• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aldatmış olabilir mi????????

şöyle birşey yapsam erkek arkadasma kızın facesınden : şu kız arkadasina şöyle beni rahatsız etmesin falan desem erkek arkadaşm ben sana ne zaman teklif ettim falan yazar belki.

hayatım durduk yere neden kendini ifşa ediyosun en mantıklısı kızın adına face aç ve mj yolla sevgiline neden ısrarediyosun ne istiyosun gibi baktın aralarında bişey yok hesabı kapatırsın

haklısınız elbette benim ki sadece bir fikirdi çünkü erkekler genel itibariyle haksız da olsa haklı çıkmayı bildikleri için :47:

ben hep şunu görüyorum kızların fazla inanması temiz düşünmesi hiçbişeyi irdelememesi sonra malesef aldatılmakla bitiyo hemde gurur kırıcı şekilde aldatan her türlü yapar mesele engel olmak değil varsa yapılanı öğrenmek ve kendimizi aptal yerine koydurmamak. daha önce forumda bynları diyince topa tutmuşlardı inanmıycağım insanla ne işim var diye ama gerçektek kontrol etmek kurcalamak gerekiyo bişeyleri örneğini çok gördüm çünkü

hepsini sordum ama dediğim gibi yemin ediyor ne yapabilirim üstüne başa başa yok öyle birşey diyorsa
nedense bu tür şeyler hep face ve twitter yüzünden çıkıyor:19:bu erkeklerin sevgilileri bi erkek takip etse kıyamet kopar ama kendileri takip edince o ne ala memleket :47:
umarım yemini doğrudur ne diyelim hayırlısı hakkında gerçeği öğrenirsin umarım biran önce

ben hep şunu görüyorum kızların fazla inanması temiz düşünmesi hiçbişeyi irdelememesi sonra malesef aldatılmakla bitiyo hemde gurur kırıcı şekilde aldatan her türlü yapar mesele engel olmak değil varsa yapılanı öğrenmek ve kendimizi aptal yerine koydurmamak. daha önce forumda bynları diyince topa tutmuşlardı inanmıycağım insanla ne işim var diye ama gerçektek kontrol etmek kurcalamak gerekiyo bişeyleri örneğini çok gördüm çünkü

size sonuna kadar katılıyorum ben dışarıdan biri olarak yorum yaptım zaten bende arkadaşın yerinde olsaydım muhtemelen bende denemek gerçekleri öğrenmek için elimden geleni yapardım
sadece çok kurcaladıkça çok şey çıkabilir onu gözönün de bulundurmak gerek umarım çok üzülmez arkadaş

18% yaşındaym ama o beni çok seviyor yani en azından ben öyle biliyorum
kımsenın seni çok sevdığınden asla emın olma yasın daha çok kucukmuss umarım senı aldatmamıstır aldatmıssa bıle sunu bıl başka kızlar da olsun ıstıycek ama sen onun sana delı gıbı aşık olduunu dusunuyosun toz konduramıosun çunku vazgeçilmez olduğunu dusunuyosun bu yasta hep boyle olur

size sonuna kadar katılıyorum ben dışarıdan biri olarak yorum yaptım zaten bende arkadaşın yerinde olsaydım muhtemelen bende denemek gerçekleri öğrenmek için elimden geleni yapardım
sadece çok kurcaladıkça çok şey çıkabilir onu gözönün de bulundurmak gerek umarım çok üzülmez arkadaş

evet kurcalayınca çıkıyo malesef. ben çevremden hep şunnu gördüm sonuna kadar inanmak hiçbişeyi sorgulamamak erkekleri şımartıyo çok örneğini gördm çünkü. bazı hatunlar dediki forumda tel kurcalanırmı ayıp olurmu öyle şey güvenmeyeceksem neden beraberim diye madem güveniyosu neden herşeyiniz ortada değil neden birbirinizden ayrı bi özeliniz var ben bunu anlamıyorum hiçte öyle düşünüyorum her zamanda kurcalamak gerekiyo bence neden kendimi aptal yerine koydurayım

evet kurcalayınca çıkıyo malesef. ben çevremden hep şunnu gördüm sonuna kadar inanmak hiçbişeyi sorgulamamak erkekleri şımartıyo çok örneğini gördm çünkü. bazı hatunlar dediki forumda tel kurcalanırmı ayıp olurmu öyle şey güvenmeyeceksem neden beraberim diye madem güveniyosu neden herşeyiniz ortada değil neden birbirinizden ayrı bi özeliniz var ben bunu anlamıyorum hiçte öyle düşünüyorum her zamanda kurcalamak gerekiyo bence neden kendimi aptal yerine koydurayım

bende de bu tür ufak sorunlar olduğu için biz karar aldık ve söz verdik hiçbir şeyi gizlemeyeceğimize dair bu yüzden telefonunu da kurcalarım maillerine de bakarım face ve twitter hesaplarımız yok olsa onları da denetim altında tutarım bunlar benim doğal hakkım gerçekten ezilmemek gerek

sonucu bildir olurmu merak ediyoruz gelişmeleri hadi inşallah güzel şeyler duyarsın. bu arada ne yapmaya karar verdin

