beni aldatmış!

onu Allah ın adaletine bıraktım artık ama buna da şahit olmak istiyorum benden aman dilesin pişmanlıktan köpek gibi diz çöktüğü günleri görmek istiyorum.

Cok cok uzuldum keske seni tanisaydim konusabilseydim seninle rabbimden tek dilegim bu gunleri yuzunde gulumsemelerle hatirla..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende aldatıldım çok kötü bi şekilde.. aradan çok zaman geçmiş sen atlatabildin mi bu durumu

Cok cok uzuldum keske seni tanisaydim konusabilseydim seninle rabbimden tek dilegim bu gunleri yuzunde gulumsemelerle hatirla..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şimdi gördüm mesajınızı sizde mi böyle bi durumla karşılaştınız?

Merak ediyorum bir gelişme var mı? Anlatırsanız dinlerim.

Bu arkadaşın dediğine kulak as çok doğru şölemis inan arkadasa katiliyorum

Merak ediyorum bir gelişme var mı? Anlatırsanız dinlerim.

Yeni gördüm..
Olayla ilgili hiç bir gelişme yok ondan ne bi ses ne bi haber hala korkuyo hala kaçıyo benden...benden kurtulsa vicdanı rahat bırakmıcak onu

Yeni gördüm..
Olayla ilgili hiç bir gelişme yok ondan ne bi ses ne bi haber hala korkuyo hala kaçıyo benden...benden kurtulsa vicdanı rahat bırakmıcak onu
Evlenmiş yani bırak da kaçsın! Bırak da bari ş....sizliği bu kadarla kalsın.

Evlenmiş yani bırak da kaçsın! Bırak da bari ş....sizliği bu kadarla kalsın.

Ben de kollarıma atlasın demek istemedim ... kastım hani insanız hata yaparız dönüşü olmasa da insan bi helallik diler en azından vicdanını rahatlatmak ister.Olayın üzerinden bu kadar zaman geçti hala korkuyo olması ilginç.Kaçmasından kasıt hesaplarının kapalı olması zaten ayrı şehirlerdeyiz ...

Kızda amma midesizmiş be arkadaş! Bırak bu gün sana yarın o karısına yapar, kendide ettiğini bulur sen hiç kafana takma , yeni insanlar tanı bu konuda hepsi aynı değil, sen ş.rfsizine denk gelmişsin o kadar.

Harfi harfine katılıyorum yalnız kızın durumundan tam emin değilim yani bizi bilip bilmemesinden.Neye yorulur bilmem ama rüyamda da sık sık üzgün ve sinirli olduğunu görüyorum bu ş..in bakalım akıbetleri ne olcak zaman ne gösterecek.

kafanıza taktiğınıza değmez .Size yazık .

Yeni gördüm..

Sen ne durumdasın. İyi misin biraz daha?

Sen ne durumdasın. İyi misin biraz daha?

Çok sağolun düşünmüş olduğunuz ve ilgilendiğiniz için :) ben çok şükür iyiyim daha da iyi olcam inşallah

Okurken surekli aaaa ohaaa aaaaa gibi tepkiler verdim
Size soyleyecegim tek sey insallah bu dunyada gorursunuz onun cektiklerini ve surunerek ayaginiza kapanir af diler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…