beni aldatmış!

Kızın hiç bi yerde hesabı yok başkasının hesabından da baktım beni engellemisse göremem diye.Bizim ki beraber olan fotoğraflarımızı kaldırmıştı bişeyleri bahane ederek ve bi daha koymadı beraber ftoğrafımızı kız büyük ihtimalle bilmiyodu biliyosa da canı cehenneme
benim derdim onunla değil sadece ettiğini bulmasını istiyorum .. o şu saatten snra zerre ilgilendirmiyo beni.Ben bana yapılan bu haksızlığın bedelini ödesinler istiyorm hem de fazlasıyla.Benim hayatımı cehenneme çevirdi kendisi bulutların üzerinde..

afişe et
durumu

afişe et
durumu

Ya arkadaşın dediği gibi dava açarlarsa bi de pişkin pişkn o pislklere verecek 5 kruşum yok bi de beni sömürmelerini mi izleyim bana kalsa imkanm olsa bi kaşık suda boğarım da değmez o pislk içn

Lisedeyken cok sevdigim ve 4 yillik beraberligim olan biri vardi.. ilk askimdi ilkimdi.. ayni seyi bana yapmisti aylarca aglamistim hergun sonra aldi boyunun ölçüsünü geri dondu bin pisman kabul ettim simdiki aklim yok o zaman tabi :) neyse sonra uniye gittigi yerde ayni seyi yine yapti ayrildim ondan sonra unide beni idare ettigi kizla nisanliyken bile bin pisman beni aradi sordu falan hep geri cevirdim.. kiz ne ailesine yakisiyor ne bisey cirkefin teki bi ton halt yedikleri icin cocuk aldirmaya varana kadar mecbur evlendiler simdi mutlumu bilmiyorum ama ailesinin icinde ben hala ukteymisim... sonuc o lisedeki kiz da esinden bosandi.. konunuzu okuyunca aklima geldi ah alan mutlu olamaz asla,nerak etme

Yarina biraksa da yanina birakmaz . Sabir sabir sabir ...
Bol bol dua edin insallah .
Allah seni beterinden korumus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yarina biraksa da yanina birakmaz . Sabir sabir sabir ...
Bol bol dua edin insallah .
Allah seni beterinden korumus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nolur dualarınızı eksik etmeyin bitmiş bi haldeym otrduğum yerden kalkamıyorum

Allah kimsenin hakkini kimsede birakmaz canim , sen ona havale et. Ayrica seni o kizla aldatirken o kizida seninle aldatmis, pisligin tekiymis. Ilerde o kizi yine alsatmayacagi ne malum. Bence evlilik olmadan boyle bir pislikten kurtuldugun icin dua etmelisin sevinmelisin. Bu karaktersizle omur nasil tuketecektin? Ailenede anlat nasil bir pislik oldugunu bence. Sana arka cikacaklardir

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Sen niye kendini rezil olmuş hissediyorsun ki? Senin yaptığın bir durum yok ortada, onun tarafında sana yapılmış yanlışlar var. O yüzden kendini rezil olmuş gibi hissetme. Olmadıysa vardır Allah'ın bir bildiği. Her şeyin hayırlısını iste. O insanın karaktersizliğini evlenmemiş olmadan anlayabildiğin için şükret. Bi söz var çok sevdiğim; "Uzun lafın kısası, Ah'tır. Ve her Ah'ın sesini duyan Allah'tır..."

canım isin içine artık evlilik girmiş ve bir kac ay geçmiş ustunden anladığım kadarıyla lütfen artık o pisliği düşünme bırak Allah ından bulsun Allah a havale ..bu dünyada kimsenin yaptığı yanına kalmaz..dilerim sana ne yasattıysa o da aynını yasar üzülme ve bir an once toparlanmaya bak böyle biri için değer mi sence kendini harap etmeye

Allahim senin yar ve yardimcin olsun. Cok üzüldüm hissettiklerine
inan benim ruhum daraldi.. Insallah tez geçer bu acin.

