beni aldatmış!

rumus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
1.282
584
333
Kızlar bilenler bilir 3 yıllık bi ilişkim vardı karşımdaki insan kaba tabirle bi anda tekmeyi bastı bıraktı öylece ..ayrılmadan önceki son buluşmamızda elinden geleni yapmıştı soğutmak için ;( herkesn ortasnda azarlamalar yok neden hiç öpmüyosun sarılmıyosun bana demeler
Meğer benimle birlikte bi başkasını da idare ediyomuş ilişkimizin son bir senesinde ;(
ve ben kızlar her gördüğümde o kızla her dışarı çıktığında ark. gurubuyla da olsa soruyodum defalarca sordum aranızda bi ilişki mi var sürekli beraber takılıyosunuz diye
Bana her defasında onun birlikteliği var zaten evlenmeyi düşünüyolarmış teranelerini yedirdi durdu meğer kendini tasvir ediyomuş
Biz ayrıldıktan hemen bi iki ay sonra nişanlandılar ve şuan evliler
bu nasıl bi imtihan allah ım
bi önceki konumda neden ahını almış olsun ki diyenler vardı
buyrun şimdi ne diyeceksiniz..
Madem evlilik düşünmüyodu neden aileme açılmamı bekledi
Orda o kızla burda benimle gününü gün etti!
Dilerim Allah tan bana yaşattığını misliyle yaşasın.
Ciğerim soldu öldüm bittim bi deri bi kemik kaldım ramazanı aç aç tutuyorum midem bayılıyo ama bi gr iştahım yok
bi yandan ailemin hala ondan dem vurması.benim boğazımın düğümlenmesi durumu anlatamamam..
Beni benden aldı götürdü yerime bi ceset koydu sanki
Yine diyorum bu aldığı ahla mutlu olabilir mi sizce!

kimsenin hakkı kimsede kalmaz canım biz unuturuz ama Allah unutmaz, inş acın tez zamanda biter, demek ki şermiş gitmiş daha iyisi çıkar karşına canım inş, onu Allaha havale et elbet acısı çıkar gün gelir

olamıcak. görüceksin...
toparlanıp hayatına bakmaya bak...
1yılda hiç başka acıklar vermedimi?

Diger kizin bunlardan haberi var miydi? Benim tersim cok pis valla ben mutsuzsam dunya yansin umurumda olmaz oyle sessiz koseme cekilemezdim.

Ah canım benim allah yardımcın olsun üzüldüm senin adına şunu unutma Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz o kişinin. İnşallah sende en kısa zamanda toparlanirsin karşına seni çok sevicek herzaman yanında olucak biri çıkar yuvanı kurarsın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Allah belasını versin pisliğin. Bu dünyada olsa da o dünyada olamayacağı kesin. Ki bu dünyada da olacağını sanmıyorum. Benim anlamadığım o salak kız bunu nasıl kabullendi?

Üzülme demek boş biliyorum ama çok yıpratma kendini. Allaha havale et ne hali varsa görsün.
Sen de şükret yolun başından dönmüşsün. Ya evlenseydin, çoluk çocuk olsaydı. Her şerde bir hayır vardır.

Allaha havale et ve şanslı oldugunu hisset bence sen ailene açılmadan evlenmeden sana gerçek yüzünü göstermiş kişiliğni belli etmiş sen bu satten sonra kendi hayatına bak yeniden başla toparlan ve güçlü bi kı zol.
eden her zman bulur arkadaşım

Ben anlamiyorum, bu nasil zayif, zavalli bir karakter?

Aldatmak da nedir, madem aklinda baskasi var efendi gibi ayril, sonra ne b.k yersen ye kardesim. Aldatmanin mantigini cidden anlayamiyorum, nikahli degilsin, gitme ozgurlugun var, git o zaman. Aldatanlar, aldatmaya meyilliler, goz disarda olanlar zayif ve zavalli bence, birak ne hali varsa gorsun sen daha iyisini hak ediyorsun.

Diger kizin bunlardan haberi var miydi? Benim tersim cok pis valla ben mutsuzsam dunya yansin umurumda olmaz oyle sessiz koseme cekilemezdim.

Muhtemelen vardı ama ben onun adına da empati kuruyorum şayet yoksa üzülürüm..kızla ark.lık kurduğundan bu yana facebook hesabını göremiyorum kızın..Ya biliyodu da beni engelledi ya da o şahsiyet kızın hesabına girip engelledi bilmiyorum.Kendisi de engelliydi yeni açmştı engelini Ama durumu öğrenir öğrenmez okkalı bi mesaj çektim kendisine az önce de kuzenine..ve hesabını dondurmuş mesajımı okur okumaz allah sız..

olamıcak. görüceksin...
toparlanıp hayatına bakmaya bak...
1yılda hiç başka acıklar vermedimi?

Verdi vermeye dediğim gibi özellikle son buluşmada burnumdan getirdi..ve şüphelendim bu davranşları karşısnda hissettim sordm hem de defalarca ve bana her defasında başka biriyle birlkte o kız uzun yıllardır evlenmeyi düşünüyolrmş zaten deyp payladı o vicdansızsa benim suçum ne

dilerim allah tan yaşattığını misliyle yaşar ne deyim tükendimm

tek sözüm var böyle kişiliksizlere. ettiğinizi çekin inşallah...

Ahh be kizim hic mi anlamadin azcik acaydin gozunu ...

ben gözümü açardım da o vicdansız kapattı hep şüphelerimn üzerine gidemedim hep bi bahaneyle geçiştirdi.Mesele benim gözlerimn mi kör olması yoksa onun vicdandan allah korkusundan mı yoksun olması bilemedim bir de iki kelamından biri allah lafzı olan bi insandı bu..

Amin inşallah dua edin ne olur.Ölüp gitse mukadderat derdim allah ın emriymiş derdim ama beni düşürdüğü şu duruma açıklık getiremiyorum çok zormuş çokk

Evlenmiş artik nie msj atiosun ki kendini garip duruma dusuruosun bırak ne hali varsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah belasını versin pisliğin. Bu dünyada olsa da o dünyada olamayacağı kesin. Ki bu dünyada da olacağını sanmıyorum. Benim anlamadığım o salak kız bunu nasıl kabullendi?

Onu bende bilmiyorum ama bana biliyomuş gibi geliyo.Eğer ki biliyosa ikisi birlikte ihanet etmiş oluyo bana bu durumda.Varsın nasıl yanacaklarını artık kendileri düşünsün!

sucun sevmek yada inanmak karşındakine...
ama karşındaki şahıs bunun kıymetini bilemicek kadar nankör...
belli olmaz... belki aldatır kızı. yahut kız kendini aldatır. kimbilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…