Beni aldattığı insanla evlenmesini unutamıyorum

Öncelikle yaptığınızın arkasında durmayı öğrenmeniz lazım. Siz kendi özgür iradenizle yaptığınız seçimi hata gördükçe ve insanlara beni yargılamayın lütfen dedikçe insanlar sizi yargılarlar. Kimse sizi yargılamasın istiyorsanız hatalarınıza sahip çıkacaksınız.

Zamanla unutursunuz daha çok yeni olay. Bir yerde iyi olmuş ya evlenseydiniz, o zaman aldatsaydı sizi? O zaman çok daha büyük bir yıkım yaşardınız. Allah karşınıza güzel insanlar çıkartsın.

Unutulmuyor evet, yani tamam işte ALLAH kurtardı beni ondan, iyi ki olmamış'larla kendini teselli ediyorsun -ki doğru da farkındasın bunun- ama yaşanan acılar tabiki unutulmuyor yani. Çünkü zamanında önemsediğin, sevdiğin birinin yaşattığı anormal bir acı bu, kağıt kesiği değil ki. Ama iyi yanı bundan sonra o anlamda kimseye eyvallahınız olmuyor, kolayca "hadi yallah canım yaa" diyebiliyorsunuz mesela artık. Hani demişler ya öldürmeyen acı güçlendirir diye, çok doğru işte. Sonra "aşk acısı da ne la" diyebiliyorsunuz. Zaten acıtan aşk değil, aldatılmışlık, o da seninle ilgili değil, karşındakinin hamuruyla alakalı bişey yani, sana da yapcak ona da yapcak, karakter bu yani yapıcak bişey yok. O yüzden diyoruz ya kurtulduğumuza şükretmek lazım, en azından kendileri defolup gidiyorlar daha fazla başımız ağrımadan.

geçmiş olsun

Bu tür karaktersiz insanlar evlendiği kişiyi de aldatır.

Bu da geçer deyip önünüze bakın , iyice tanımadan güvenmeden de bağlanmayın kimseye

Tecrübe de geç
Ağla ama unut.
28 yaşındaymışsın daha karşına kimler çıkacak Rabbim bilir.
Ayrıca onu aldatan seni de aldatır.
Üzülme ağla ve güçlen :KK200:

Öncelikle yaptığınızın arkasında durmayı öğrenmeniz lazım. Siz kendi özgür iradenizle yaptığınız seçimi hata gördükçe ve insanlara beni yargılamayın lütfen dedikçe insanlar sizi yargılarlar. Kimse sizi yargılamasın istiyorsanız hatalarınıza sahip çıkacaksınız.

Zamanla unutursunuz daha çok yeni olay. Bir yerde iyi olmuş ya evlenseydiniz, o zaman aldatsaydı sizi? O zaman çok daha büyük bir yıkım yaşardınız. Allah karşınıza güzel insanlar çıkartsın.

En güzel yorum bu. Şahıs zaten karaktersizmiş. Onu konuşmanın alemi yok. Burada en önemlisi yaptığınız hataların farkına varıp ders çıkarmak. Kendinizi affetmek. Her şerde bir hayır vardır ya işte bu o şer, işte bu o hayır. Siz onunla birlikte olmasaydınız belki gerçek yüzünü daha uzun zaman göstermezdi ve senelerce aldatılırdınız. Ya daha fazla hayatınıza alsaydınız birde üstüne çocuğunuz filan olsaydı. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Şükredin. Yolunuza bakın.

