Beni aldattigi kizla evleniyo??

Şok oldum hahahah :) kara büyü fln mi bu :) nasil bi ah ettiysen daha beterini yasamis ayy neşem yerine geldi
31 yıllık yasamımda 3 kısıye beddua ettım
ılkı buydu
annesı geldı oglu adına ozur dılemeye hakkını helal et benım oglum bunu yapan inanamıyorum dedı dusun
acık acık kadına dedım ettıklerının beterını yasasın hakkım helal degıl dedım

cok surmedı

Aldatmak.davranissal.bir durum degil karakterin harekete dokulus bicimidir. Neticede seni aldattiysa onuda aldatir. Ve boyle bir.adam.icin uzulmeyede degmez

Diger ikisi ne oldu cok merak ettim ?

Benzer acıları yaşayan çok kadın var.. burda bu tarz konu gördüğümde hemen yazıyorum, bir senedir herkese anlatıyorum, ağlıyorum, kahroluyorum.. geçmiyor uzun süredir geçmiyor. Hep zaman derler bir yıl doldu bende acısı hala taze ve ben böyle yıkılmış parçalanmışken bizler böyle üzülürken bizleri böylesine üzmüşken kendilerine yeni bir hayat kuruyolar buna inanamıyorum hazmedemiyorum. Bir insanı böylesine yıkıp giden kendine nasıl bir hayat kurabilir? Olmamalı yapmamalı. Mutlu olmamalı ama buna rağmen mutlu sanırım. Bilmiyorum ilahi adalet benim için bu dünyada tecelli eder mi? Ama senin için sevindim çünkü seni kalıplara sokmaya çalışan kendi istediği şekli vermeye çalışan bir insanla mutlu olamazdın.

aynısını yaşadım. beni dayısının kızıyla aldattı. sonra inkar ettiler ailece. 1 sene sonra düğünleri oldu =) bari inkar etmeseydiniz be utanmaz arlanmazlar. evli olup aldatılmaktan iyidir, önüne bak. hiçbir yerden takip etme. aklına geldikçe başka şeylere odaklan.

Boylelerinin de kiz icin soyluyorum daldan dala atliyor ve atliyacak dal da buluyor erkekler de anlamiyor mu nasil kabul ediyorlar ya da ahlak anlayislari cok farkli ondan anlamiyorum.

benimde 7.5 senemi verdiğim şahsiyetsiz beni aldattı ve aldattığıyla evlendi.şuan bende evlendim onunla beraberken onu bir şey sanmışım çocukluk işte şimdi daha çok sevip sevildiğim bir ilişkim var ve evlilikle taçlandı.Yine güvenirsin seversin şimdi öyle geliyr.Bende öyle düşünüyordum ilişkim bittikten 10 ay sonra eşimle tanıştım 1.5 sene sonra evlendim.Güvendim de çokta sevdim kendini şartlama daha iyisini bulacaksın emin ol

Ah iste bunu hazmedemiyorum ben ah ettim benim canim yandi okadar emegim vardi nasil yapti nasil mutlu diyorum . Ona oyle guvenirdimki benden cok seviyo sanirdim simdi ben kimseyi sevemiyorum o evlenmek uzere . Ayni seyleri yasamis ne kadar cok insan varmis cevremde pek yol cevremde herkes mutlu unutamamak degil bu kaldiramamak zorunu gitmesi bi gun yaptiklarinin bedelini oderler insallah kardesim

1 sene gecti sen sansli olanlardansin sevip sevilmissin senin icin cok sevindim bi gun insallah bizede denk gelir :)

Kiza dugune cicek gonder celenk gibi gecmis olsun yazdir :)
Bosver olan oldu gun gelir olmadi diye sukredersin ki zaten sukretmelisin seni aldatmis yani artik karisi dusunsun aynisini banada yapar mi diye... Kesin yapar

Boylelerinin de kiz icin soyluyorum daldan dala atliyor ve atliyacak dal da buluyor erkekler de anlamiyor mu nasil kabul ediyorlar ya da ahlak anlayislari cok farkli ondan anlamiyorum.
aklı eksık dallara konuyorsa :)

Evet dediğin gibi unutamamaktan ziyade yapılan adiligi kaldıramıyoruz o yüzden böyle derin bir acı yaşıyoruz. Amin canım bize tercih ettiklerini uğruna yansın canları. Bizi yaktıkları gibi yansınlar.

bak arkadaşım utanması gereken onlar emin ol seni böyle bırakıp gidip mutlu olamaz sen yeniden ayağa kalkıp mutlu olmaya bak onu bunu boşver bu süreci en kolay nasıl atlatabilirsin onu düşün eminim karşına daha iyisi çıkacak

Amann be dertlenme boşver . Yuva yıkanın yuvası olmaz bilmiyo musun ? Gerçi evli değilmişsiniz ama olsun .. evlenmeden yada evlendikten sonra bir kuma gelir o ilişkiye merak etme .etme bulma dünyası ..

Üzülmen normal.
Ama sen birsey yapmamissin ki .
Kendisi aldatmis ve gitmis. Elinde olmayan birsey.
Ha benim maddi durumum yok surada oturalim deseydi kabul etmeseydin o zmn sen kendin istemissin derdik. Ama artik senlik hicbirsey yok canim.
Böyle birsey yaridan kesiliyorsa bir tarafın iyi yada kötü göreceği birsey vardir diye düşünüyorum.

Cok daha mutlu olmanı diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…