Beni anneliğimden vuran uyuz kocam

Aman ya bu kocalar hep aynı. Dün ateşi çıktı. Ben önceki gün suyla oynamasına izin vermişim. Üstü ıslanmış ben değiştirene kadar. Ondan ateşlenmiş ben niye dikkat etmiyormuşun... ya adam o sırada sen de evdeydin. Ben iş yapıyordum madem öyle çocuğu alıp oyalasaydın... of hepsi aynı...

Kaldı ki alakası yok kızımın dişi çıkıyor boşa ateşlenmedi...
Sizin kocayla benim kocayı kulaklarından tutup kafalarını sallaya salkaya birbirine çarpasım geldi..
Bazen diyorum bende.. ben bu çocuğun hastalanmasından aç kalmasından uykusuzluğundan kısacası ona huzursuzluk veren her şeyden zevk alıyorum var mı ötesi ben böyleyim.. zarar ziyan anneyim ben.. diye çıldırtıyo beni..
Allahım ne gereksiz huyları var ya.. 7 24 ben bakayım bi de üstüne laf duyayım sanki anası değilim..
Ama sen oğlumuzla ne güzel ilgileniyosun.. eğitimi için bi sürü kitaplar okuyosun.. onunla çocuk olup ne güzel oyunlar oynuyosun diye hiç takdir yok hep eleştiri.. sadece oğlumuz söz konusu olunca böyle yoksa diğer konularda kadir kıymet bilir takdir eder..

desteğiniz için teşekkürler..

ev düzenini falan gözüm görmüyor bazen oğlum önceliğim.. denemekte fayda var..

Kendimi iyi hissettirdiniz çok sağolun hanımlar.. olumsuz eleştirileriniz bile çok üsturupluydu.. kendimi gerçekten anneliğin hakkını veremeyen bi kadın gibi görüyodum.. sinirlerim yıpranmıştı bu muhabbetten epeyce.. iyi ki varsınız kendime geldim desteğinizle..:KK68:
Sen bi kere dogurmus sutunu vermis sevgini katmis birisin kurban olsun sana da emeklerine de sen icini rahat tut mutlu ol he he sen haklisin kralsin de gec

Sen bi kere dogurmus sutunu vermis sevgini katmis birisin kurban olsun sana da emeklerine de sen icini rahat tut mutlu ol he he sen haklisin kralsin de gec
Allah razı olsun vallahi gözlerim doldu yazdığınızı okurken.. babalar gerçekten anne gibi olmuyolar anlamıyorlar anneliği.. oğlum o benim ya evladım bakarken bile ciğerimin sızladığını hissediyorum bazen.. Rabbimin bana en güzel hediyesi.. ona olan sevgimden gözlerimden yaşlar aka aka seviyorum onu çoğu zaman.. sevgisi içime sığmıyo.. ve bunun en yakın şahiti eşim beni nasıl anlamaz aklım almıyo..
Ki kendisi harika bi babadır.. ve ben hep takdir ederim ne güzel bi babasın sen oğlumuz çok şanslı.. bazı annelerden daha ilgilisin falan diye.. bi de onun şu söyledikleri..
Dediğiniz gibi en güzeli o konuştuğunda he he deyip geçmek..

İyi geceler hanımlar..
Yine aynı mevzu dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyoruz.. oğlum 4 yaşına gidiyo ve pek uykuyla arası olmayan bi bebekti.. son 1 yıldır öğlen uykusuna da yatırmıyorum pek çünkü akşam yatmıyo bu defa..
erken kaldırıyorum öğle uykusuna yatıyo. bu defa gece 1 2lere kadar uyumuyo..
neyse uyusun uykusunu alsın diyorum öğlen 11 veya 12ye kadar uyuyo bu defa akşam 9buçuk 10 gibi yatıyo ve ertesi gün bazen öğlene kadar bazen öğle öncesi uyanıyo..
ama parka gidelim veya bahçede toprakla oynayıp çok yorulduğunda akşamüstü uyuyo ve o gece geç saatlere kadar tekrar yatıramıyorum..
Bu defa her şeyi çok bilen babamız çocuğumun uyku düzenini bozdun vay efendim nasıl annesin sen bi düzen kuramadın yazık çocuğuma falan diye başlıyo saydırmaya.. tabi bir değil iki değil bana gelenler geliyo.. kaç defa izah ettim buraya yazdğım gibi aslında haklısın senlik bi şey yok diyo sonra yine sar başa.. sar başa..
Az önce yine bu konudan epey tartıştık.. bıktım bana üvey ana muamelesi yapmasından.. her şeye burnunu sokuyo ya zor tutuyorum kendimi saçlarını yolmamak için.. çok kırılıyorum anneliğime laf ettikçe.. napayım da vazgeçireyim bu huyundan?? Ya da ben gerçekten haksız mıyım?? Kötü bi anne miyim??
:D Aklıma kızımın çok bilmiş babası geldi birden kusura bakma gülüyorum.
Akşamdan akşama eve gelip bana ahkam kesen bana anneliği öğretmeye kalkan kocama öyle bir ders vermiştim ki.
Birgün yine bana lagaluga konuştu işe gitti bende kızın çantasını hazırladım ve babasının işyerine götürdün ve "Çok haklısın canım ben iyi bir anne olamıyorum hadi göster babalığını dedim" kızı bırakıp çıktım ve gezmeye gittim :D Tabi kız akşama kadar babasına ne çektirdiyse bir daha o oldu ses etmedi sustu :D