Merhabalar uzun zamandır siteyi takip ediyorum konuları okudukça insanoğlunu neler başına geldiğini gördüm. Ben 28 yaşında bir hemşireyim 3 yıl önce boşandım sadece 4 ay evli kaldım. Boşanma sebebim eşimin aileci oluşuydu. Kavgalarımızın haddi hesabı yoktu. En sonunda herkes yoluna gitsin dedim ve çekişmeli olarak boşandık. Boşandıktan sonra hayatıma yaklaşık 1 sene insan almadım.. Geçen sene ağustos ayında daha önce tanıdığım insanla sevgili olduk. Özlediğim değeri, aşkı onda bulmuştum bana çok düşkündü. 7 ay sevgili dönemimiz oldu. Bir de ilk kez bir hata yaptım ben asla derken bir anda onunla birlikte oldum çokk pişmanım lütfen beni bu konuda yadırgamayın zaten çok büyük ders oldu bana. İşler ciddiye doğru gidiyordu nişanlanacaktık ama bir anda bana hayatımın en büyük şokunu yaşattı. Hiç bir şey söylemeden beni terk etti. Her yerden engelledi. Ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım. Pandemiden dolayı çıkışlar yasaktı yanına gitmeye çalışsam da. 3 gün sonra arkadaşımın bana attığı resimle şok oldum. Bir kızla elele resim çektirmiş ama sadece elleri görünüyordu başlığında ömrüm yazıyordu duruma koymuş ikisinin baş harfi yazıyordu. Çok göz yaşı döktüm öyle böyle değil. Çünkü ona çok bağlanmıştım. Hiç bir şekilde ona ulaşmadım hayat alsın intikamı diye ama kendime de gelemedim bu 6 Aydır. Unutmaya çalışıyorum ama olmuyor yaptıkları gözümün önünden gitmiyor. Ne kadar çok ağırmış aşk acısı. Yapamıyorum bayanlar çok denedim ağrıma gidiyor yaptıkları. Temmuz ayında sessiz biçimde sade nikah kıyıp evlendiler. Bugün beni aldattığı insanı gördüm hamile sanırım bana uzun uzun baktı. Bu kadınla benim çok ortak arkadaşım var. Bu psikolojiden nasıl kurtulurum bilmiyorum her akşam yatmadan ağlama krizim tutuyor. Lütfen kalp kırıcı bir şey söylemeyin ben de istemezdim böyle olmasını.
Suannki yasadigin eminim ki ask degil canim. Seni burda kimse yargilayamaz. Secimlerinle,yaptiklarinla sen bir insansin. Pisman olursun olmazsin bu sana kalmis birsey. Seni bir anda birakmasini yediremediginden yasiyorsun bu olaylari. Aynisi kizkardesimin basina gelmisti. Kac aylar agladi kardesim . 7 ay sonunda geru dondu ama kardesim kabul etmedi . O yedirememe duygusunu genelinin basina gelmistir iyi biliriz. Sende insaAllah toparlicaksin. Adam artik evlenmis cocuguda olcakmis sende kendi yoluna bak canimm umarim karsina daha iyileri cikar 🙈

Bence o kadınla zaten birlikteydi sizin de duygusal boslugunuzdan faydalanip istediğini almış sonra da gitmis evlenmiş
O kız belki sizi bilmiyor ya da adam nasil anlattiysa pesimi birakmiyor bile demis olabilir.
Adam karaktersiz zaten. Biliyorum icinizde aci var, haksizliga ugramis hissediyorsunuz. Ne mutlu ki adamin karaktersizligi önünüze gelmis. Ya evlenip aldatilsaydiniz? Daha agir olmaz mıydı?
Sizi teselli edemeyebilirim icinizde yaşadığınız acinin tarifi de yoktur, sadece şunu diyebilirim ki yol.yakinken gercek yüzünü görüp kurtulmuşsunuz.
Yasadiginiz aciya degil, ayrilik sonrasi yeniden sevebildiginize odaklanin. Bir kere atlatmissiniz, yine atlatirsiniz. Yeniden seversiniz. Yeter ki kendinizden vazgeçmeyin.

Olaylardan ve olayların gidiş hatından ben su şekilde bir varsayımda bulunuyorum, belki doğru belki yanlış. sizi aldatmamış. beraber olduğu kadını sizle aldatmış. belki sizle onla küs olduğu, konuşmadığı bir dönemde yakınlaştı. Yaptığı adilik tabii, belli ki bu kadınla zaten evlenmek istiyordu. acaba sizin evlenmiş boşanmış olmanız mı problemdi kafasında? O küslük sürecini sizle geçirdi, baktı iş sizle ciddiyete dönmeyecek bu arada onların belli ki daha önceden kopamayan sağlam temelli bir ilişkisi varmış o kadına geri dondu. siz de ayak bağı olmayın diye sizi her yerden engelledi. sonuç olarak adam evlenmiş sizden gitmiş. giris gelişme her ne ise bunları unutun. sonuc ortada, siz kendı hayatınıza bakın.

