canım benim hiç üzülme üzülme demek çoook zor ama sabır edeceksin
ve bak gör karşına öyle bir insan çıkacakki iyi ki olammışdiyeceksin
peygzmaber efendimizin bir hadisi şerifi var
bir kişiye ümit verip yarı yolda bırakanın vay haline sıranın ona gelmesini beklesin diye
rabbim çok büyük alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler
aynısını bende yaşadım ve bu kişi gelip ailem ile görüşmüştü ayrıca ailesi de geldi ailem ile görüştü
sonra bir mesajla bitirdi ilişkiyi
çok ağladım üzüldüm yıprandım ama sonra toparlanmaya başladım
şimdi diyorum ki iyi ki olmamış beni çok ezdirirdi üzerdi diye
şimdi eşimden allah razı olsun iyi ki karşıma çıktı o diğeri iyi ki olmadı
aynısını sende diceksin bak gör
Eger sagligini bozarsan kendine dur demeyip yeniden hayatina donmen daha zor olur. stres benimde midemi etkiledi. Sagligim bozuldu. Hem hasta hem mutsuz olmak istemiyosan toparlan hemen. Allah a guven onun degirmeni ince eler
merak etme. Sende kendini daha iyi hissedeceksin zamanla ama toparlan
Duygularının esiri olmuşsun. Zor bir durum. Fırsat buldukça la ilahe illallah, hasbünallahi ve nimel vekil dualarını oku, rahatlarsın. Olanda bir hayır vardır. Bunu zamanla anlarsın. Onlarla artık ilgilenip de kendini küçük düşürme. Hiç belli bile etme. O adamı vicdanı sürekli olarak rahatsız edecektir. Bu da ona yeter.
canım benim hiç üzülme üzülme demek çoook zor ama sabır edeceksin
ve bak gör karşına öyle bir insan çıkacakki iyi ki olammışdiyeceksin
peygzmaber efendimizin bir hadisi şerifi var
bir kişiye ümit verip yarı yolda bırakanın vay haline sıranın ona gelmesini beklesin diye
rabbim çok büyük alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler
aynısını bende yaşadım ve bu kişi gelip ailem ile görüşmüştü ayrıca ailesi de geldi ailem ile görüştü
sonra bir mesajla bitirdi ilişkiyi
çok ağladım üzüldüm yıprandım ama sonra toparlanmaya başladım
şimdi diyorum ki iyi ki olmamış beni çok ezdirirdi üzerdi diye
şimdi eşimden allah razı olsun iyi ki karşıma çıktı o diğeri iyi ki olmadı
aynısını sende diceksin bak gör
gerçekten hiç vicdanı yokluyo mudur hiç pişmanlık duymuş mudur çok merak ediyorm..
Tabii ki de duyar. İnsan kavuştuğunun değil kavuşamadığının hasretini çeker. Bundan sonra evlendiği kaderi, sen rüyasısın. Ama sen bu yazdıklarıma bakıp da onunla tekrar görüşmeye kalkma. Yine sen zararlı çıkarsın. Erkekler evlenince-evlilik sigortasıyla- çapkınlık yapma cesaretleri katlanıyor. Ümit verici yalanlarla aklını çeler-çelebilir demiyorum! Evli erkekler tehlikelidir, sakın. Bu senin için acı bir tecrübe oldu. Önüne bak artık. Allah'tan karşına hayırlı bir insan çıkarması için dua et. İşi garantiye almadan hiçbir erkeğe fazla yaklaşma. Bir de sana şunu söyleyeyim; sen o adamla evlenseydin mutluluğun fazla sürmezdi. Çünkü kör kütük aşık olmuşsun. Evlilik gelip çatınca aşkın büyüsü kaçar, gerçekler ortaya çıkar. Evlilik aşkla yürümüyor tatlım. Sen önceki mesajımda yazdıklarımı yapmaya çalış. Kendine haksızlık yapıldığını düşünerek, kendini yiyip bitirme. Bu durumun senin için hayırlı olduğunu göreceksin inşallah.
ondan haberinz var mı pki ne oldu akıbeti merk ettm
canım isin içine artık evlilik girmiş ve bir kac ay geçmiş ustunden anladığım kadarıyla lütfen artık o pisliği düşünme bırak Allah ından bulsun Allah a havale ..bu dünyada kimsenin yaptığı yanına kalmaz..dilerim sana ne yasattıysa o da aynını yasar üzülme ve bir an once toparlanmaya bak böyle biri için değer mi sence kendini harap etmeye
Ne duruyorsun gidip evlerini yaksana. Acılar icinde ölsün ikiside
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım işin mi yok ya? Böyle adam için üzülür mü insan? Sence bu adam o kıza iyi bir eş mi olacak?
