- Konu Sahibi Amazing family
-
Eşiniz size aynı şeyi yapınca aynen böyle davranın. Yazık. Bir kadın hayatında bir kere içerde telefonla oynamış. Ve size göre çok olgun, çok akıllı kocası hayırdır ağrın geçmedi mi demek yerine ( ki onu hatırladığını bile sanmam) beni aldatıyorsun sandım diyecek kadar düşük kalitede ama sizin gibi kadınlar böyle olgun hareketleri seviyor demek ki. Kadın kendi evinde kendi salonunda kendi midesi ağrıdı diye kendi telefonu ile oturmuş. Tek olay buEşiniz olgun ve dürüst biri oyle hissettim..alışık olmadığı bir durum ve gece elinizde telefon olunca tuhaf gelmiş olabilir neticede insanız hele ki erkekler kıskançlık da zirve yaparken eşinizin tavrı olgun bile geldi bana ..o da insan sonuçta ve dünyada herşey oluyor..biraz empati yapın.. diğer erkeklere nazaran dürüstçe sormuş saman altından su yürütmemiş,bilmeden hakaret etmemiş hafifçe kıskanmış ufak bir triple işi tatlıya bağlayabilirsiniz..
Adamda çağrışım yaptı demek ki biseyler. Konu sahibi yas döneminde, bide soklanmis tepkisine, bu ayrıntıyı kaçırmış o anda.Üstelik adamın kendisi oturuyormuş salonda gece. Ne kadar ironik
Ortada güven var mı sizce? Konu sahibi dışında bu konuda güven duygusu taşıyan var mı?Bir kadın gece salonda oturduğu için eşini teskin etmek zorunda değil elbette fakat güven üzerine kurulu bir ilişkide bir insanın eşinin şüphelerini gidermek için -ki burda cinsiyet belirtmiyorum dikkatinizi çekerim- düzgünce konuşması gocunulacak bir şey değil. Ben hanfendinin eşinin açıksözlülüğünü takdir ettim açıkçası. Allah korusun siz eşinizle bu tarz bir durum yaşarsanız farklı bir yol seçebilirsiniz tabi
Eşiniz size aynı şeyi yapınca aynen böyle davranın. Yazık. Bir kadın hayatında bir kere içerde telefonla oynamış. Ve size göre çok olgun, çok akıllı kocası hayırdır ağrın geçmedi mi demek yerine ( ki onu hatırladığını bile sanmam) beni aldatıyorsun sandım diyecek kadar düşük kalitede ama sizin gibi kadınlar böyle olgun hareketleri seviyor demek ki. Kadın kendi evinde kendi salonunda kendi midesi ağrıdı diye kendi telefonu ile oturmuş. Tek olay bu
Ben hanfendinin ilişkilerini tanımlama şekline göre yorum yapıyorum. Yanlış anlamadıysam birbirlerine çok güvendiklerini, bugüne dek güven kırıcı bir durum yaşanmadığını ve her şeylerinin açıkta olduğunu belirtmiş. Bana göre gerçekten sadakatsizlik şüphesi taşıyan biri bunu sabahında açıkça söylemezdi. Yaptığının doğru olmadığını düşünmekle beraber açıksözlülüğünü doğru buldum sadece. Kafasında kurup olayı saçma yerlere de götürebilirdi. Bu tarz durumlarda verilecek büyük tepkilerin evlilik ya da sevgililik olsun ilişkileri yıprattığını düşünüyorum. Konu sahibi kesinlikle bir özür hakediyor, gece ne yaptığını açıklamak zorunda değil midesi ağrımasa da oturmak istemiş ve oturmuştur bu kadar basit ama bunu kavga etmeden sakin bir üslupla anlatıp konuşabilir.Ortada güven var mı sizce? Konu sahibi dışında bu konuda güven duygusu taşıyan var mı?
