beni aldatmış!

inşallah dua edin nolurr

Eger sagligini bozarsan kendine dur demeyip yeniden hayatina donmen daha zor olur. stres benimde midemi etkiledi. Sagligim bozuldu. Hem hasta hem mutsuz olmak istemiyosan toparlan hemen. Allah a guven onun degirmeni ince eler
merak etme. Sende kendini daha iyi hissedeceksin zamanla ama toparlan

sağolun desteğiniz için hastalık konusnda da haklısınız o süreçte stresten geceleri diş gıcırdatma olayı nüksetti zaten ağız plağı kullanıyorum onu tanıdıktan sonra çıktı bütün hastalıklarım zaten ya..beraberliğimizde de çok güç bi insandı çok sıkıntılar çektirdi bana ayrıldık hala çekiyorum ceremesini.bazıları imtihan bazıları armağan olarak hayatımıza girermiş.Bu yaşta bu imtihan bana çok ağır geldi

gerçekten hiç vicdanı yokluyo mudur hiç pişmanlık duymuş mudur çok merak ediyorm..

ondan haberinz var mı pki ne oldu akıbeti merk ettm

gerçekten hiç vicdanı yokluyo mudur hiç pişmanlık duymuş mudur çok merak ediyorm..

Tabii ki de duyar. İnsan kavuştuğunun değil kavuşamadığının hasretini çeker. Bundan sonra evlendiği kaderi, sen rüyasısın. Ama sen bu yazdıklarıma bakıp da onunla tekrar görüşmeye kalkma. Yine sen zararlı çıkarsın. Erkekler evlenince-evlilik sigortasıyla- çapkınlık yapma cesaretleri katlanıyor. Ümit verici yalanlarla aklını çeler-çelebilir demiyorum! Evli erkekler tehlikelidir, sakın. Bu senin için acı bir tecrübe oldu. Önüne bak artık. Allah'tan karşına hayırlı bir insan çıkarması için dua et. İşi garantiye almadan hiçbir erkeğe fazla yaklaşma. Bir de sana şunu söyleyeyim; sen o adamla evlenseydin mutluluğun fazla sürmezdi. Çünkü kör kütük aşık olmuşsun. Evlilik gelip çatınca aşkın büyüsü kaçar, gerçekler ortaya çıkar. Evlilik aşkla yürümüyor tatlım. Sen önceki mesajımda yazdıklarımı yapmaya çalış. Kendine haksızlık yapıldığını düşünerek, kendini yiyip bitirme. Bu durumun senin için hayırlı olduğunu göreceksin inşallah.

Benim ona karşı böyle bi umudum yok ben sadece beni bu kadar uzun süre kandırabilmesini hazmedemiyorum.Düşününce taşlar yerine oturunca söylediği yalanlar aklıma geldikçe içim acıyo kendime kızıyorum. yanımdan ayrılıp wcye gittiği zaman uzun uzun dururdu demek o sıralar onunla konuşuyodu vs gbi.düşününce o kadr çok yalanını buluyorum ve bi kere daha yıkılıyorum.Benim yanıma en son geldiğinde beni kendinden soğutmak için elinden geleni yapmıştı bende aptal gibi sorunun bende olduğunu düşünüp eve gidene kadar o kadar insnın içinde salya sümük ağlamıştm ve hiç umrunda olmamıştı .ben nasıl bu kadr vicdansız olabildiğine şaşıyorum.Ben her tanıştığım insana bu şüpheyle yaklaşırsam nasıl bağ kurabilirim ki.Belki o benim geleceğime de sebep oldu ki okul hayatıma sebep oldu o ayrı.. Mutsuzluğuyla mutlu olmak istiyorum içim ancak o zaman soğuyacak.Şuan hissettiğim tek şey utanç,yenilgi,kırgınlık ve biraz da intikam duygusu.. dilerim allah tan ikisi de aman diler de yüzlerine bile tükürmem.gururları öyle bi kırılır ki yaşarken ölmek ne demekmiş anlarlar..Bazen de diyorum kötüye bişey olmaz mutlu mesut yaşar giderler ben gururumn kırıldığıyla kalırım.Ne bileyim içimde böyle bi korku var onun yüzünden kimseye güvenemeyecekmişim hatta kafama takıp aşkı memnundaki nihal karakteri gibi olacakmışım insan içine çıkamayacakmışım gibi geliynun bıraktığı enkazın altında kalmaktan korkuyorum

ondan haberinz var mı pki ne oldu akıbeti merk ettm

vallahi canım şöyle bir durum vardı
kendisi burda ailesi memlekette idi
aradan yıllar geçtikten sonra birgün dedim faceden bakayım var mı yok mu diye
facede yoktu bende netten yazdım çıkar mı diye
trafik kazası geçirmiş şöyleki kendisinin dedesi eski bir millet vekili idi
yaşı,mesleği,memleteti,kaza yapılan yer çalıştığı kurum hepsi aynı idi
inanamadım ilk okuyunca sonradan üzüldüm açıkçası
gencecik birisi sonuçta
2 ay kadar falan hastanede yatmış
ama sonrasını bilmiyorum yerel gazetede öyle yazıyordu
şimdi valla dua bile ediyorum kendisine iyi ki olmamış diye
allah ona kendi gönlüne göre versin diye umrumda bile dğeil yani

yazdım mı bilmiyorum ama nikahları bi kaç gün önce oldu..benden ayrılalı da 3 ay oluyo zaten ayrıldıktan iki ay sonrada nişanlandı

Ne duruyorsun gidip evlerini yaksana. Acılar icinde ölsün ikiside

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sessizce beklicem pusuda hayatlarının darma duman olduğu güne kadar, benden aman dileyecekleri benimse kapımdaki köpekten bile hakir göreceğim gün gelinceye kadar.Ben sustuğumda benim yerime ilahi adalet konuşuncaya kadar.O zaman zafer benim olacak eden bulacakk

Canım işin mi yok ya? Böyle adam için üzülür mü insan? Sence bu adam o kıza iyi bir eş mi olacak?

