- 30 Haziran 2014
- 518
- 472
- 103
- Konu Sahibi Yalnizprenses1
-
Aminöyle biriyle tanışırsın ki iyiki eski nişanlım beni aldatmış yoksa bu adamı tanıyamazdım yoksa aşkın ne olduğunu gerçekten hiç bilemezdim dersin inşallah..
Evlenince onuda aldatır o kadında aldatılmanın ne olduğunu anlar ilahi adalet !7 yildir birlikte oldugum eski nisanlim beni aldattigi kizla nisanlanmis bunu gorunce sadece güldüm icim oyle acidiki acim kahkahalara donustu . Ben yalniz ben tek basima mahvolan hayatimi duzeltmeye calisirken onlar mutlu 1 ay once bi yerde denk gelmistik bana oyle bos oyle siradan baktiki utandim halimden senelerimi verdim be . Onu askere gondermistim koynumda aglamisti senden ayri kalamam diye . Okula birlikte giderdik sabahlari camima vurup uyandirirdi kimseler gormeden ailemi ailesi bilmisti benim tek guvendigim arkamdaki dagdi o o bile bana bunlari yapti nasil güvenirim ben insanlara cevrem hep sahte insanlar bir dostum bile yok bunlari soyluycek kimsem yok. Hakkim ona helal degil benim hayatimi mahvetti . Bu sehirden onu hatirlatan herseyden kaciyorum nisanli bi adam icin bunlari yazmaktan bile utaniyorum
Sen de çok mutlu olacaksın ya evlenseydin bebeğinle terketseydi bırak sen de boş bak bomboş7 yildir birlikte oldugum eski nisanlim beni aldattigi kizla nisanlanmis bunu gorunce sadece güldüm icim oyle acidiki acim kahkahalara donustu . Ben yalniz ben tek basima mahvolan hayatimi duzeltmeye calisirken onlar mutlu 1 ay once bi yerde denk gelmistik bana oyle bos oyle siradan baktiki utandim halimden senelerimi verdim be . Onu askere gondermistim koynumda aglamisti senden ayri kalamam diye . Okula birlikte giderdik sabahlari camima vurup uyandirirdi kimseler gormeden ailemi ailesi bilmisti benim tek guvendigim arkamdaki dagdi o o bile bana bunlari yapti nasil güvenirim ben insanlara cevrem hep sahte insanlar bir dostum bile yok bunlari soyluycek kimsem yok. Hakkim ona helal degil benim hayatimi mahvetti . Bu sehirden onu hatirlatan herseyden kaciyorum nisanli bi adam icin bunlari yazmaktan bile utaniyorum
vay be böyle düşünen kızlar kaldı mı ??? etraf malum ..... doldunisanli bi adam icin bunlari yazmaktan bile utaniyorum
şimdi üzülüyosun belki ama ilerde Allahım ben ne iyilik yaptımda bu adamla evlenmeme mani oldun diye mutluluk gözyaşları dökeceksin.
Sen de çok mutlu olacaksın ya evlenseydin bebeğinle terketseydi bırak sen de boş bak bomboş
vay be böyle düşünen kızlar kaldı mı ??? etraf malum ..... doldu
inan bana böylesi daha hayırlıymış demek. emeklerine üzülürsün tabi ama sadakam olsun de geç..
Seni aldattığından sonraki kısım ne yazık ki çok da önemli değil,ister o kızla ister bi başkasıyla evlensin,hazmetmek sindirmek tabi ki zor,ama ilk aldatılan sen değilsin son kişi de sen olmayacaksın,seni aldattığı için çok mutsuz olacak filan da değil hayat bu belki de mutlu olacak,bu bağlamda bundan sonra onun yaşadığı hayatı umursamadan önüne bakmalısın. Zaman iyi gelecek sana en azından bi üç ay sonra bile bu şekilde yanmayacak canın,hayat bu herşey unutuluyor.
eski nişanlım bana o kadar çok psikolojik şiddet uyguladı ki, artık buralarda yapamam dedim ve tayin istedim. Sadece kaçmak için hiç bilmediğim bu yere geldim ve şimdiki eşimle tanıştım.
iyi ki bana o kötülükleri yapmışta ben bunalıp buralara, hayatımın aşkını yaşamaya gelmişim.
seninde yolun açık olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?