Beni aldatıyorsun sandım!

Eşiniz size aynı şeyi yapınca aynen böyle davranın. Yazık. Bir kadın hayatında bir kere içerde telefonla oynamış. Ve size göre çok olgun, çok akıllı kocası hayırdır ağrın geçmedi mi demek yerine ( ki onu hatırladığını bile sanmam) beni aldatıyorsun sandım diyecek kadar düşük kalitede ama sizin gibi kadınlar böyle olgun hareketleri seviyor demek ki. Kadın kendi evinde kendi salonunda kendi midesi ağrıdı diye kendi telefonu ile oturmuş. Tek olay bu

Ortada güven var mı sizce? Konu sahibi dışında bu konuda güven duygusu taşıyan var mı?

Ben hala gece oturmakla aldatmak arasındaki bağı anlamaya çalışıyorum.Aldatan insanlar vampir falan mı,gözleri açık mı her gece ? Yoo,ne alakası var.Partnerim gece uyuyamasa ilk soracağım ''noldu,uyuyamadın mı'' olur.Midem ağrıyor diyene de ''ben de uyumadığın için aldattığını düşündüm'' demem yahu,bu kafa yapısı çok korkunç ??? Olay partnere güven falan değil,bildiğiniz paranoya.Bunu bana diyen adama manyak mısın derim,ne olgunu ne güveni ne dürüstlüğü ya.

Ortada güven var mı sizce? Konu sahibi dışında bu konuda güven duygusu taşıyan var mı?
Ben hanfendinin ilişkilerini tanımlama şekline göre yorum yapıyorum. Yanlış anlamadıysam birbirlerine çok güvendiklerini, bugüne dek güven kırıcı bir durum yaşanmadığını ve her şeylerinin açıkta olduğunu belirtmiş. Bana göre gerçekten sadakatsizlik şüphesi taşıyan biri bunu sabahında açıkça söylemezdi. Yaptığının doğru olmadığını düşünmekle beraber açıksözlülüğünü doğru buldum sadece. Kafasında kurup olayı saçma yerlere de götürebilirdi. Bu tarz durumlarda verilecek büyük tepkilerin evlilik ya da sevgililik olsun ilişkileri yıprattığını düşünüyorum. Konu sahibi kesinlikle bir özür hakediyor, gece ne yaptığını açıklamak zorunda değil midesi ağrımasa da oturmak istemiş ve oturmuştur bu kadar basit ama bunu kavga etmeden sakin bir üslupla anlatıp konuşabilir.

Ya da diğer seçenek, kendisi de aynen bunu yapıyor ki aklına kendi yediği naneler geliyor. Çok komik değil mi ya? Şimdi ben de salonda oturuyorum. Evli olsam ve eşim gelse midem geçmedi ondan oturuyorum desem, Hmm ben de aldatıyorsun sandım dese, Bi devreler yanar sanırım.

Sizin gibi kadınlar derken ?...Sizi zanlarınızla başbaşa bırakıyorum.. sizin gibi yangına körükle giden kadınlardan( !! )olmadım hiç bir zaman..yıkıcı olmak kolaydır.. ..öfkenizi bana değil başka yere kusun..emin olun ben çok daha fazlasını yaşadım bolkeseden atmıyorum hayatta üzülecek okadar dert varken yanlış anlaşılmalar tolere edilebilir ben ortada sağlam bir evlilik gördüm...kadın üzüntüsünü dile getirsin elbet, alınması normal çünkü boyle bir durum yaşanmamış öncesinde hiç ama yaşanmayacağı anlamına gelmez boyle diyalogların ..neyse her insanın olayları karşılama,değerlendirme şekli yöntemi farklıdır..benimki tavsiyeydi fikrimi söyledim sizde insanların fikrine saygı duymayı öğrenseniz fena olmaz.

İnanmıyorum aynı şeyi dün de benim eşim yaptı normalde geç yatmak huyu değildir asla, sen uyu benim uykum yok dedi açıkçası ben de şüphelendim saçma bir şekilde ama ona sordum bugün niye böyle bişey yaptığını, haklısınız hoş bir durum değil aslında, ben aldatma olarak düşünmedim de benim görmek istemeyeceğim bişey yapacak herhalde dedim eşime de bu şekilde sordum zaten aldatma olarak değil

Tek fikrim şu kişi kendinden bilir işi kabul edin etmeyin şaşmaz

Tlc'de bir program var. Bir özel dedektif insanları araştırıyor. Bir bölümünde bir kadın ,eşinin kendisini kadının arkadaşıyla aldattığından şüpheleniyor ve eşini takip ettiriyor. Sonra ortaya çıkıyor ki kadına doğum günü hazırlıyorlarmış. Sonra garip şekilde kadın ağlamaya başlıyor ve diyor ki ben senin aldattığından şüpheleniyordum ve o yüzden ben de seni aldattım.

Son düzenleme:

Sonunu böyle beklememiştim

Adam kafasında çoktan kurmuş sana kondurmaya yer arıyormuş canım eşinin bilinçaltı bunlarla dolmuş

O gun öuhakkak kotu bır aldatma hıkayesı duymustur .Yada şaka yollumu dedı bılmıorum .Uyku sersemlıgı gıbı geldı bana .ınsanların psıkolojısı bızuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…