- 9 Mart 2011
- 12.381
- 10.796
- 498
- Konu Sahibi Amazing family
-
O an üstüne gittim kirildigimi söyledim fazla da uzatmadim kavga edecek psikolojide değilim babami kaybettiğim günden beriAklından gecırmıs bır kez, ayrıca adam sadece onunla da kalmayıp, cekırge bır sıcrar ıkı sıcrar demıs, sevgılı konu sahıbı sız kendınızden emın olsanız bıle esınız degıl demek, daha onceden kafasına koymus kı bu lafı soyleyebılmıs. Ayrıca suan ona karsı nasıl davranıyorsunuz mesela? Kızgın? Kırgın? Üzgün?
Peki siz olsanız tepkiniz ne olurdu ?
Basınız sagolsun oncelıkle. Ben yorum yapıp kırmak ıstemıyorum sızı, ama gercekten cok agır bır ıtham olmus.Kirildigimi söyledim. Ama uzatmadim
Şaka mısınız? Güvenen Adam ne oldu da uyumadı, böyle bir şey yapmazdı bu kadın der. Ama beni aldatıyorsun sandım demez. Bir kadın gece salonda oturdu diye niye eşini teskin etmek zorunda. Neden kadınlara bu kadar ezikçe tavsiyeler veriyorsunuz yahuBence eşinizin bu düşüncesini sizinle paylaşması bile duyduğu güvenin tescilidir. Gerçekten öyle bir şey yapabileceğinizi düşünse ya da bir şekilde şüphelense kendini açık etmek yerine tetikte bekler, siz farketmeden konunun üzerine eğilirdi diye düşünüyorum. Artık televizyonlar olsun, sosyal medyalar olsun bu tarz sadakatsizlik hikayeleriyle dolu o yüzden insanlar paranoyakça davranabiliyor. Üstünde çok durmayın, bu düşüncesinin yersiz olduğu konusunda eşinizi teskin edin. Allah ağzınızın tadını bozmasın
Hakkisiniz telefona bakmasi da çok onur kırıcı olurdu. Bir sozumun yetmesi lazim halbuki .. Sağlam kafada olsam sanırım bende böyle davranırdim ama su ara gücüm yokçok kırılır ve kızardım. Özür dilemeden de konuyu kapatmazdim
Bu sıradan bı konusma değil.
-Napiyon bu saatte, bende aldatıyosun sandım..... ne demek?
Tepkim, al inanmiyosan telefonuma bak olmazdı kesinlikle.
Tesekkur ediyorum saygılı bir şekilde söylenilen her fikire açığım ☘Basınız sagolsun oncelıkle. Ben yorum yapıp kırmak ıstemıyorum sızı, ama gercekten cok agır bır ıtham olmus.
İnsan bunun için boşanmaz ama siz bir kere bile eşiniz salonda otururken bunu düşünmemişsinizdir? Ama bir insan direk böyle salakça bir cümle kuruyorsa ben o adamı takibe alırım açıkçası. Zihni çok kirli belli ki. Benim eski eşim beni geceleri uyuyamıyorum diye içerde oturarak Aldatıyormuş. Evde ikinci telefonu bulana kadar bir kere bile bu adam gece beni aldatıyor demedim. Aklıma bile gelmedi çok güveniyordum. Ama ben aynı naneleri yesem aha bu da beni aldatıyor kesin derdimHakkisiniz telefona bakmasi da çok onur kırıcı olurdu. Bir sozumun yetmesi lazim halbuki .. Sağlam kafada olsam sanırım bende böyle davranırdim ama su ara gücüm yok
İçinize sinmediyse konuyu açın sakince konuşun. Bu duruma ne kadar kırıldığınızi anlatın.Hakkisiniz telefona bakmasi da çok onur kırıcı olurdu. Bir sozumun yetmesi lazim halbuki .. Sağlam kafada olsam sanırım bende böyle davranırdim ama su ara gücüm yok
Aynen öyle ya. Evin içinde istediğim saatte otururumda uyurumda. Elbette herşeyin makul bı açıklaması olur hayat arkadaşın sonuçta.Şaka mısınız? Güvenen Adam ne oldu da uyumadı, böyle bir şey yapmazdı bu kadın der. Ama beni aldatıyorsun sandım demez. Bir kadın gece salonda oturdu diye niye eşini teskin etmek zorunda. Neden kadınlara bu kadar ezikçe tavsiyeler veriyorsunuz yahu
Üstelik adamın kendisi oturuyormuş salonda gece. Ne kadar ironikAynen öyle ya. Evin içinde istediğim saatte otururumda uyurumda. Elbette herşeyin makul bı açıklaması olur hayat arkadaşın sonuçta.
ama suçlayarak hesap soran eşe değil...
Bir kadın gece salonda oturduğu için eşini teskin etmek zorunda değil elbette fakat güven üzerine kurulu bir ilişkide bir insanın eşinin şüphelerini gidermek için -ki burda cinsiyet belirtmiyorum dikkatinizi çekerim- düzgünce konuşması gocunulacak bir şey değil. Ben hanfendinin eşinin açıksözlülüğünü takdir ettim açıkçası. Allah korusun siz eşinizle bu tarz bir durum yaşarsanız farklı bir yol seçebilirsiniz tabiŞaka mısınız? Güvenen Adam ne oldu da uyumadı, böyle bir şey yapmazdı bu kadın der. Ama beni aldatıyorsun sandım demez. Bir kadın gece salonda oturdu diye niye eşini teskin etmek zorunda. Neden kadınlara bu kadar ezikçe tavsiyeler veriyorsunuz yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?