beni aradi ve kalmam icin israr etti...

tsk ederim..bence de ..bos yere umut verdi bana, uzun zaman sonra ilk defa tekrar birinden bu kadar hoslandim..kiz arkadasi oldugunu bilseydim böyle olmazdi..oysa parmaginda yüzük de yoktu ki bir sekilde anlayim..zaten sevgilisi var gibi de hareket etmiyordu..cok yazik etti bana ve güven sorunu yasamama sebep oldu

sen eğer o çocuk orda olmasaydı nasıl davranacaktıysan öyle davran işten çıkmayı düşünüyorsan çık yani.
ve lütfen 6-7 yıllık ilişkisi olan bi erkeğe de o istese bile umut verme lütfen!
onun sevgilisini düşün,kızın emeklerini,uzun yıllarını hayallerini
Allah mutlu etmez lütfen

asla öyle bir sey yapmam..ben zaten o kizi düsündükce kendimden utaniyorum..o ayri bir mesele zaten ben kimseye umut vermedim herhalde öyle düsünüyorum, 6-7 yillik iliskisi olan bir erkek benim hareketlerimden ne denli umutlanabilir ki?yok artik imkansiz bir sey bu sonunda ben suclu cikacam

ben ona bastan beri hep mesafeliydim, asla flört falan etmedim..bir kere ben yapim geregi sert biriyim ve gercekten biriyle tanisirsam eger evlenme niyetle olur bu..yanlis anlasilmadim insallah..

tamam en iyisi baska bir sebep sunarak isten ayrilmak..kirici bir sey duymaktansa böylesi daha iyi olur..tsk ederim

Kimse için işini değişmek zorunda da değilsin aslında sen ona yeterli tepkiyi ver işine devam et.
sonuçta böyleleri her yerde.
hep iş mi değiştiricen .
daha önce bir yerde anlatmıştım.
çalıştığım işyerindeki ortaklardan biri evli olduğu halde bana sürekli mesaj atıyordu.ev alıcam sana aylık 10bin vericem yeterki beni sev diyordu dayanılmaz bir biçimdeydi mesajları .önceleri hep bakıyordu ama anlamıyordum anlamamazlığa geliyordum sonra mesajları başladı.ve bağırıp cağırmama rağmen sevgi mesajları atıyordu.o işe ne kadar muhtac olsamda cıkmak zorunda kaldım ve diğer patrona başka sebep sundum.benim çalıştığım birimdeki insanlar biliyordu bi tek.
Sevdiğim insan olduğunu biliyordu ve onu bırak benim ol diyecek kadar adiydi. Bu insan yüzünden işsiz kaldım uzunsüre ama cok şükür kurtuldum ..
Şimdi hep hayıflanıyorum neden daha fazla tepki koymadım diye.keşke diğer patrona söyleseydim diye..kendimi yıprattım hep.

evet canım mümkünse görüşmeyi kes rica ediyorum.bir an kendimi koydum sevgilisinin yerine
lütfen görüşmemek için her şeyi yap.gerekirse ona açık açık söyle utanmıyomusun bana ilgi göstermeye uzun ilişkin var ayıp de soğut kendinden

ayy cok kötüü ne bicim insanlar var ya..böyle seyleri okudukca daha kötü oluyorum hic güven kalmadi bende artik..iyi ki kurtulmussun

ben de kendimi o kizin yerine koydum allah kimseye yasatmasin öyle birsey..
tamam öyle yapicam..sert cikisacam bir daha beni ararsa , ki zaten ariyacak eminim

ben de kendimi o kizin yerine koydum allah kimseye yasatmasin öyle birsey..
tamam öyle yapicam..sert cikisacam bir daha beni ararsa , ki zaten ariyacak eminim

sert çık tabiki,ayıp ediyosun de sevgilin duysa ne diyeceksin terbiyesiz de.harbiden terbiyesiz ama 1 tane yetmemişmi töbe est

s.erefiz herif.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

6 7 yillik iliskisi olan herif asiliyor siz de karsisinda kur mu yapiyorsunuz. höst be sanane diyemiyor musunuz? biz kime guvenecez ya bu hayatta.

6 7 yillik iliskisi olan herif asiliyor siz de karsisinda kur mu yapiyorsunuz. höst be sanane diyemiyor musunuz? biz kime guvenecez ya bu hayatta.

offf ben onu yeni ögrendim diyorum..lütfen beni suclamayin , günahimi almayin!!!!!!!!!!!!!!!!

hem sana öyle ilgili tavırlar sergiliyor hem de hayatında biri var. ben bunu öğrendikten sonra yüzüne bile bakmazdım..

işten çıkmak istiyorsan çık, kararından vazgeçme, o da seninle ilgileniyorsa bir ilişkisi olduğu halde demek yarın öbür gün seninle olsa başkasıyla da ilgilenecek. o yüzden hiç takılma boşver...

Bana kendi kendinize gelin guvey olmussunuz gibi geldi.
Tamam adam capkinlik pesinde olabilir kesiyor sizi fln da size umit vermemis ki ne alaka yanii..
Hem bana mudahale etmiyor ben zaten sert birisiyim ve aranizda bir samimiyette yok zaten neden boyle yapiyor diye sorsam ayip olur mu gibi seyler soyluyosunuz... ( yani bir samimiyetiniz olsa bu soruyu sormakta cekinmezsiniz ki zaten cevabini da bilirdiniz) Ayni andada umit verdi bana diyosunuz.. Umit boyle verilmez ki..

Kacamak pesindeymis belli ki.. Ki adam zaten sizin hicbirseyiniz (mudahale etmedi diyorsunyz ama) mudahale etmesine size karismasina izin veriyorsunuz sevgilisi olan bir adamin telefonlarina cikiyorsunuz!
Kusura bakmayin o kadarda sert degilsiniz demekki ve bence adam ayrilsa size gelse gayette kabul edeceksiniz.

bakmicam artik..ama yasadigim hayal kirikligi o kadar büyük ki anlatamam..bir daha kime güvenecegim bu hayatta

sen ondan etkilendiğin için çok anlam yüklemişsin, ondan bu kadar hayalkırıklığına uğradın. oysa sana ne vaatte bulunmuş, ne seni seviyorum demiş ne de de bu tarz şeyler.. sadece flörtöz davranışlarda bulunmuş, ki muhtemelen bunu pek çok kıza yapıyordur. bence şu saatten sonra mesafeni koy. diğerlerine nasıl davranıyorsan ona da öyle davran.

yeni ogrendiniz tamam da, adamin hala size kal demesine firsat veriyorsunuz. sanane arkadasim seni ne ilgilendirir niye diyemiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…