Bence,
Var olan mesafeyi biraz daha açmalısınız. Hatta tepkilerinizi sertleştirebilirsiniz. Gerekirse sizin kararınızın onu ilgilendirmeyeceğini falan söyleyin. Adam ilişkisi olduğu halde size yanlış anlaşılmaya müsait şekilde yaklaşıyor. Sadakatin birazı olmaz. Bence tepkiniz sert ve net olsun.
sen eğer o çocuk orda olmasaydı nasıl davranacaktıysan öyle davran işten çıkmayı düşünüyorsan çık yani.
ve lütfen 6-7 yıllık ilişkisi olan bi erkeğe de o istese bile umut verme lütfen!
onun sevgilisini düşün,kızın emeklerini,uzun yıllarını hayallerini
Allah mutlu etmez lütfen
ben ona bastan beri hep mesafeliydim, asla flört falan etmedim..bir kere ben yapim geregi sert biriyim ve gercekten biriyle tanisirsam eger evlenme niyetle olur bu..yanlis anlasilmadim insallah..
tamam en iyisi baska bir sebep sunarak isten ayrilmak..kirici bir sey duymaktansa böylesi daha iyi olur..tsk ederim
asla öyle bir sey yapmam..ben zaten o kizi düsündükce kendimden utaniyorum..o ayri bir meselezaten ben kimseye umut vermedim herhalde öyle düsünüyorum, 6-7 yillik iliskisi olan bir erkek benim hareketlerimden ne denli umutlanabilir ki?yok artik imkansiz bir sey bu sonunda ben suclu cikacam
Kimse için işini değişmek zorunda da değilsin aslında sen ona yeterli tepkiyi ver işine devam et.
sonuçta böyleleri her yerde.
hep iş mi değiştiricen .
daha önce bir yerde anlatmıştım.
çalıştığım işyerindeki ortaklardan biri evli olduğu halde bana sürekli mesaj atıyordu.ev alıcam sana aylık 10bin vericem yeterki beni sev diyordu dayanılmaz bir biçimdeydi mesajları .önceleri hep bakıyordu ama anlamıyordum anlamamazlığa geliyordum sonra mesajları başladı.ve bağırıp cağırmama rağmen sevgi mesajları atıyordu.o işe ne kadar muhtac olsamda cıkmak zorunda kaldım ve diğer patrona başka sebep sundum.benim çalıştığım birimdeki insanlar biliyordu bi tek.
Sevdiğim insan olduğunu biliyordu ve onu bırak benim ol diyecek kadar adiydi. Bu insan yüzünden işsiz kaldım uzunsüre ama cok şükür kurtuldum ..
Şimdi hep hayıflanıyorum neden daha fazla tepki koymadım diye.keşke diğer patrona söyleseydim diye..kendimi yıprattım hep.
evet canım mümkünse görüşmeyi kes rica ediyorum.bir an kendimi koydum sevgilisinin yerine
lütfen görüşmemek için her şeyi yap.gerekirse ona açık açık söyle utanmıyomusun bana ilgi göstermeye uzun ilişkin var ayıp de soğut kendinden
ben de kendimi o kizin yerine koydumallah kimseye yasatmasin öyle birsey..
tamam öyle yapicam..sert cikisacam bir daha beni ararsa , ki zaten ariyacak eminim
sert çık tabiki,ayıp ediyosun de sevgilin duysa ne diyeceksin terbiyesiz de.harbiden terbiyesiz ama 1 tane yetmemişmi töbe est
s.erefiz herif.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
6 7 yillik iliskisi olan herif asiliyor siz de karsisinda kur mu yapiyorsunuz. höst be sanane diyemiyor musunuz? biz kime guvenecez ya bu hayatta.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hem sana öyle ilgili tavırlar sergiliyor hem de hayatında biri var. ben bunu öğrendikten sonra yüzüne bile bakmazdım..
arkadaslar dün de yazmistim bugün tekrar birsey oldu...öncelikle kisaca: ben yeni bir ise baslamistim ayni anda bir erkek daha basladi..onun farkinda degildim ama zamanla ona cok alistim ve ilgili davranmasiyla gönlümü ona kaptirdimmmm..
her neyse ben emindim gercekten de hayatimda hic bu kadar emin olmamistimmmm hersey üst üste geldi , bir sürü tesadüfler falan filan..kaderim oldugunu düsündüm..sürekli etrafimdaydi..ben nereye gitsem o da oraya geliyordu...bir keresinde de ben bir kenarda duruyordum, o beni calisma odamda sandi, kacamak bakis firlatti, beni icerde göremeyince yaklasti yavasca ve iceri baktiiii oysa ben odamda degildim kenarda onun bu cekinerek bakmasini gördümmmm..bunun gibi bir sürü seyler daha..ben isten cikma karari almistim bazi özel sebeplerden dolayi mecbur kaldim daha dogrusu , bir sekilde beni ikna etmisti ve kalmistimmmm..daha cok artik sadece onun icin gidiyordummm..
ne yazik ki ögrendigim: 6-7 yillik bir iliskisi varmis
ben tekrardan isten cikma mevzusunu dile getirmistim, sevgilisi oldugunu ögrenmeden önce..bugün tekrar beni aradi ve isten ayrilmamam icin bana özel bir teklifte bulunduu..sebeplerimi sunamiyorum yani artik..engelleri ortadan kaldirdi ve kalabilirsin dedii..kalmam icin yaofff aglicam ama niye böyle yapiyor????? sevgilisi varmis üstelik 6-7 yillik benim orda kalmami neden istiyorrrrrrrrr deli olacam...
işten çıkmak istiyorsan çık, kararından vazgeçme, o da seninle ilgileniyorsa bir ilişkisi olduğu halde demek yarın öbür gün seninle olsa başkasıyla da ilgilenecek. o yüzden hiç takılma boşver...
bakmicam artik..ama yasadigim hayal kirikligi o kadar büyük ki anlatamam..bir daha kime güvenecegim bu hayatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?