:KK70: Aklıma kızımın çok bilmiş babası geldi birden kusura bakma gülüyorum.
Akşamdan akşama eve gelip bana ahkam kesen bana anneliği öğretmeye kalkan kocama öyle bir ders vermiştim ki.
Birgün yine bana lagaluga konuştu işe gitti bende kızın çantasını hazırladım ve babasının işyerine götürdün ve "Çok haklısın canım ben iyi bir anne olamıyorum hadi göster babalığını dedim" kızı bırakıp çıktım ve gezmeye gittim :KK70: Tabi kız akşama kadar babasına ne çektirdiyse bir daha o oldu ses etmedi sustu :KK70:
İyi yapmışsınız :KK9:bizimki akıllanmıyo bi türlü.. ammaannn ne cins bi eşim var.. 1 hafta bana hak verir 9.gün yine tutamaz çenesini başlar konuşmaya.. bi de kadınlara dırdırcı derler bizimki resmen kafa ütüleyici

İyi yapmışsınız :KK9:bizimki akıllanmıyo bi türlü.. ammaannn ne cins bi eşim var.. 1 hafta bana hak verir 9.gün yine tutamaz çenesini başlar konuşmaya.. bi de kadınlara dırdırcı derler bizimki resmen kafa ütüleyici
Eşinize olan öfkenizi anlıyorum ama yine de o bakarken içinizi sızlatan yavrunuzun hammaddesini size sağlayan aynı evi aynı sofrayı aynı yatağı paylaştığınız kişi ;)
Kişileri kötü taraflarıyla gördükçe içinizde ki sevgiyi nefrete dönüştürürsünüz yada gün gelir herşey normale döndüğünde bugün ki düşüncelerinizden ve söylemlerinziden ötürü pişman olabilirsiniz.
Bence olayı bu derece büyütmeyin derim sonra benim gibi adamı tek celsede boşarsınız.
Ben eşime dayanamadım kızım 4 yaşında yoktu boşadım çünkü herşeyi bana batar olmuştu daha sonraları çok düzeldi ama bende ki duygular bitmişti ve işkence çekiyordum resmen.
Ama siz eşinizi seviyorsanız bence biraz daha sabırlı olmayı deneyin.
Erkekler annelere çekermiş gerçekten :D
O dırdır kısmı oradan geliyor yani.
Birde anneliğimden vuruyor demişsiniz oysa siz bir anne olarak kendinize güveniyorsanız ve anneliğiniz tam ise dimdik durmanız gerekir çünkü ANNE TAŞ DAĞ YIKILMAZ DUVAR gibidir yani kimse sizi vuramaz siz müsaade etmedikçe. ;)

Eşinize olan öfkenizi anlıyorum ama yine de o bakarken içinizi sızlatan yavrunuzun hammaddesini size sağlayan aynı evi aynı sofrayı aynı yatağı paylaştığınız kişi :KK66:
Kişileri kötü taraflarıyla gördükçe içinizde ki sevgiyi nefrete dönüştürürsünüz yada gün gelir herşey normale döndüğünde bugün ki düşüncelerinizden ve söylemlerinziden ötürü pişman olabilirsiniz.
Bence olayı bu derece büyütmeyin derim sonra benim gibi adamı tek celsede boşarsınız.
Ben eşime dayanamadım kızım 4 yaşında yoktu boşadım çünkü herşeyi bana batar olmuştu daha sonraları çok düzeldi ama bende ki duygular bitmişti ve işkence çekiyordum resmen.
Ama siz eşinizi seviyorsanız bence biraz daha sabırlı olmayı deneyin.
Erkekler annelere çekermiş gerçekten :KK70:
O dırdır kısmı oradan geliyor yani.
Birde anneliğimden vuruyor demişsiniz oysa siz bir anne olarak kendinize güveniyorsanız ve anneliğiniz tam ise dimdik durmanız gerekir çünkü ANNE TAŞ DAĞ YIKILMAZ DUVAR gibidir yani kimse sizi vuramaz siz müsaade etmedikçe. :KK66:
Ne güzel anlatmışsınız.. ve doğrusunuz söylediklerinizde.. tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim ne güzel tecrübelerinizi paylaşmışsınız.. aklımın bi köşesine yazıyorum bu değerli notları..

Bizde de tam tersi
onun ise gidisi ve gelisi bebegimin uyku saatlerine denk geliyor
cocugu niye hep uyutuyormusum :D

Bizde de tam tersi
onun ise gidisi ve gelisi bebegimin uyku saatlerine denk geliyor
cocugu niye hep uyutuyormusum :KK70:
Kulp takıcak bi şey bulurlar mutlaka.. 2 3 gün çok geç saatlerde geliyo eve özlüyo çocuğu bu defa da bu hafta da erken yatıcağı tuttu hep özledim çocuğumu diyo :D kulak arkası yapmak en doğrusu galiba

Back
X