Cevap veriyorum, "KESİNLİKLE HAYIR". Çünkü adam karaktersiz. Sözünün eri değil, yalancı ve sadakat sorunu var.
Sen bu adamdan şu anda tamamen paçayı kurtarmış durumdasın. Bence eşi düşünsün.
Bakalım ne zaman vurgun yiyecek safım...
Ben bana çektirdiğini misliyle çeksin istiyorum kurtulduğum için şanslıyım bunun farkındayım ama yanına kalmasın istiyorum :/
Kalmaz merak etme. Ama onun ne yaşayacağı seni ilgilendirmesin bile. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz canım. Sen keyfine bak.
tamam aldattı
evlendi
üzücü sinir bozucu ama
kendinize bu kadar yüklenmenizde hiç dogru degil
karşındaki insan demeye utandıgım varlık için degermi
tabiki hayır
Sen nasil farketmedn bunu hicmi telefnuna bakmadin. Az bir zmanda degil 1 seneeeKızlar bilenler bilir 3 yıllık bi ilişkim vardı karşımdaki insan kaba tabirle bi anda tekmeyi bastı bıraktı öylece ..ayrılmadan önceki son buluşmamızda elinden geleni yapmıştı soğutmak için ;( herkesn ortasnda azarlamalar yok neden hiç öpmüyosun sarılmıyosun bana demeler
Meğer benimle birlikte bi başkasını da idare ediyomuş ilişkimizin son bir senesinde ;(
ve ben kızlar her gördüğümde o kızla her dışarı çıktığında ark. gurubuyla da olsa soruyodum defalarca sordum aranızda bi ilişki mi var sürekli beraber takılıyosunuz diye
Bana her defasında onun birlikteliği var zaten evlenmeyi düşünüyolarmış teranelerini yedirdi durdu meğer kendini tasvir ediyomuş
Biz ayrıldıktan hemen bi iki ay sonra nişanlandılar ve şuan evliler
bu nasıl bi imtihan allah ım
bi önceki konumda neden ahını almış olsun ki diyenler vardı
buyrun şimdi ne diyeceksiniz..
Madem evlilik düşünmüyodu neden aileme açılmamı bekledi
Orda o kızla burda benimle gününü gün etti!
Dilerim Allah tan bana yaşattığını misliyle yaşasın.
Ciğerim soldu öldüm bittim bi deri bi kemik kaldımramazanı aç aç tutuyorum midem bayılıyo ama bi gr iştahım yok
bi yandan ailemin hala ondan dem vurması.benim boğazımın düğümlenmesi durumu anlatamamam..
Beni benden aldı götürdü yerime bi ceset koydu sanki
Yine diyorum bu aldığı ahla mutlu olabilir mi sizce!
Sen nasil farketmedn bunu hicmi telefnuna bakmadin. Az bir zmanda degil 1 seneee
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
telefonuna bakamayacak kadar uzaktaydım..biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz,onlar aynı şehirde.Şüphelendim şüphemin üzerine gitmeme izin vermedi.Siz sorsanız x kişiyle gördüğünüz zaman (ark. larıyla birlikte de olsa aynı kare içinde) aranızda arkadaş ilişkisinden başka bi ilişki mi var bak doğru söyle diye ve karşınızdaki insan o kişi için -yaa zaten uzun yıllardır çıktığı bi sevgilisi varmış yaknda da evlenmeyi düşünüyolarmış- dese her defasında napardınız ? ve defalarca sordum en sonunda isyan etti bnde safım ya inandım işte.Göz de görmeyince..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?