Aldatıldığın için sinirlisin ve onun canını yakmak,kendi ateşini söndürmek istiyorsun çok normal.
Ama karşıdaki adam seni umursamadıkça canını yakamazsın ki bu imkansız,aynı kederi yaşayan insanlar birbirini teselli edemezlermiş.Seni teselli edemem ama bu yoldan ben de geçmeye çalışıyorum,atlatmaya çalışıyorum diyelim.
Hep anlat deşarj olursun,tek başına kaldığında da düşünmemeye çalış zamana bırak.
şimdi gördüm mesajınızıCok cok uzuldum keske seni tanisaydim konusabilseydim seninle rabbimden tek dilegim bu gunleri yuzunde gulumsemelerle hatirla..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
AynennnDiger kizin bunlardan haberi var miydi? Benim tersim cok pis valla ben mutsuzsam dunya yansin umurumda olmaz oyle sessiz koseme cekilemezdim.
Ben anlamiyorum, bu nasil zayif, zavalli bir karakter?
Aldatmak da nedir, madem aklinda baskasi var efendi gibi ayril, sonra ne b.k yersen ye kardesim. Aldatmanin mantigini cidden anlayamiyorum, nikahli degilsin, gitme ozgurlugun var, git o zaman. Aldatanlar, aldatmaya meyilliler, goz disarda olanlar zayif ve zavalli bence, birak ne hali varsa gorsun sen daha iyisini hak ediyorsun.
Merak ediyorum bir gelişme var mı? Anlatırsanız dinlerim.
çalışıyorum..değmez biliyorum ama arada akla gelince ihanetin acısı gözden o yaş süzülüyo ne yazık kiÜzülme degmezzz yaşamays bakk
Evlenmiş yani bırak da kaçsın! Bırak da bari ş....sizliği bu kadarla kalsın.Yeni gördüm..
Olayla ilgili hiç bir gelişme yok ondan ne bi ses ne bi haber hala korkuyo hala kaçıyo benden...benden kurtulsa vicdanı rahat bırakmıcak onu
Evlenmiş yani bırak da kaçsın! Bırak da bari ş....sizliği bu kadarla kalsın.
Kızda amma midesizmiş be arkadaş! Bırak bu gün sana yarın o karısına yapar, kendide ettiğini bulur sen hiç kafana takma , yeni insanlar tanı bu konuda hepsi aynı değil, sen ş.rfsizine denk gelmişsin o kadar.
kafanıza taktiğınıza değmez .Size yazık .Harfi harfine katılıyorum yalnız kızın durumundan tam emin değilim yani bizi bilip bilmemesinden.Neye yorulur bilmem ama rüyamda da sık sık üzgün ve sinirli olduğunu görüyorum bu ş..in bakalım akıbetleri ne olcak zaman ne gösterecek.
kafanıza taktiğınıza değmez .Size yazık .
Yeni gördüm..
Olayla ilgili hiç bir gelişme yok ondan ne bi ses ne bi haber hala korkuyo hala kaçıyo benden...benden kurtulsa vicdanı rahat bırakmıcak onu
Sen ne durumdasın. İyi misin biraz daha?
Kızlar bilenler bilir 3 yıllık bi ilişkim vardı karşımdaki insan kaba tabirle bi anda tekmeyi bastı bıraktı öylece ..ayrılmadan önceki son buluşmamızda elinden geleni yapmıştı soğutmak için ;( herkesn ortasnda azarlamalar yok neden hiç öpmüyosun sarılmıyosun bana demeler
Meğer benimle birlikte bi başkasını da idare ediyomuş ilişkimizin son bir senesinde ;(
ve ben kızlar her gördüğümde o kızla her dışarı çıktığında ark. gurubuyla da olsa soruyodum defalarca sordum aranızda bi ilişki mi var sürekli beraber takılıyosunuz diye
Bana her defasında onun birlikteliği var zaten evlenmeyi düşünüyolarmış teranelerini yedirdi durdu meğer kendini tasvir ediyomuş
Biz ayrıldıktan hemen bi iki ay sonra nişanlandılar ve şuan evliler
bu nasıl bi imtihan allah ım
bi önceki konumda neden ahını almış olsun ki diyenler vardı
buyrun şimdi ne diyeceksiniz..
Madem evlilik düşünmüyodu neden aileme açılmamı bekledi
Orda o kızla burda benimle gününü gün etti!
Dilerim Allah tan bana yaşattığını misliyle yaşasın.
Ciğerim soldu öldüm bittim bi deri bi kemik kaldımramazanı aç aç tutuyorum midem bayılıyo ama bi gr iştahım yok
bi yandan ailemin hala ondan dem vurması.benim boğazımın düğümlenmesi durumu anlatamamam..
Beni benden aldı götürdü yerime bi ceset koydu sanki
Yine diyorum bu aldığı ahla mutlu olabilir mi sizce!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?