Beni aldattigi kizla evleniyo??

Baskasinin mutsuzluğu uzerinden mutlu olunmaz. Ayril sonra kimle gorusuyorsan görüş. Uzulmeye bile degmez. Umarim cok daha mutlu olursun.

Evlenince onuda aldatır o kadında aldatılmanın ne olduğunu anlar ilahi adalet !

Sen de çok mutlu olacaksın ya evlenseydin bebeğinle terketseydi bırak sen de boş bak bomboş

İlahi adalete inanan biri olarak Allaha havale et gitsin.kendi hayatına bak artık hayatından çıkmış ölmüş gibi bir şey bence senin için.ben eski sevgililerimden hiçbirini stalklamadığım için ne yapıyorlar ne ediyorlar hiç bilmiyorum.benim için ölü gibiler sende öyle düşün.

Benim eski sevgilimde 2 aydır tanıdığı kızla evleniyor bu yaz, ben hiç üzülmüyorum. Nasıl üzülmezsin diyenleride bir güzel azarlıyorum. Kafanı başka şeylerle yoğunlaştır daha az düşünürsün.

Seni aldatan biri o kızı aldatmayacak mı?
Sen kurtulduğuna şükret bence.
Kurslara falan yazılıp çevre edinsen arkadaşların olur kafan dağılır.
Hayat güzelliklerle karşılaştırsın inşallah.

inan bana böylesi daha hayırlıymış demek. emeklerine üzülürsün tabi ama sadakam olsun de geç..

Ne o kiza ne de o sahisa saygim oldugu icin degil birlikteyken ona eger baska bir kizla ilgili ufacik bisey olursa senin yuzune bakmam aninda silerim diyen ben simdi nisanli oldugu halde hala onu dusundugum icin kendime saygimdan
vay be böyle düşünen kızlar kaldı mı ??? etraf malum ..... doldu

Kendisi bide nisandan takilan altini fln gectim paralara kadar isteyip yuzzugumu vermemisti . Bende " ayaginda benim aldigim ayakkabiyla gezip iki gun sonra utanmadan para pul derdine dustun al parani pulunu veriyorum yuzzukte sende kalsin sadakam olsun hakkimda haram olsun " demistim sora baya alinmis da abisi aramisti
inan bana böylesi daha hayırlıymış demek. emeklerine üzülürsün tabi ama sadakam olsun de geç..

Seni aldattığından sonraki kısım ne yazık ki çok da önemli değil,ister o kızla ister bi başkasıyla evlensin,hazmetmek sindirmek tabi ki zor,ama ilk aldatılan sen değilsin son kişi de sen olmayacaksın,seni aldattığı için çok mutsuz olacak filan da değil hayat bu belki de mutlu olacak,bu bağlamda bundan sonra onun yaşadığı hayatı umursamadan önüne bakmalısın. Zaman iyi gelecek sana en azından bi üç ay sonra bile bu şekilde yanmayacak canın,hayat bu herşey unutuluyor.

1 sene gecti daha iyiyim arada aklima geliyo en sacma seylerden . Örnek veriyim patates yerken cöp atarken bu kadar sacma seyler hatirlatiyo sonra diyorum beni seven bi o ne guzel gunlerdi nasil mahvetmis .

5 yıllık sevgilim, beni aldattığı kızla nişanlandı, nişan atıldı sonra. Neden? Birinin üzüntüsü üzerine kurulan mutluluk uzun sürmüyor genelde. Bir de o kızcağız benim gibi uysal biri değildi, damarına basmış çocuğun habire, olmamış olduramamışlar haliyle. :) Unut gitsin sen de, ileri boşuna üzülmüşüm bile demiyeceksin çünkü aklına gelmeyecek o kadar da, senin için de güzel günler geldiğinde.

eski nişanlım bana o kadar çok psikolojik şiddet uyguladı ki, artık buralarda yapamam dedim ve tayin istedim. Sadece kaçmak için hiç bilmediğim bu yere geldim ve şimdiki eşimle tanıştım.
iyi ki bana o kötülükleri yapmışta ben bunalıp buralara, hayatımın aşkını yaşamaya gelmişim.
seninde yolun açık olsun tatlım

Bwnde burdan kacip kurtulmak isiyorum onunla ayni sehirde olmak bile rahatsiz ediyo . Sizin adiniza cok sevindim benim de kismetim biyerde bekliyordur belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…