şimdi benim erkek arkadaşm bi kafe de çalışıyor ve bana dedi ki telefonumu burda bi arkadasa vermistim o evli olduğu için benim face den yazmış kız da engellemış daha sonra telefon da konuştular şu an çıkıyorlar... ne yapayim inanym mi henüz karar veremedim

şimdi benim erkek arkadaşm bi kafe de çalışıyor ve bana dedi ki telefonumu burda bi arkadasa vermistim o evli olduğu için benim face den yazmış kız da engellemış daha sonra telefon da konuştular şu an çıkıyorlar... ne yapayim inanym mi henüz karar veremedim
hemen inanma kızın çıktığı var demiştin eğer erkek arkadaşının arkadaşı ise çıktığı pek tabi kıza sorup bunu öğrenebilirsin çıktığının kim olduğunu yalan mı gerçek mi ortaya çıkar böylece

ayrıca şunuda söyleyim eğer öyle arkadaşıyla kız çıkıyorsa erkek arkadaşın bunu niye şimdi söylüyor daha sen sorduğunda hemen açıklama yapabilir durumu anlatabilirdi şimdi düşünüp planlamış gibi geldi:20:

ayrıca şunuda söyleyim eğer öyle arkadaşıyla kız çıkıyorsa erkek arkadaşın bunu niye şimdi söylüyor daha sen sorduğunda hemen açıklama yapabilir durumu anlatabilirdi şimdi düşünüp planlamış gibi geldi:20:

sanahak veriyorum senaryo yazmış resmen kendini aptal yerine koydurma daha fazla soru sorma hemen sahte hesap aç öğren konuyu kapat soru sorma inanmış gibi yapki şüphelendirme

sanahak veriyorum senaryo yazmış resmen kendini aptal yerine koydurma daha fazla soru sorma hemen sahte hesap aç öğren konuyu kapat soru sorma inanmış gibi yapki şüphelendirme
bide kız engellemişti çıktığım var yanlış anlar diye bilmiyor mu yani konuştuğu hesap çıktığı kişinin arkadaşıın hesabı birincisi erkek arkadaşının yanlış anlaması gibi bi urum olamaz ikincis ide kızın senin sevgilini tanıması bu durumda %100 çünkü sevgilinin arkdaşıyla çıkıyor ne diye engelliyor çok saçma geldi şuan her şey var bu işte bir şey :47::47::53:

ilk sorduğum da biraz şaşırdı sonra da arkadaşın sevgilisi demişti aslında ama böyle bi açıklama yapmamıştı

ilk sorduğum da biraz şaşırdı sonra da arkadaşın sevgilisi demişti aslında ama böyle bi açıklama yapmamıştı
kusura bakma biraz sana acı gelebilir söyleyeceğim ama kandırılıyorsun sanırım
teklif etti kabul etmedim engelledim diyor kız
senin sevgilin ise arkdaşımla çıkıyor diyor engellemsini gerektirecek bi durum yok demekki sevgilin yalan söylüyor

bide kız engellemişti çıktığım var yanlış anlar diye bilmiyor mu yani konuştuğu hesap çıktığı kişinin arkadaşıın hesabı birincisi erkek arkadaşının yanlış anlaması gibi bi urum olamaz ikincis ide kızın senin sevgilini tanıması bu durumda %100 çünkü sevgilinin arkdaşıyla çıkıyor ne diye engelliyor çok saçma geldi şuan her şey var bu işte bir şey :47::47::53:
ya evet birşey var bu ışte. bende söyledim ama bana: arkadaşım ilk yazmış fazla birşey konusmamislar kız engellemiş sonra da kızın numarasini bulmuş orda çıkmaya başlamışlar falan dedi

ya evet birşey var bu ışte. bende söyledim ama bana: arkadaşım ilk yazmış fazla birşey konusmamislar kız engellemiş sonra da kızın numarasini bulmuş orda çıkmaya başlamışlar falan dedi
yaa arkadaşım demedin mi adam evli kendi telefonundan girmeye korkuyor faceye ne mantık kızın telefonunu alırken eşinden çekinmiyor mu yani bu ne perhiz bu ne lahana turşusu:53::53::53:

yaa artık yeni yalan bulsunlar yemiyoruz bunlar bayatladı çürüdü koktu yaani arkadaşıma vermiştim o yazmış o konuşmuş... hatta çok zorlarsan arkadaş ayarlanır.. inanmıyorsan al konuş çocukla denir.. konuşursun yenge kusura bakma yaa ben yazdım böyle olacağını bilseydim yapmazdım zaten bende pişmanım vs. offf çok sıkıcı...

Back
X