Beni aldattın, yalan söyledin...

Visenyaa

Nirvana
Pro Üye
21 Aralık 2014
9.022
27.620
798
Kızlar selam..... nasılsınız? Günlerinizin güzel gecmesini diliyorum. Bir konu danısmak istedim sizlere.....

1 yıldır güzel giden bir iliskim var-dı. 2 hafta önce ayrılmıs bulunmaktayız. Ciddi iliski sürecine girmis bulunmustuk fakat sanırım ben her seyi batırdım. Özetlemek gerekirse aramızda tartısma cıktı ve 1 gün sinirinden bana yazmadı bende sinirimden instagramdan engellediklerimi açtım açmamla 2 arkadas bana ulastı. Hiçbirine yazmadım ama 2 side soru sordu cevapladım asla sohbet, muhabbet, flört gibi şeyler geçmedi aramızda üstelik takiplerini kabul etmiştim ben dönmedim. Sonra cok geçmeden engellediklerimi teker teker engelledim. Ne yazık ki iş işten geçmişti benim engellediklerimden sorusuna cevap verdiğim kisileri takipcilerimde görünce “Neden yaptın?” diye giristi. Sonra dedi ki artık sana güvenebileceğimi sanmıyorum, güvenimi kırdın, yok ettin neden yaptın diye terkedilmiş bulunuyorum. Üstelik çok ağır şeyler söylemiştim “herkes eglencesine baksın takılsın kimse kimseye karısmasın bu iliski ciddi olmaktan cıktı” vs cümleler kurdum. Bu da “ben gavat mıyım bunu kabul edecegim” dedi ve güzelce çekti gitti... kısa kesmeye çalıştım. Şimdi evet hatalarımın farkındayım anlık sinirlerimin kurbanı oldum. Twitter’a kendisini aldattığımı yalan söylediğimi dile getiren twitler atmıs. Fakat aldatmadım ve yalan söylemedim. Üstüne de düşmedim “bitti” diyince. Fakat 2 haftadır görüyorum ki bitirebilmiş değil diye düşünüyorum. Hala bana twitler atıyor, yardırıyor bir seyler. Dün gece kendisine yazdım “benden ne zaman vazgeçmeyi düsünüyorsun” diye giristim. Ama hiç bitirmiş gibi konuşmaları yoktu hala “Neden yaptın niye yaptın” diye söylendi. Şimdi bir tarafımı çok güzel çaresizlik kapladı. Ne yapacağımı şaşırdım. Susayım mı? Ya da çabalayım mı? Sessizce bekleyeyim mi? Numaralar silinmedi ekli ve duruyor, silmemiş. Ne yapmamı önerirsiniz, nuh diyor peygamber demiyor? Hiç hatun eklemeyen adam azda bir seyler eklemeye baslamıs, inat mıdır bilmem... çözemiyorum. Koç burcu dedik dedik belamla basbasa kaldım şarap içiyorum.

şarap içiyorum diyene kadar ben yaşlarınızı küçük sanmıştım. o anlamsız takılmış bu konu üzerine siz de komik bi eylem yapmışsınız. barışırsınız
Yaslarımız 28.. cocukca bir davranıs sergiledigimin bilincindeyim. Umarım barısırız, tek istegim.

Neden nötr geldin gibi bana? Cok güçlü Duygularım var diyebilirmisin sence?
Nötr... düsündürücü. Açık olmak gerekirse iliskilerim open relationship tarzında ilerledi. Cok takılmıyordum ben. Bir an kendimi ciddi bir iliski icinde buldum. Herkesin bir eksik yanı olur ya, tamamlanır biriyle. Tamamlandıgımı hissetmistim. Cok güclü olmasa da seviyorum. Henüz 1 yıl...

Şimdi siz kendinizi onun yerine koyun.

Belki siz bir flört olmadı diyorsunuz, ama o yönde bir adım attınız değil mi? Aklınızda belki sinirden belki boşluktan başka birilerinin ihitmali belirdi. Fiile dökülmese bile ben de güvenimi kaybedebilirim.

Ama ondan sonraki hareketler, tweetler vs çok çocukça. Sanki ne bileyim bu saatten sonra ilişkiye devam edilse bile bazı şeyler unutulmuyor, bir süreliğine gömülüyor ve en ufak tartışmada tekrar öne sürülüyor. Ben önüme bakardım sanırım.

Bazen böyle şeyler olur bunun için kavga etmenize de gerek yok. Evet bir kavganın üzerine bunların yaşanması biraz tuzu biberi olmuş. Ancak dediğim gibi daha geçen gün başıma böyle bir durum geldi. Eski erkek arkadaşım -cokta ilişki denemezdi- yana yakıla her yerden beni aramış. Numarası bende yok ve tüm sosyal mecralardan da engelli bende. Ama bir şekilde arkadaşlarıma ulaşmış ve o vesileyle bana. Çok acil çok acil diyince bir şey oldu sandım ve döndüm kendisine. Sonuç olarak hiçbir şeyi yokmuş canı konuşmak istemiş beyimizin.. Ona artık bir ilişkim olduğunu ve canı istediğinde benimle konuşamayacağını ki zaten bunu benimde istemediğimi söyledim.

Baktığınızda konuştum mu evet konuştum. Ama yaptığımın yanlış olduğunu düşünüyor muyum? Hayır.

Yani demem o ki eğer siz o kişilere karşı tavrınızdan ve duygularınızın kaymadigindan eminseniz çokta suçluluk psikolojisine girmenizi gerektiren bir şey yok bence. Biraz bekleyin zaten hala bu şekilde Twitter ya da başka mecralar olsun size atıfta bulunursa bir şekilde zaten konuşup bu konuyu cozeceginizi düşünüyorum

Şimdi siz kendinizi onun yerine koyun.

Belki siz bir flört olmadı diyorsunuz, ama o yönde bir adım attınız değil mi? Aklınızda belki sinirden belki boşluktan başka birilerinin ihitmali belirdi. Fiile dökülmese bile ben de güvenimi kaybedebilirim.

Ama ondan sonraki hareketler, tweetler vs çok çocukça. Sanki ne bileyim bu saatten sonra ilişkiye devam edilse bile bazı şeyler unutulmuyor, bir süreliğine gömülüyor ve en ufak tartışmada tekrar öne sürülüyor. Ben önüme bakardım sanırım.
Evet güzel yazmıssınız, empati yaptım sonradan. Yalnız bosluk gibi seylerden yola cıkan bir durum değildi ikisi bana yazdı soru sorarak bende cevap vermiş bulunmuştum. Üstelik yazdıklarını kendisine ben söyledim. Sessiz kaldım, twitleri mention ları alevlendirdi. Bakalım ne olacak bilmiyorum.

Back
X