Onu bende bilmiyorum ama bana biliyomuş gibi geliyo.Eğer ki biliyosa ikisi birlikte ihanet etmiş oluyo bana bu durumda.Varsın nasıl yanacaklarını artık kendileri düşünsün!
Kızlar bilenler bilir 3 yıllık bi ilişkim vardı karşımdaki insan kaba tabirle bi anda tekmeyi bastı bıraktı öylece ..ayrılmadan önceki son buluşmamızda elinden geleni yapmıştı soğutmak için ;( herkesn ortasnda azarlamalar yok neden hiç öpmüyosun sarılmıyosun bana demeler
Meğer benimle birlikte bi başkasını da idare ediyomuş ilişkimizin son bir senesinde ;(
ve ben kızlar her gördüğümde o kızla her dışarı çıktığında ark. gurubuyla da olsa soruyodum defalarca sordum aranızda bi ilişki mi var sürekli beraber takılıyosunuz diye
Bana her defasında onun birlikteliği var zaten evlenmeyi düşünüyolarmış teranelerini yedirdi durdu meğer kendini tasvir ediyomuş
Biz ayrıldıktan hemen bi iki ay sonra nişanlandılar ve şuan evliler
bu nasıl bi imtihan allah ım
bi önceki konumda neden ahını almış olsun ki diyenler vardı
buyrun şimdi ne diyeceksiniz..
Madem evlilik düşünmüyodu neden aileme açılmamı bekledi
Orda o kızla burda benimle gününü gün etti!
Dilerim Allah tan bana yaşattığını misliyle yaşasın.
Ciğerim soldu öldüm bittim bi deri bi kemik kaldımramazanı aç aç tutuyorum midem bayılıyo ama bi gr iştahım yok
bi yandan ailemin hala ondan dem vurması.benim boğazımın düğümlenmesi durumu anlatamamam..
Beni benden aldı götürdü yerime bi ceset koydu sanki
Yine diyorum bu aldığı ahla mutlu olabilir mi sizce!
Evlenmiş artik nie msj atiosun ki kendini garip duruma dusuruosun bırak ne hali varsa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evlenmiş artik nie msj atiosun ki kendini garip duruma dusuruosun bırak ne hali varsa
Siz sevgiliymişsiniz ve sevgiliniz de arkadaş ayağına bu kızla takılıyormuş bence yüksek ihtimal biliyodur karaktersiz.
emin ol mükafatını alacaksın....ve o da öyle şeyler yaşar ki......ve bitmedi öte taraftada yaşar.....benm hikayemi anlatmışsn resmen.....acı çektm.zaten çekmedn olmaz....belii bir zaman acı çekeceksn....ama mükafat gelecek sonrasında.....hayatımı anlatsam mucizelerle dolu yemin ederm yazsam roman olur.romanımın sonu: Hiçbirşeye değişemeyeceğim annemden bile daha çok sevdiğim ve onsuz nefes alamam diyebilecğim bir eşim var.....o kadar mutluyum ki....ve peygamber efendimizin şu hadisi aklıma geliyor...bu hadisi bilgisayarına kaydet ve her üzüldüğünde bak canım..yıllar sonra bu deiklerimi hatırlarsın tebessümle...sadece sabret ve bu zamanın eskimesini bekle.kızlar bilenler bilir 3 yıllık bi ilişkim vardı karşımdaki insan kaba tabirle bi anda tekmeyi bastı bıraktı öylece ..ayrılmadan önceki son buluşmamızda elinden geleni yapmıştı soğutmak için ;( herkesn ortasnda azarlamalar yok neden hiç öpmüyosun sarılmıyosun bana demeler
meğer benimle birlikte bi başkasını da idare ediyomuş ilişkimizin son bir senesinde ;(
ve ben kızlar her gördüğümde o kızla her dışarı çıktığında ark. Gurubuyla da olsa soruyodum defalarca sordum aranızda bi ilişki mi var sürekli beraber takılıyosunuz diye
bana her defasında onun birlikteliği var zaten evlenmeyi düşünüyolarmış teranelerini yedirdi durdu meğer kendini tasvir ediyomuş
biz ayrıldıktan hemen bi iki ay sonra nişanlandılar ve şuan evliler
orda o kızla burda benimle gününü gün etti!
Dilerim allah tan bana yaşattığını misliyle yaşasın.
Ciğerim soldu öldüm bittim bi deri bi kemik kaldımramazanı aç aç tutuyorum midem bayılıyo ama bi gr iştahım yok
bi yandan ailemin hala ondan dem vurması.benim boğazımın düğümlenmesi durumu anlatamamam..
yine diyorum bu aldığı ahla mutlu olabilir mi sizce!