Merhabalar uzun zamandır siteyi takip ediyorum konuları okudukça insanoğlunu neler başına geldiğini gördüm. Ben 28 yaşında bir hemşireyim 3 yıl önce boşandım sadece 4 ay evli kaldım. Boşanma sebebim eşimin aileci oluşuydu. Kavgalarımızın haddi hesabı yoktu. En sonunda herkes yoluna gitsin dedim ve çekişmeli olarak boşandık. Boşandıktan sonra hayatıma yaklaşık 1 sene insan almadım.. Geçen sene ağustos ayında daha önce tanıdığım insanla sevgili olduk. Özlediğim değeri, aşkı onda bulmuştum bana çok düşkündü. 7 ay sevgili dönemimiz oldu. Bir de ilk kez bir hata yaptım ben asla derken bir anda onunla birlikte oldum çokk pişmanım lütfen beni bu konuda yadırgamayın zaten çok büyük ders oldu bana. İşler ciddiye doğru gidiyordu nişanlanacaktık ama bir anda bana hayatımın en büyük şokunu yaşattı. Hiç bir şey söylemeden beni terk etti. Her yerden engelledi. Ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım. Pandemiden dolayı çıkışlar yasaktı yanına gitmeye çalışsam da. 3 gün sonra arkadaşımın bana attığı resimle şok oldum. Bir kızla elele resim çektirmiş ama sadece elleri görünüyordu başlığında ömrüm yazıyordu duruma koymuş ikisinin baş harfi yazıyordu. Çok göz yaşı döktüm öyle böyle değil. Çünkü ona çok bağlanmıştım. Hiç bir şekilde ona ulaşmadım hayat alsın intikamı diye ama kendime de gelemedim bu 6 Aydır. Unutmaya çalışıyorum ama olmuyor yaptıkları gözümün önünden gitmiyor. Ne kadar çok ağırmış aşk acısı. Yapamıyorum bayanlar çok denedim ağrıma gidiyor yaptıkları. Temmuz ayında sessiz biçimde sade nikah kıyıp evlendiler. Bugün beni aldattığı insanı gördüm hamile sanırım bana uzun uzun baktı. Bu kadınla benim çok ortak arkadaşım var. Bu psikolojiden nasıl kurtulurum bilmiyorum her akşam yatmadan ağlama krizim tutuyor. Lütfen kalp kırıcı bir şey söylemeyin ben de istemezdim böyle olmasını.
Üzüldüm. Hem durumunuza hem de lütfen kalp kırıcı şeyler yazmayın lütfen yadırgamayın diyişinize. Her duruma ... atan her şeyi her hareketi eleştiren kendi hayatı tepe taklakken ya da ezim ezim eziliyorken burda insanlara laf sokan duygu durumlarını alaya alan bi çok kişi bende gördüm. Bi insanla birlikte olmak yadırganacak bişey değil sevmişsiniz güvenmişsiniz bunda sizin suçunuz ne?? Destek alın lütfen profesyonel destek alın hem aldatılıp hem terk edilmek hiç kolay değil. Üstelik ikinci defa yanılmak hiç mi hiç kolay değil

Şu sevişme eylemini; "alacağını almak, kullanmak/kullanılmak, anlık zevk uğruna bilmem ne olması" gibi argümanlarla özdeşleştirmeden cümle kurabilen bir toplum olsak, çağ atlayacağız da işte.
Niye yargılanacakmışsız onu anlamadım? Hırsız mısınız? Organ mafyası? Küçük çocukların elini kolunu kırıp dilendiriyor musunuz? Hımmm ya da insanların duygularını sömürmeyi huy edinmiş bir asalak mı? Aaa ama bu son yazdığım sizin ayrıldığınız karakter fakiri. Pardon.
Yani asıl yargılanacak olan.
Yani sırf sevdiği, inandığı ve şu dünyada en güzel paylaşımı yapmış, sevişmiş olan siz değil.

