- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
ettim gitti :)allaha havale et ..
güncelleme olduğu için yeni gibi gelmiş olabilir hoş çok da eski sayılmaz böyle bi durum için ya :)Okurken surekli aaaa ohaaa aaaaa gibi tepkiler verdim
Size soyleyecegim tek sey insallah bu dunyada gorursunuz onun cektiklerini ve surunerek ayaginiza kapanir af diler
şuan nasılsın atlatabildin mi? o buldu mu cezasını?güncelleme olduğu için yeni gibi gelmiş olabilir hoş çok da eski sayılmaz böyle bi durum için ya :)
inşallah diyorum
şuan nasılsın atlatabildin mi? o buldu mu cezasını?
peki ya sen?hiç bi fikrim yok ayrı şehirlerdeyiz int.ortamında da uzun zamandır firar her ikisi de
canım bende senin yaşadığın şeyleri yaşadım evlendi mutlu mesut ilerliyor hayatında canının nnası yandigini neler hissettigini çok iyi biliyorum ve ara ara gelen mutlu anılar sonrasında kabusa dönüşen hayaller arada insanı yoklar hatta kendine sorarsin iyileşmedim mi diye gecmedi mi diye daha neler neler ne yazık ki hayat boyu yuregimizde kalacak acı bi iz bizim sınavımız da buymuş napalım belki bizde birgün mutlu oluruz ben içimde onun mutluluğu mutsuzlulugundan çok kendi mutluluğumu düşünür oldum inşallah bigün oluruz Allah yardımcın olsun
peki ya sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?