Beni aldatmış olabilir mi????????

Nehirrr2013

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
68
0
6
İzmir
Benim bi erkek arkadaşım var 4 yıldır çıkıyoruz ama bu aralar aramız çok bozuk.Dün face ine girdim ve bi kızı takip etmiş sonra o kıza çıktığım kişiyi tanıyıp tanımadığını sordum tanıyorum bana face den teklif etti dedi.Konuştujlarınızı gönderir misin dedi silmiştim ama teklif etti kabul etmedm engelledim dedi.Erkek arkadaşıma sordum yemin etti öyle birşey yok diye.Ama kızın ismini ilk sorduğumda tuhaf oldu şaşırmış gibi.Sizce ne yapmalıyım yani bi kız bi erkekler nede uğraşsın teklif etmemişken neden etti desin üstelik kızın sevdiği var

her şey olabilir:26:
ayrıca erkek arkadaşın ''evet teklif ettim, asıldım'' demez
kimse söylemez böyle bir şeyi yani.

kız yalan söyluyor desem, kısa kesmiş atmış
aralarında bişi olsaydı kız heralde konusmaları silmezdi
diye tahmın edıyorum

kız sana ulaşmamış, sen ulaş mışsın
doğru söyluyor olabilir.

kızın sevdiğinin oldugunu nereden biliyorsun, kendi mi söyledı?

Son düzenleme:

evet demez ama ben ondan öyle birşey beklemiyorum :/
aralarında birşey olmamıştır kız zaten sadece teklif etti dedi. kızın facesınn yanında gokhan'm yazıyor zaten kız da söyledi erkek arkadaşım görmesin diye sildim dedi. Erkek arkadaşım bana senin hakkında da söylediler ama ben inanmadım dedi yani benim baktigimi falan söylemişler.Ama şöyle birşey var senin de dediğin gibi ben ona ulaştım ve bi erkek bi kızla uğraşabilir ama bi kız neden uğraşsın ki

evet demesini bekleme sakın varsa öyle bişey yapmıştır ozaman demekki ieltişim kurmak istedi konuşmak falan kızda uğraşmadı yine inanmıyosan erkek arkadaşının adına hesap aç ve kıza mj at bakalım tanışıyolarmı

kız yalan söylemıyor gibime geldi, erkek arkadaşının ismi yazıyormuş sende görmüşsün
aralarında bişi olsaydı, kötülerdi erkek arkadaşını, yerin dibine sokardı
şöyle yaptık, gezdik tozduk derdi.
aralarında bişi olup olmaması önemli değil ki, erkek arkadaşının böyle bir şeye yeltenmeye çalışmış olması önemli.

Son düzenleme:

aslında kızın adına face açıp erkek arkadaşını denese daha iyi
kızın sevgilisi varmış, durduk yere neden sorun yaşasınlar.
ya da başka bir kız hesabı açıp nabız yoklamak gerek
en mantıklısı başka biri adına hesap açmak

Son düzenleme:

ooo süper fikir ) peki ama ne yazabilirm kıza onun facesınden ve erkek arkadaşım bana sorarsa ben mi yaptm diyeyim

ya siz ne akıllı kızlarsiniz böyle birşey gelmedi aklıma? başka bi fake açtım ama ona cevap yazmadı. peki kızın adından ne yazabilirm veya erkek arkadaşmn adından

ooo süper fikir ) peki ama ne yazabilirm kıza onun facesınden ve erkek arkadaşım bana sorarsa ben mi yaptm diyeyim

o yapmaktan korkmadıysa sen neden korkcaksın ayıp olur diye boynuz takmasınımı bekliycez ben olsam çoktan yapmıştım. başka hesapla değil erkek arkadaşının adına aç ve aramaya kapalı olsun neden engelledin beni neden böyle davranıyosu gibi şeyler söyle daha önce aralarında bişey geçip geçmediğini merakediyosan seni üzcek bişeymi yaptım gibi şeyler söylersin çıkar zaten hemen ortaya ben bu yöntemle çok şey öğrendim işe yarıyo. eski sevgilide olabilirler bence