Kadın olmayı sevin. Sevişmek kirletmez. Sevişmiş olmak kullanılmış olmak değildir. Seviştikten sonra alacağını almak da değil.

İlahi adalete mi yoksa karmaya mı inanırsınız bilmem. Hayat denge üzerine kurulu. Sizden çalınan başka surette geri döner unutmayın. Bütün bu acı geçecek.

Bu arada insan hayatına dokunan bir mesleğiniz var, her şey yok olsa sırf bunun için bile kendisiyle gurur duymalı insan. 💖

Ay bu şey değil mi ya.. ben 🤣🤣

Tamam beraber oldun zevk aldın neden hata olsun? Şerefsizliğini diğer kadınada yapmış oldu. O kadın öğrense sence musmutlumu olur? Ya da sen onun yerinde olsan oh yinede evlenmekleyi ettim mi derdin? O bi de evli.. duysa senden beter olur. Yani ona nikah kıydı diye kendini dışlanmış ve o kadını şanslı hissetme. Asıl şanssız o kadıncağız.Şerefsiz bir kocası var ve bundan habedi yok henüz.Senin ise eyvah aldatıldım nasıl boşancam ben diye düşüncen yok..düşünsene ne büyük şans!

Uzun uzun nasıl baktı?

Allahım içinizdeki acıyı alsın, huzurla doldursun içinizi. Benim bile içim sızladı şu duruma. Birine bağlanmak da çok zor boşanma sürecinden sonra. Bi de cinsellik yaşadınız iyice sahiplendiniz. Sonra o bağ kopmak zorunda kaldı.

Size resmen haksızlık yapmış. Dilerim bedelini ağır öder ve sizin kıymetinizi anlar.

Lütfen kendinize yatırım yapın. Spor yapmaya başlayın. Duygusal acıya çok iyi geliyor spor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Meditasyon yapın. Bağ kesme meditasyonları var.

Sonra eve kapanmayın sosyal olun .

Sağlıklı beslenin.

Çok zor gerçekten. Allah yardımcınız olsun. Sizin için dua edeceğim.

Cidden yat kalk şükret. Böyle bir karaktersizden kurtulmuşsun .
Yolun açık olsun. Geçmişi düşünme.

Adam profesyonel bir serefsizmis gercekten. Sizle birlikte olduktan hemen sonra birini bulamaz sizle gorusurken de evlendigi kadin hayatindaydi muhtemelen.
Siz aglayip gozyasi dokeceginize sukur namazı kilip birilerini sevindirin gercek yuzunu gördünüz. Siz bu adamla evenseydiniz ve bunlar yasansa daha cok aglar ve daha cok aldatilirdiniz.
Sevdi sandiniz aski buldum sandiniz ama siz oyle sandiniz adam kimbilir kac kisiyi kandirdi boyle degmez uzulmeye.
Önünüze bakin kendinizi sevin hayatin tadini cikarin

Mesleğin var mı? Evet çok güzel bir mesleğin var ve ayaklarının üzerindesin.
Aldatan bir erkekle evlenen sen misin? Hayır. Çoluğun çocuğun da yok ki "çocuklarım için"ci tayfadan olasın.
Aşk diye birşey yoktur ki acısı olsun, sevgidir, saygıdır hadi bilemedin şehvettir ama aşk değildir o emin ol. Kimler çıkar karşına, ne güzellikler yaşarsın hiç kendini üzmeye değer mi yahu. Kadın olsun erkek olsun sever de, sevgisi bitebilir de insanız sonuçta hepimiz. Hayatını bir insana bağlayacaksan o ne koca, ne sevgili, ne ana-baba, ne evlat, ne arkadaş; sadece sensin. Öbür türlü düşünmeye kalksan yapılan her yanlışı haksızlığı, sürekli kendine hatırlatıp dursan insanların, özellikle de kadınların %80'i deli çıkardı herhalde :)

Back
X