Cevap veriyorum, "KESİNLİKLE HAYIR". Çünkü adam karaktersiz. Sözünün eri değil, yalancı ve sadakat sorunu var.

Sen bu adamdan şu anda tamamen paçayı kurtarmış durumdasın. Bence eşi düşünsün.

Bakalım ne zaman vurgun yiyecek safım...

Son düzenleme:

Ben bana çektirdiğini misliyle çeksin istiyorum kurtulduğum için şanslıyım bunun farkındayım ama yanına kalmasın istiyorum :/

Ben bana çektirdiğini misliyle çeksin istiyorum kurtulduğum için şanslıyım bunun farkındayım ama yanına kalmasın istiyorum :/

Kalmaz merak etme. Ama onun ne yaşayacağı seni ilgilendirmesin bile. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz canım. Sen keyfine bak.

Kalmaz merak etme. Ama onun ne yaşayacağı seni ilgilendirmesin bile. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz canım. Sen keyfine bak.

Öyle yapıcam içim yavaş yavaş soğumaya başladı bile allah tan gözüme gözüme sokmuyolr pişkince resimlerini falan hesapları kapalı yoksa dayanamayp bakardım biliyorum..

tamam aldattı
evlendi
üzücü sinir bozucu ama
kendinize bu kadar yüklenmenizde hiç dogru degil
karşındaki insan demeye utandıgım varlık için degermi
tabiki hayır

tamam aldattı
evlendi
üzücü sinir bozucu ama
kendinize bu kadar yüklenmenizde hiç dogru degil
karşındaki insan demeye utandıgım varlık için degermi
tabiki hayır

Olayın üzerinden belli bi zaman geçmş olsa inanın bu konuyu bile açmış olmazdım ama daha çok taze bi kaç gün önce nikahlarının olduğunu öğrendim ve hiç aklımın almayacağı kişiyle..ben görücü usulüdür diye düşünüyodum ama bu kişinin ark.ım diye pişknce beraber fotoğrafını koyup beni aldattığı kişi olduğunu öğrenince ikinci bi şok yaşadım.Dediğim gibi bi başkası olsa bu kadar koymazdı.Çünkü sorgulamıştm defalarca bu ark.lık ilişkisine benzemiyo diye ve o sürekli evlenmek üzere olduğu biri var deyip geçiştirdi ( ki ş.. burda kendinden sözediyomuş!)artık beni paronayk ilan etmişti .bende o yüzden şüphelerimin üzerine gidemedim kıskanç kadn profili çizmemek adına.O kadar pişmanm ki öğrenip burnundan getirmeyi o kadar çok isterdim ki.O kişinin varlığından haberdar olp durumumuzu açıklasaydım belki işler bu noktaya gelmeyecekti kız bunun ne tür bi pislk olduğunu öğrenip tekmeyi basacaktı belki .. ama olacağı varmış Allah ım en iyisi bilir tabi..Ben onları ya da onu değil kendi kırılan gururumu düşünüyorum en çok ve onun yüzünden ya kimseye bi daha güvenemezsem diye kaygılanıyorum.

Sen nasil farketmedn bunu hicmi telefnuna bakmadin. Az bir zmanda degil 1 seneee

Aldatıldığın için sinirlisin ve onun canını yakmak,kendi ateşini söndürmek istiyorsun çok normal.
Ama karşıdaki adam seni umursamadıkça canını yakamazsın ki bu imkansız,aynı kederi yaşayan insanlar birbirini teselli edemezlermiş.Seni teselli edemem ama bu yoldan ben de geçmeye çalışıyorum,atlatmaya çalışıyorum diyelim.

Hep anlat deşarj olursun,tek başına kaldığında da düşünmemeye çalış zamana bırak.

Sen nasil farketmedn bunu hicmi telefnuna bakmadin. Az bir zmanda degil 1 seneee

telefonuna bakamayacak kadar uzaktaydım..biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz,onlar aynı şehirde.Şüphelendim şüphemin üzerine gitmeme izin vermedi.Siz sorsanız x kişiyle gördüğünüz zaman (ark. larıyla birlikte de olsa aynı kare içinde) aranızda arkadaş ilişkisinden başka bi ilişki mi var bak doğru söyle diye ve karşınızdaki insan o kişi için -yaa zaten uzun yıllardır çıktığı bi sevgilisi varmış yaknda da evlenmeyi düşünüyolarmış- dese her defasında napardınız ? ve defalarca sordum en sonunda isyan etti bnde safım ya inandım işte.Göz de görmeyince..

Anladm canm. Ayri sehirlerde oldugunuzu kacirmisim. Diyecek bisey bulamiyrm valla yazik ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…