Ya da diğer seçenek, kendisi de aynen bunu yapıyor ki aklına kendi yediği naneler geliyor. Çok komik değil mi ya? Şimdi ben de salonda oturuyorum. Evli olsam ve eşim gelse midem geçmedi ondan oturuyorum desem, Hmm ben de aldatıyorsun sandım dese, Bi devreler yanar sanırım.Ben hala gece oturmakla aldatmak arasındaki bağı anlamaya çalışıyorum.Aldatan insanlar vampir falan mı,gözleri açık mı her gece ? Yoo,ne alakası var.Partnerim gece uyuyamasa ilk soracağım ''noldu,uyuyamadın mı'' olur.Midem ağrıyor diyene de ''ben de uyumadığın için aldattığını düşündüm'' demem yahu,bu kafa yapısı çok korkunç ??? Olay partnere güven falan değil,bildiğiniz paranoya.Bunu bana diyen adama manyak mısın derim,ne olgunu ne güveni ne dürüstlüğü ya.
Sizin gibi kadınlar derken ?...Sizi zanlarınızla başbaşa bırakıyorum.. sizin gibi yangına körükle giden kadınlardan( !! )olmadım hiç bir zaman..yıkıcı olmak kolaydır.. ..öfkenizi bana değil başka yere kusun..emin olun ben çok daha fazlasını yaşadım bolkeseden atmıyorum hayatta üzülecek okadar dert varken yanlış anlaşılmalar tolere edilebilir ben ortada sağlam bir evlilik gördüm...kadın üzüntüsünü dile getirsin elbet, alınması normal çünkü boyle bir durum yaşanmamış öncesinde hiç ama yaşanmayacağı anlamına gelmez boyle diyalogların ..neyse her insanın olayları karşılama,değerlendirme şekli yöntemi farklıdır..benimki tavsiyeydi fikrimi söyledim sizde insanların fikrine saygı duymayı öğrenseniz fena olmaz.Eşiniz size aynı şeyi yapınca aynen böyle davranın. Yazık. Bir kadın hayatında bir kere içerde telefonla oynamış. Ve size göre çok olgun, çok akıllı kocası hayırdır ağrın geçmedi mi demek yerine ( ki onu hatırladığını bile sanmam) beni aldatıyorsun sandım diyecek kadar düşük kalitede ama sizin gibi kadınlar böyle olgun hareketleri seviyor demek ki. Kadın kendi evinde kendi salonunda kendi midesi ağrıdı diye kendi telefonu ile oturmuş. Tek olay bu
İnanmıyorum aynı şeyi dün de benim eşim yaptıIyi aksamlar kızlar.
Baslikta belirttiğim cümleyi esim söyledi.
10 yıllık evliyiz 3 çocuğumuz var. Esim kıskanç değildir. Belki de ben sınırları aşacak bir sey yapmadığım içindir bilmiyorum. Esimin uykuları düzensiz olduğu için gece kalkar oturur tv telefon takılır genelde. Bazen bende onunla otururum. Hic şüphelenmedim bu durumdan. Her şeyini bilirim banka kartı bilgileri telefon e devlet ... Ayni şekilde o da benim her şeyimi bilir. Birbirimize güveniyoruz ve bu güveni zedeleyecek bir şeyler yaşamadık şimdiye kadar çok şükür.
Bense eşimin tam zıttı gece kalkma huyum yoktur,erkende kalktığım için baygın uyurum. Gec saatlere kadar uyumayabilirim ama uyursam da kalkmam. Bu cümleyi kurduğu gün yine birlikte gec saatlere kadar oturduk sohbet muhabbet.
Benim midem rahatsızdı kendisi de biliyordu. Neyse 4 gibi yattık. Esim uyudu ben uyuyamadım lavaboya kalktım uykum iyice kaçtı . Salona geçtim telefonda nette geziniyordum esim geldi. Cocuk uyanmış sesine kalkmış. Yanında olmadigimi fark etmiş
Napiyorsun dedi . Uyku tutmadı midem de geçmedi dedim. Odaya geçtik beraber yattık.
Ertesi akşamı napiyordun öyle gece gece bir sıkıntı mı var bilmediğim dedi.
Bende ne olacak rahatsızdım iste yatamadım dedim.
Allah Allah bende dedim beni aldatıyor mu bu kadın
Ciddi misin sen böyle mi düşündün gercekten diye sordum. Eveet gec yatmistik zaten hiç huyun değil gece kalkmak dedi
Madem suphelendin alıp telefonuma baksaydın o an dedim.
Çekirge bir sıçrar iki sıçrar dedi.
