tatlım ya
peki diğer kız
sizin onunla sevgili olduğunuzu bilmiyormuydu
sonuçta ikinizlede alelade sevgili durumunda olamaz
ikinizlede sevgili değilmiş gibi mi davranıyordu insan içinde
ayrıca madem onlar ciddi düşünüyorlardı
niçin seni değilde onu gizlemiş
hee bak kimsenin ahı kimsede kalmaz
içinden buğuz ettin ve haklıysan
emin ol çıkar biryerlerden
evet iyice düşmüşsün
ama değmeyecek bir adama da daha fazla
heder etme kendini
Kızın hiç bi yerde hesabı yok başkasının hesabından da baktım beni engellemisse göremem diye.Bizim ki beraber olan fotoğraflarımızı kaldırmıştı bişeyleri bahane ederek ve bi daha koymadı beraber ftoğrafımızı kız büyük ihtimalle bilmiyodu biliyosa da canı cehenneme
benim derdim onunla değil sadece ettiğini bulmasını istiyorum .. o şu saatten snra zerre ilgilendirmiyo beni.Ben bana yapılan bu haksızlığın bedelini ödesinler istiyorm hem de fazlasıyla.Benim hayatımı cehenneme çevirdi kendisi bulutların üzerinde..
afişe et
durumu
Yarina biraksa da yanina birakmaz . Sabir sabir sabir ...
Bol bol dua edin insallah .
Allah seni beterinden korumus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Diger kizin bunlardan haberi var miydi? Benim tersim cok pis valla ben mutsuzsam dunya yansin umurumda olmaz oyle sessiz koseme cekilemezdim.
seni kizla, kızı da seninle aldatmış. Acaba kizin da senden haberi olmuş mu o sure içerisinde? Buna rağmen evlenmisse o da ayrı midesizmis.
Ama anladığım kadarıyla olayın üzerinden belli bir sure geçmiş umarım az da olsa unutmaya baslamissindir. Boyle bir adam için uzulmek yerine bence mübarek gunde bir sükür namazı kilabilirsin ucuz atlatmissin canim
Hayır aldatmasini da gec neden 1 sene boyunca bu kizi oyaliyorsun pislik. Ve uuzerine yangından mal kaçırır gibi evlenmek .. Belki de evlenmek zorunda kaldi kizla birlimte oldu bikmiyorum ama Hic mi korkmuyosun Allahtan, kul hakkına girmekten.. arkada bu kadar mutsuz birini bırakarak mutlu mu olacak sanki.Aradan bi zaman geçmesine rağmen hala atlatamamış hala soku atamamis bilmiyorum belki de yeni öğrendi evlendiklerini. Çok zor ama gerçekten sukretmeli bu adamla evlenip omur boyu aldatilabilirdi simdi o işkenceyi diğer kız çekecek maalesefEvet aynen yaa kızı da aldatmış olmuş aynı zamanda...E demekki onuda sevmemiş sevse onada yapmazdı!!
Hayır aldatmasini da gec neden 1 sene boyunca bu kizi oyaliyorsun pislik. Ve uuzerine yangından mal kaçırır gibi evlenmek .. Belki de evlenmek zorunda kaldi kizla birlimte oldu bikmiyorum ama Hic mi korkmuyosun Allahtan, kul hakkına girmekten.. arkada bu kadar mutsuz birini bırakarak mutlu mu olacak sanki.Aradan bi zaman geçmesine rağmen hala atlatamamış hala soku atamamis bilmiyorum belki de yeni öğrendi evlendiklerini. Çok zor ama gerçekten sukretmeli bu adamla evlenip omur boyu aldatilabilirdi simdi o işkenceyi diğer kız çekecek maalesef
Kızın hiç bi yerde hesabı yok başkasının hesabından da baktım beni engellemisse göremem diye.Bizim ki beraber olan fotoğraflarımızı kaldırmıştı bişeyleri bahane ederek ve bi daha koymadı beraber ftoğrafımızı kız büyük ihtimalle bilmiyodu biliyosa da canı cehenneme
benim derdim onunla değil sadece ettiğini bulmasını istiyorum .. o şu saatten snra zerre ilgilendirmiyo beni.Ben bana yapılan bu haksızlığın bedelini ödesinler istiyorm hem de fazlasıyla.Benim hayatımı cehenneme çevirdi kendisi bulutların üzerinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?