Neden ahını almş diyenleri anlayamadım, bal gibi de hakkına girmiş. Allah'ından bulsun.

seni kizla, kızı da seninle aldatmış. Acaba kizin da senden haberi olmuş mu o sure içerisinde? Buna rağmen evlenmisse o da ayrı midesizmis.

Ama anladığım kadarıyla olayın üzerinden belli bir sure geçmiş umarım az da olsa unutmaya baslamissindir. Boyle bir adam için uzulmek yerine bence mübarek gunde bir sükür namazı kilabilirsin ucuz atlatmissin canim

Siz de onların dünyasını yıkın!!
Beraber çekindiğiniz fotoğrafları yazışmaları kıza gösterin bi şekilde bak sevgilin benleyken senide idare ediyodu diye!!
Sizi yaktılarsa sizde onları yakın...Ben öyleyim benim dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim!!!
Vay şerefsiz vayyyy iki kişi birdennn şuna bakk sen yaa milleti enayi yerine koyuyolar oh ne güzel dünya
Sana burda boş boş toparla kendini değmez falan demicem 3 yılını vermişsin kolay olmayacak bazı şeyler
Ya sabır edeceksin yada onların dünyasını başına yıkacaksın!!
Bak sana bi örnek benimde erkek arkadaşımın bi birlikteliği varmış 3 yıl kız arkasından işler çevirmişşş sonra bizimki duyunca yalvarmış yakarmış kalkmış bunun yaşadığı şehre kadar gelmiş bizimki affetmemiş tabiki!Ve kız hala erkek arkadaşımın resmini saklıyomuşşş...Ciğeri yanıyooo yani.Onunda yanacak ikisininde merak etme seni çok arıcakkk

Evet aynen yaa kızı da aldatmış olmuş aynı zamanda...E demekki onuda sevmemiş sevse onada yapmazdı!!

Evet aynen yaa kızı da aldatmış olmuş aynı zamanda...E demekki onuda sevmemiş sevse onada yapmazdı!!
Hayır aldatmasini da gec neden 1 sene boyunca bu kizi oyaliyorsun pislik. Ve uuzerine yangından mal kaçırır gibi evlenmek .. Belki de evlenmek zorunda kaldi kizla birlimte oldu bikmiyorum ama Hic mi korkmuyosun Allahtan, kul hakkına girmekten.. arkada bu kadar mutsuz birini bırakarak mutlu mu olacak sanki.Aradan bi zaman geçmesine rağmen hala atlatamamış hala soku atamamis bilmiyorum belki de yeni öğrendi evlendiklerini. Çok zor ama gerçekten sukretmeli bu adamla evlenip omur boyu aldatilabilirdi simdi o işkenceyi diğer kız çekecek maalesef

Boynu altında kalasıcalar diyorum böylelerine ben.Evet kızı oyala sen 1 sene boyunca kukla ya o kız zaten!! Hiç mutlu olamaz şekerim bu gidişle o adam.Ahını aldığı zaman mutlu olamazzz eninde sonunda çıkarr acısı ondan kat katttt...Evet aynı işkenceyi diğeri çekecek adamın karakteri ortada işte...Bu tip insanları değiştirmek çok zor

Canım eğer adam artik umrunda değilse hayatini daha fazla cehenneme cevirmelerine izin verme. Bedelini zaten bir sekilde odeyecektir zaman herkesin intikamini aliyor emin ol. Sen hayatini akışına bırak bi şekilde dduyarsın zaten bi gun. Kıza da ah etme bence tabi hicbir şeyden haberi olmadığını dusunuyorsan ama bile bile lades yapmışsa zaten onun da yanina kalmaz sen rahat ol

kesin evlenmis mi? emin misin yani?

nerden biliyorsun, merak ettim..

ama üzülme, eden bulur.. buna inan..

üzülme demek basit biliyorum, bende cok üzüldüm, üzülüyorum ama kabullenip, önümüze bakmaktan gayri caremiz yok..

insanlara güvenimizi kaybettigimizle kaliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…