Beni aldattigi kizla evleniyo??

Özellikle son cümlenizin üzerine kalıbımı basarım.

Birazcik gecte olsa anladim bunu bende

Ah canımm, ben şu yaşıma geldim anca anladım  Yani daha doğrusu bunu bende biliyordum hatta çok önceki bazı konularda bile aynen böyle yorumlar da yaptım ama gel gör ki başa gelince, içindeki merhametten yapamadım, karşımdakinin maddi gücü çok kötüydü, bir çay dahi ısmarlasa içim acıyordu, harcama yaptırmadım neredeyse hiç. Ama aslında benim yaptığım koca bir "hiç" ten ibaretmiş. Erkekler gerçekten fedakar, anlayışlı kadın istemiyor.

Bende oyle yeri geldi herseyi ben karsiladim . Annesi yok evde yemek yapani yok diye ona ozel yemekler yapardim yaprak sarardim cani istedi diye . Zaten hic bizaman parasi olmadi ki para yiyim . Mesela ben sozde kunye kupe bile almiyacaktim zorla aldim . Ama o kiza su yeni gelinlerin taktigi kolyeden takmis fotograf cekimi fln yapmislar ben dayisinin kuaforunde sacimi yaptirmistim cok kotu olmustu . Iste acimayacaksin demekki

Evli degillermiş ki...

Benim de esim 6 senelik sevgilisinden ayrilip benimle nişanlanmişti siz simdi boyle deyince ben bi kötü oldum. Insanlar baskalarina assık olabiliyor yani sonuçta..

Bende 5 senelik sevgilimden ayrilip eşimle nisanlanmiştim.. siz oyle yazinca kötü oldum biran

Sevgililerinizle beraberken mi birbirinize aşık oldunuz

Aldatmak farkli ayrildiktan sonra bi baskasina asik olmak farkli . Egerki sevgiliyken aşik olmadiysaniz neden ustunuze alindiniz ? Ben aldatildim diyorum

Sizlerin bu sozlerini duydukc gercekten guc geliyo okadar guzel dileklerde bulunuyosunuz ki kendimi daha guclu hissediyorum umarim o günler gelir :)
Gelecek.Siz yeterki kendinize ve hayata olan inancınizi kaybetmeyin.Hayat cok guzel ve siz değerlisiniz.Siz sağlıklı iyi olacaksınız ki güçlü de olabilin.Siz de bu güç var bence :).Sonrasi zaten cok guzel olacak.

yalnız degılsın
ben evlenmeden once bırıyle sozluydum askere gıttı , geldıgınde evlenecektık
ıkımızın ortak arkadası olan kızla benı aldattı onunla evlendı megersem benı uzuunn zamandır aldatıyormus bırlıkte gezıyoruz tozuyoruz dusun sımdı guluyorum tabı o zamanlar kendımı salak gıbı hıssetmıstım

ne oldugunu soyleyeyım
onlar 3 aylık evlıydı bende durustlugune guvendıgım bana evlenme teklıfı eden esımle evlendım aramızda 3 ay var yanı
onlar evlendıkden 6 ay sonra bosandı kız aldattı bunu yaaa

ben ıyıkı benı aldatmıs dıyorum ıyıkı esımle evlenmısım

En sevdiğim

Ayyy aldatti diyince icimin yaglari eridi ilahi adalet iste :)))

7 yillik sevgilisine bunu yapan evlenecegi kadina neler yapmazki. Evlenecegi kadina da uzuldum, belki aramizdan biri, belki tanidigimiz akrabamiz arkadasimiz.

Benim de eski sevgilim evlendi. Bu evlenme meselelerini icim aciya aciya ben de yasadim. Cok zor atlatilan bir donem biliyorum ama ben her zaman karsimdaki adamdan kaybettigim (kurtuldugum) icin hep sukrettim. Sen de sukret. Cunku 7 yillik gecmisini hice sayip aldatabilecek bi adamsa sukretmekten baska elinden bisey gelmez. Ya evlendikten sonra olsaydi? Allah korusun. Her zaman daha iyisi var, eminim senin icinde daha iyisi var. Icini her zaman refah tut. Sadece aglaman mutluluktan olur umarim bu gunden sonra.

Reissss bu nasil bir ilahi adalet kacinci level bu

Şuann o kizi tanimadigi icin cok hevesli sevgi dolu ama onu oyle taniyorumki 3. Sene gercek yuzu cikar ben kurtuldum başina aldi belayi .

Reissss bu nasil bir ilahi adalet kacinci level bu
sımdı benım cocugum var
kendısı bekar
daha da guzelı
esı kendısını aldattı ya
aldattıgı adamla evlendı evlendıklerınde kız hamıleymıs
evlendıkden 7 ay sonra cocugu oldu

uzun suredır baska ulkede yasıyor sımdı

Şok oldum hahahah :) kara büyü fln mi bu :) nasil bi ah ettiysen daha beterini yasamis ayy neşem yerine geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…