Beni aldatıyorsun sandım!

O an üstüne gittim kirildigimi söyledim fazla da uzatmadim kavga edecek psikolojide değilim babami kaybettiğim günden beri

Peki siz olsanız tepkiniz ne olurdu ?

çok kırılır ve kızardım. Özür diletmeden de konuyu kapatmazdim

Bu sıradan bı konusma değil, olmamalı.
-Napiyon bu saatte, bende aldatıyosun sandım..... ne demek?
Tepkim, al inanmiyosan telefonuma bak olmazdı kesinlikle.

10 yılını ve 3 evladını vermiş bir eşe asla söylenmeyecek cümle. Sürekli olur da ya acaba ne yapıyor böyle her gece elinde telefon, beni uyutup diye aklından geçirebilir insan ama bu hoş olmamış. Kişi kendinden bilir işi. Telefonumda şifre var, asla eşimin bakmasına izin vermem, kendimce haklı sebeplerim var. Onun telefonuna da asla bakmam. Aldatmak karakteriyle alakalı insanın. Yaparsa boşarım. Yaptığımı düşünüyorsa elinde somut delil olmadan bunu bana söylerse büyük olay çıkarırım.

Şaka mısınız? Güvenen Adam ne oldu da uyumadı, böyle bir şey yapmazdı bu kadın der. Ama beni aldatıyorsun sandım demez. Bir kadın gece salonda oturdu diye niye eşini teskin etmek zorunda. Neden kadınlara bu kadar ezikçe tavsiyeler veriyorsunuz yahu

Hakkisiniz telefona bakmasi da çok onur kırıcı olurdu. Bir sozumun yetmesi lazim halbuki .. Sağlam kafada olsam sanırım bende böyle davranırdim ama su ara gücüm yok

Hakkisiniz telefona bakmasi da çok onur kırıcı olurdu. Bir sozumun yetmesi lazim halbuki .. Sağlam kafada olsam sanırım bende böyle davranırdim ama su ara gücüm yok
İnsan bunun için boşanmaz ama siz bir kere bile eşiniz salonda otururken bunu düşünmemişsinizdir? Ama bir insan direk böyle salakça bir cümle kuruyorsa ben o adamı takibe alırım açıkçası. Zihni çok kirli belli ki. Benim eski eşim beni geceleri uyuyamıyorum diye içerde oturarak Aldatıyormuş. Evde ikinci telefonu bulana kadar bir kere bile bu adam gece beni aldatıyor demedim. Aklıma bile gelmedi çok güveniyordum. Ama ben aynı naneleri yesem aha bu da beni aldatıyor kesin derdim

Eşiniz olgun ve dürüst biri oyle hissettim..alışık olmadığı bir durum ve gece elinizde telefon olunca tuhaf gelmiş olabilir neticede insanız hele ki erkekler kıskançlık da zirve yaparken eşinizin tavrı olgun bile geldi bana ..o da insan sonuçta ve dünyada herşey oluyor..biraz empati yapın.. diğer erkeklere nazaran dürüstçe sormuş saman altından su yürütmemiş,bilmeden hakaret etmemiş hafifçe kıskanmış ufak bir triple işi tatlıya bağlayabilirsiniz..

İçinize sinmediyse konuyu açın sakince konuşun. Bu duruma ne kadar kırıldığınızi anlatın.

Çok saçma bir çıkışı olmuş adamın.
Yakın zamanda bir arkadaşının başına geldi de kendisinden de mi korkar oldu acaba? Veya kendisi belki kafasından geçirdi başına gelmesinden korkuyorum.

Evliliğiniz bu kadar mı pamuk ipliğine bağlı. Sırf gece uyuyamadınız ve telefonda gezdiğiniz için mi? Telefon bu maksatla mı kullanılıyor. Hem sığ, hem güven yoksunu bir eşiniz var.
Benim kocam beni böyle bir şeyle itham etse o lafı ona yedirirdim. Kocam olması Benim namusumu ağzına sakız etme hakkını vermez.

Patavatsızca.
Yok güveniyor,yok dürüst falan nedir yahu,birine gidip de ''beni aldattığını düşündüm'' diye bir cümle kuruyorsanız böyle bir olay için aklıma gelen tek bir şey var : eşiniz size gözüm üstünde diyor.Bir de çekirge örneği vermiş,ne alaka,sanki bir şeyinizi görmüş de kontrol ediyor gibi(yani kafasında kurmuş anlamında,siz bir şey yapmışsınız anlamında demiyorum)

Aynen öyle ya. Evin içinde istediğim saatte otururumda uyurumda. Elbette herşeyin makul bı açıklaması olur hayat arkadaşın sonuçta.

ama suçlayarak hesap soran eşe açıklama yapilmaz...

Son düzenleme:
Bazı yorumları görünce gerçekten çok şaşırıyorum.Kadın gece uyuyamıyor bir şekilde tel le meşgul oluyor diye eşinin aklına ilk aldatma geliyor.Yok adam olgunlukla karşılamış,kıskançlıkla az bile tepki vermiş.Yahu evlilik bu mu yani.En ufak bir durumda hemen aldatma mı gelmeli eşlerin aklına?Ben şok,ben dumur

Bir kadın gece salonda oturduğu için eşini teskin etmek zorunda değil elbette fakat güven üzerine kurulu bir ilişkide bir insanın eşinin şüphelerini gidermek için -ki burda cinsiyet belirtmiyorum dikkatinizi çekerim- düzgünce konuşması gocunulacak bir şey değil. Ben hanfendinin eşinin açıksözlülüğünü takdir ettim açıkçası. Allah korusun siz eşinizle bu tarz bir durum yaşarsanız farklı bir yol seçebilirsiniz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…