büyük ihtimal parayla yapmıştır telefonu sana versede arayan soran olmaz o kendisi arar giderse açar zaten karşı taraf normal biriyle yaptıysada önceden tembiğ edebilir zaten bunu yapan tiplerde ilişkisi var mı yokmu evlmi bekar mı umrunda olmaz verdiği süre boyu arayıp sormaz o yüzden dinler onu
Tabiki biliyorum ve inanmıyorum zaten evli barkli insanların evliliği bitiyo ben evli değilim hayatımıda şüpheyle geçirmeye hiç niyetim yok beni ona bağlayan bi sebepte yok

Hayır farkında değilim nolmuş dedi konuşmuyorum mesaj atiyo bugün sınavım vardı bi baktım okulun önüne gelmiş agliyo beni yapmadığım bişeyle suclayamazsin 4 yıllık ilişkimizi böyle bitiremezsin falan bişeyler sacmaladi

ozaman nasıl oldugunu açıklasın.
aynı şeyi yaşasa ne tepki verirmiş onuda sor beyfendiye.
insanın durup dururken biyerleri morarmaz sanırım.
okadarda nasıl emilir bilmiyorumda iğrençlikten başka bişey degil.

ozaman nasıl oldugunu açıklasın.
aynı şeyi yaşasa ne tepki verirmiş onuda sor beyfendiye.
insanın durup dururken biyerleri morarmaz sanırım.
okadarda nasıl emilir bilmiyorumda iğrençlikten başka bişey degil.
Nasıl bi fantezi çözemedim iğrenç insanlar ben sadece 4 yılıma verdiğim emeklere acirim

Tabiki biliyorum ve inanmıyorum zaten evli barkli insanların evliliği bitiyo ben evli değilim hayatımıda şüpheyle geçirmeye hiç niyetim yok beni ona bağlayan bi sebepte yok
Ayrılsanda böyle iğrençlikleri gördükçe karşına çıkan diğer insanlarada bu pislik insanlar yüzünden güvenini kaybediyorsun sor bakalım yaparken iyimiymiş

Nasıl bi fantezi çözemedim iğrenç insanlar ben sadece 4 yılıma verdiğim emeklere acirim
acıma canım emeklerine.kimlere ne emekler vereceksin daha kim bilir...
yaşadın güzeldi ama bittti. de pişman da olma.
seviyo olabilirsin ama bu olanın bi açıklaması yok.
yapmamış bile olsa ona inanamazsın ki nasıl geçecek içindeki süphe.

acıma canım emeklerine.kimlere ne emekler vereceksin daha kim bilir...
yaşadın güzeldi ama bittti. de pişman da olma.
seviyo olabilirsin ama bu olanın bi açıklaması yok.
yapmamış bile olsa ona inanamazsın ki nasıl geçecek içindeki süphe.
Evet işte içimi kemiren bişey var inanamıyorum ona

Ayrılsanda böyle iğrençlikleri gördükçe karşına çıkan diğer insanlarada bu pislik insanlar yüzünden güvenini kaybediyorsun sor bakalım yaparken iyimiymiş
Onunla hiçbir şekilde iletişim kurmak istemiyorum

Şimdi kafasını taşlara vurur bari yaptık neden emdirdim diye iz bırakcak kadar yoksa hiç haberin olmaz dı :KK62: pislik insanlar ya Allah seni kurtardı canım gecmis olsun üzülme
Evet gerçekten o emenin alnını öperim karşıma çıkarsa beni böyle bi batakliktan kurtardığı için:)

Back
X