ilişkisi varmış kötülemeyemez eskiler deşilir şimdiki ilişkisi zedelenir diye kız doğru söylüyo olabilir tabi ama durumu beyfendi dürüstçe anlatmayacağına göre bizde kızdan öğrencez

eski sevgilisi olamaz çünkü ilk çıktığı kız benim. ya ama eğer bi suçu yoksa kızın abisi sevgilisi falan benim erkek arkadaşmn başına bela olmazlar mi kız adına face açıp ne yazabilirm

eski sevgilisi olamaz çünkü ilk çıktığı kız benim. ya ama eğer bi suçu yoksa kızın abisi sevgilisi falan benim erkek arkadaşmn başına bela olmazlar mi kız adına face açıp ne yazabilirm
kaç yasındasın canım sen sana bı abla tavsıyesı eğer ilk çıktığı sen sen emın ol kı sonuncu olmuycaksın

ya siz ne akıllı kızlarsiniz böyle birşey gelmedi aklıma? başka bi fake açtım ama ona cevap yazmadı. peki kızın adından ne yazabilirm veya erkek arkadaşmn adından
başka açtığın face belkı yeteri kadar inandırıcı değildi, ondandır.
kız gerçekten tersledıyse erkek arkadaşına yazman ınandırıcı olmayabılır belki, facen yeni gözükür.
düşününce, erkek arkadaşının ağzından kıza yazman daha mantıklı gibi geldi şimdi bana
ama kız doğruyu söyluyor ve sevgılısı ile arası bozulursa o da kötü olur. kızı da zor durumda bırakmak ne kadar doğru bilemem.
ilişkisi varmış kötülemeyemez eskiler deşilir şimdiki ilişkisi zedelenir diye kız doğru söylüyo olabilir tabi ama durumu beyfendi dürüstçe anlatmayacağına göre bizde kızdan öğrencez

kızın durduk yere başı derde girmesin diye dedim. ama bellıde olmaz tabii sonucun ne olacagı...

Son düzenleme:

biz kızlar ne kadar düşünceliyiz hemende beyfendiyi düşündün ne istiyosun hala benden filan dersen aralarında bişey geçip geçmediğini anlarsınlaf lafı açar zaten çok heycanlandım bu iş tam benim işim kız bişeyler söyler ona göre ağzınıı ararsın. ilk aşkım masalları genelde yalan çıkıyo canım seni üzmek istemem ama

yerinizde olsam bu tür oyunlara girmem neden mi ?çünkü sizin bu yaptığınızı öğrendiğinde ufak bi tartışmada konusunu açıp yüzünüze vuracak ve emin olun ki haklı çıkmak için elinden geleni yapacak sanki siz suçluymuşsunuz gibi genelde olan bu
tavsiyem karşınıza alıp düzgünce sorun "bu kız bana niye böyle dedi ne gibi bi amacı olabilir ki" veya "senin onu takip etmendeki amaç ne" bu tarz sorular sorun yalan söylese bile anlarsınız zaten konuşma tarzından

kız adına face açıp mj atarsa ben yaptım demesine gerek yok o ne kadar açık davranıyosa arkadaşımızda okadar açık davransın onlar önce sadık olmayı öğrensin

şöyle birşey yapsam erkek arkadasma kızın facesınden : şu kız arkadasina şöyle beni rahatsız etmesin falan desem erkek arkadaşm ben sana ne zaman teklif ettim falan yazar belki.

kız adına face açıp mj atarsa ben yaptım demesine gerek yok o ne kadar açık davranıyosa arkadaşımızda okadar açık davransın onlar önce sadık olmayı öğrensin

haklısınız elbette benim ki sadece bir fikirdi çünkü erkekler genel itibariyle haksız da olsa haklı çıkmayı bildikleri için

hepsini sordum ama dediğim gibi yemin ediyor ne yapabilirim üstüne başa başa yok öyle birşey diyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…