Ya ben bana geri dönsün umuduyla atmadım sadece o an ki öfkeyle yaşadığım hayal kırıklığını yediğim kazığı içim soğur belki bi nebze diye düşünerek attım ve akabinde hesabını dondurdu zaten.Ben karşılık falan beklemiyorum evlendiğindn haberm yok sanıyo çünkü kendisi hiç bi şekilde paylaşmıyo fotoğraf olsn ilişki durumu olsun kızı sır gibi saklıyo.Korkuyo çünkü yediği nanenin ortaya çıkmasından.Zaman geçsin ihanet ettiğimi anlamasın da ah etmeyim beddua etmeyim istiyo ve kızla konuşup yaptığı pislk ortaya çıkmasn istiyo.Eğer nişanlandığı sıra o kızdan haberim olsaydı hiç düşünmez çeker karşıma konuşurdum masum olduğnu onun da kandırıldığını düşünerek ama iş işten geçti artık..
emin ol mükafatını alacaksın....ve o da öyle şeyler yaşar ki......ve bitmedi öte taraftada yaşar.....benm hikayemi anlatmışsn resmen.....acı çektm.zaten çekmedn olmaz....belii bir zaman acı çekeceksn....ama mükafat gelecek sonrasında.....hayatımı anlatsam mucizelerle dolu yemin ederm yazsam roman olur.romanımın sonu: Hiçbirşeye değişemeyeceğim annemden bile daha çok sevdiğim ve onsuz nefes alamam diyebilecğim bir eşim var.....o kadar mutluyum ki....ve peygamber efendimizin şu hadisi aklıma geliyor...bu hadisi bilgisayarına kaydet ve her üzüldüğünde bak canım..yıllar sonra bu deiklerimi hatırlarsın tebessümle...sadece sabret ve bu zamanın eskimesini bekle.
Uzulmeni istemedim için konumu işgal ettim ama o kıza zaten kendine gore durumu anlatmjistir kizin haberi olduğundan eminim kız artik evlenmiş bu saatten sonra seni dinlese nolur ki kimse boşanmak için evlenmio ayrıca uzak sehirlerdeymissinz o kizin daha çok ilgi goruo allahindan bulsun de geç is resmiyet kazanmış bnm arkadaşımın basinada böle bizi geldi o da durumu anlatcam bilmem ne DİE faceten msjlar paylaşımları yapti bide kıza dava açtılar bizi rahatsız edip DİE bide maddi tazminat oduo
Biliyosa da allah bildiği gibi yapsın onu da! beni düşürdükleri duruma bak acınası hale geldim
emin ol mükafatını alacaksın....ve o da öyle şeyler yaşar ki......ve bitmedi öte taraftada yaşar.....benm hikayemi anlatmışsn resmen.....acı çektm.zaten çekmedn olmaz....belii bir zaman acı çekeceksn....ama mükafat gelecek sonrasında.....hayatımı anlatsam mucizelerle dolu yemin ederm yazsam roman olur.romanımın sonu: Hiçbirşeye değişemeyeceğim annemden bile daha çok sevdiğim ve onsuz nefes alamam diyebilecğim bir eşim var.....o kadar mutluyum ki....ve peygamber efendimizin şu hadisi aklıma geliyor...bu hadisi bilgisayarına kaydet ve her üzüldüğünde bak canım..yıllar sonra bu deiklerimi hatırlarsın tebessümle...sadece sabret ve bu zamanın eskimesini bekle.
Allah kimsenin ağlayarak kaybettirdiğini diğerine gülerek kazandırmaz unutma. Allaha dua et. inşallah son gülen biz olucaz
Kızlar bilenler bilir 3 yıllık bi ilişkim vardı karşımdaki insan kaba tabirle bi anda tekmeyi bastı bıraktı öylece ..ayrılmadan önceki son buluşmamızda elinden geleni yapmıştı soğutmak için ;( herkesn ortasnda azarlamalar yok neden hiç öpmüyosun sarılmıyosun bana demeler
Meğer benimle birlikte bi başkasını da idare ediyomuş ilişkimizin son bir senesinde ;(
ve ben kızlar her gördüğümde o kızla her dışarı çıktığında ark. gurubuyla da olsa soruyodum defalarca sordum aranızda bi ilişki mi var sürekli beraber takılıyosunuz diye
Bana her defasında onun birlikteliği var zaten evlenmeyi düşünüyolarmış teranelerini yedirdi durdu meğer kendini tasvir ediyomuş
Biz ayrıldıktan hemen bi iki ay sonra nişanlandılar ve şuan evliler
Orda o kızla burda benimle gününü gün etti!
Dilerim Allah tan bana yaşattığını misliyle yaşasın.
Yine diyorum bu aldığı ahla mutlu olabilir mi sizce!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?