Uyumuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay çok eğlendim ya
aksini iddia eden makalesiyle beklenmektedir :) yoksa onlarda internet duyumu mu?
öyle ise bana makaleyle gelin :)
makale ne biliyorsanız ne mutlu, kardelenler sizi

Tane tane, bilale anlatır gibi yazıyorum. Sözü edilen konu hakkında bir makale yok çünkü bilim adamları araştırmaya gerek bile duymamışlar folik asit ile hiperaktivite ilişkisini. Zamanlarını buna harcamamışlar, ilgilenmemişler, deney yapmamışlar, araştırmamışlar, umursamamışlar. Böyle bir makale yok, hiç var olmadı, hiç yazılmadı ya da ben bulamadım. Siz bulursanız bir zahmet bana da yollayıverin. Dili önemli değil, korece bile olur. Hayır iki senedir düzenli olarak folik asit kullanıyorum rahatsızlığım yüzünden, olur da hamile falan kalırsam hiperaktif olmasın çocuk mazallah.

aaa kadın diyorki sen yanlıs biliyorsun ben makale okudum diyor bende rica ettim bi atsın bakalım makalesine ;)
Kadın????Ben nerde makale okudum diyorum?Makalenin de ne olduğunu biliyorum merak etmeyin istediğiniz kadar hatırlatma yapın artık cevap vermeyeceğim.

Makale okudum demiyor alıntıladığınız mesajda. Folik asit ve aşı otizme ya da hiperaktiviteye sebep olur diyenler bilimsel makalelerle gelin karşıma diyor. Makale aramadan önce okuduğunu anlamak da lazım tabi.
Yazımı doğru anlamış ve anlatmışsınız teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X