Kızlar bilenler bilir 3 yıllık bi ilişkim vardı karşımdaki insan kaba tabirle bi anda tekmeyi bastı bıraktı öylece ..ayrılmadan önceki son buluşmamızda elinden geleni yapmıştı soğutmak için ;( herkesn ortasnda azarlamalar yok neden hiç öpmüyosun sarılmıyosun bana demeler
Meğer benimle birlikte bi başkasını da idare ediyomuş ilişkimizin son bir senesinde ;(
ve ben kızlar her gördüğümde o kızla her dışarı çıktığında ark. gurubuyla da olsa soruyodum defalarca sordum aranızda bi ilişki mi var sürekli beraber takılıyosunuz diye
Bana her defasında onun birlikteliği var zaten evlenmeyi düşünüyolarmış teranelerini yedirdi durdu meğer kendini tasvir ediyomuş
Biz ayrıldıktan hemen bi iki ay sonra nişanlandılar ve şuan evliler
bu nasıl bi imtihan allah ım
bi önceki konumda neden ahını almış olsun ki diyenler vardı
buyrun şimdi ne diyeceksiniz..
Madem evlilik düşünmüyodu neden aileme açılmamı bekledi
Orda o kızla burda benimle gününü gün etti!
Dilerim Allah tan bana yaşattığını misliyle yaşasın.
Ciğerim soldu öldüm bittim bi deri bi kemik kaldımramazanı aç aç tutuyorum midem bayılıyo ama bi gr iştahım yok
bi yandan ailemin hala ondan dem vurması.benim boğazımın düğümlenmesi durumu anlatamamam..
Beni benden aldı götürdü yerime bi ceset koydu sanki
Yine diyorum bu aldığı ahla mutlu olabilir mi sizce!
Kızlar bilenler bilir 3 yıllık bi ilişkim vardı karşımdaki insan kaba tabirle bi anda tekmeyi bastı bıraktı öylece ..ayrılmadan önceki son buluşmamızda elinden geleni yapmıştı soğutmak için ;( herkesn ortasnda azarlamalar yok neden hiç öpmüyosun sarılmıyosun bana demeler
Meğer benimle birlikte bi başkasını da idare ediyomuş ilişkimizin son bir senesinde ;(
ve ben kızlar her gördüğümde o kızla her dışarı çıktığında ark. gurubuyla da olsa soruyodum defalarca sordum aranızda bi ilişki mi var sürekli beraber takılıyosunuz diye
Bana her defasında onun birlikteliği var zaten evlenmeyi düşünüyolarmış teranelerini yedirdi durdu meğer kendini tasvir ediyomuş
Ciğerim soldu öldüm bittim bi deri bi kemik kaldımramazanı aç aç tutuyorum midem bayılıyo ama bi gr iştahım yok
bi yandan ailemin hala ondan dem vurması.benim boğazımın düğümlenmesi durumu anlatamamam..
Diger kizin bunlardan haberi var miydi? Benim tersim cok pis valla ben mutsuzsam dunya yansin umurumda olmaz oyle sessiz koseme cekilemezdim.
olamıcak. görüceksin...
toparlanıp hayatına bakmaya bak...
1yılda hiç başka acıklar vermedimi?
kimsenin hakkı kimsede kalmaz canım biz unuturuz ama Allah unutmaz, inş acın tez zamanda biter, demek ki şermiş gitmiş daha iyisi çıkar karşına canım inş, onu Allaha havale et elbet acısı çıkar gün gelir
Muhtemelen vardı ama ben onun adına da empati kuruyorum şayet yoksa üzülürüm..kızla ark.lık kurduğundan bu yana facebook hesabını göremiyorum kızın..Ya biliyodu da beni engelledi ya da o şahsiyet kızın hesabına girip engelledi bilmiyorum.Kendisi de engelliydi yeni açmştı engelini Ama durumu öğrenir öğrenmez okkalı bi mesaj çektim kendisine az önce de kuzenine..ve hesabını dondurmuş mesajımı okur okumaz allah sız..
Ahh be kizim hic mi anlamadin azcik acaydin gozunu ...
Ah canım benim allah yardımcın olsun üzüldüm senin adına şunu unutma Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz o kişinin. İnşallah sende en kısa zamanda toparlanirsin karşına seni çok sevicek herzaman yanında olucak biri çıkar yuvanı kurarsın.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah belasını versin pisliğin. Bu dünyada olsa da o dünyada olamayacağı kesin. Ki bu dünyada da olacağını sanmıyorum. Benim anlamadığım o salak kız bunu nasıl kabullendi?
Verdi vermeye dediğim gibi özellikle son buluşmada burnumdan getirdi..ve şüphelendim bu davranşları karşısnda hissettim sordm hem de defalarca ve bana her defasında başka biriyle birlkte o kız uzun yıllardır evlenmeyi düşünüyolrmş zaten deyp payladıo vicdansızsa benim suçum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?