10 yıllık karınım nasıl böyle düşünürsün dediğim de de hayat bu her sey olabilir diyor. Bu zamana kadar ona bunu düşündürecek hic bir davranışım olmadı. Gercekten anlamıyorum. Evet tv de çokça duyuyoruz aldatma haberlerini etkilendi belki ama bilmiyorum kizlar onurum zedelenmiş gibi hissediyorum. Garip bir duygu bu
Ne tepki vereceğimi de bilmiyorum açıkçası.
Fikirlerinizi merak ediyorum
Teşekkürler
Ben hanfendinin ilişkilerini tanımlama şekline göre yorum yapıyorum. Yanlış anlamadıysam birbirlerine çok güvendiklerini, bugüne dek güven kırıcı bir durum yaşanmadığını ve her şeylerinin açıkta olduğunu belirtmiş. Bana göre gerçekten sadakatsizlik şüphesi taşıyan biri bunu sabahında açıkça söylemezdi. Yaptığının doğru olmadığını düşünmekle beraber açıksözlülüğünü doğru buldum sadece. Kafasında kurup olayı saçma yerlere de götürebilirdi. Bu tarz durumlarda verilecek büyük tepkilerin evlilik ya da sevgililik olsun ilişkileri yıprattığını düşünüyorum. Konu sahibi kesinlikle bir özür hakediyor, gece ne yaptığını açıklamak zorunda değil midesi ağrımasa da oturmak istemiş ve oturmuştur bu kadar basit ama bunu kavga etmeden sakin bir üslupla anlatıp konuşabilir.
Tek fikrim şu kişi kendinden bilir işi kabul edin etmeyin şaşmazIyi aksamlar kızlar.
10 yıllık evliyiz 3 çocuğumuz var. Esim kıskanç değildir. Belki de ben sınırları aşacak bir sey yapmadığım içindir bilmiyorum. Esimin uykuları düzensiz olduğu için gece kalkar oturur tv telefon takılır genelde. Bazen bende onunla otururum. Hic şüphelenmedim bu durumdan. Her şeyini bilirim banka kartı bilgileri telefon e devlet ... Ayni şekilde o da benim her şeyimi bilir. Birbirimize güveniyoruz ve bu güveni zedeleyecek bir şeyler yaşamadık şimdiye kadar çok şükür.
Bense eşimin tam zıttı gece kalkma huyum yoktur,erkende kalktığım için baygın uyurum. Gec saatlere kadar uyumayabilirim ama uyursam da kalkmam. Bu cümleyi kurduğu gün yine birlikte gec saatlere kadar oturduk sohbet muhabbet.
Benim midem rahatsızdı kendisi de biliyordu. Neyse 4 gibi yattık. Esim uyudu ben uyuyamadım lavaboya kalktım uykum iyice kaçtı . Salona geçtim telefonda nette geziniyordum esim geldi. Cocuk uyanmış sesine kalkmış. Yanında olmadigimi fark etmiş
Napiyorsun dedi . Uyku tutmadı midem de geçmedi dedim. Odaya geçtik beraber yattık.
Ciddi misin sen böyle mi düşündün gercekten diye sordum. Eveet gec yatmistik zaten hiç huyun değil gece kalkmak dedi
10 yıllık karınım nasıl böyle düşünürsün dediğim de de hayat bu her sey olabilir diyor. Bu zamana kadar ona bunu düşündürecek hic bir davranışım olmadı. Gercekten anlamıyorum. Evet tv de çokça duyuyoruz aldatma haberlerini etkilendi belki ama bilmiyorum kizlar onurum zedelenmiş gibi hissediyorum. Garip bir duygu bu
Teşekkürler
Tlc'de bir program var. Bir özel dedektif insanları araştırıyor. Bir bölümünde bir kadın ,eşinin kendisini kadının arkadaşıyla aldattığından şüpheleniyor ve eşini takip ettiriyor. Sonra ortaya çıkıyor ki kadına doğum günü hazırlıyorlarmış. Sonragarip şekilde kadın ağlamaya başlıyor ve diyor ki ben senin aldattığından şüpheleniyordum ve o yüzden ben de seni aldattım.
O gun öuhakkak kotu bır aldatma hıkayesı duymustur .Yada şaka yollumu dedı bılmıorum .Uyku sersemlıgı gıbı geldı bana .ınsanların psıkolojısı bızulduIyi aksamlar kızlar.
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?