Teklif derken ?
sormadınız mı kendisine bu kadar çok kalma mı ne diye istiyorsun diye ??
yanlis anlasilmaz mi?? sorsam mi?
Sanada inanamıyorum ya bu adamı hala seviyorsun sevdiği var ve hala peşindesin.bizden ne duymak istiyorsun o kızı bırakıp sana gelecek desek sevinirsin.buraya gelip konu acıyorsun.ya bırak neyaparsa yapsın.niye gelmiş dert ediyorsun.
Bu adamın niyeti ortada.oynuyor hoşuna gidiyor işyeri kacamağı işte...
Bu adamdan ne bekliyorsun daha..kafandan çıkar at.edepli insan nişanlısı olana o gözle bakmaz.günah.bırak ne hali varsa görsün....
kendi tepkileri asıl yanlış anlaşılıyor..
hem sevgilisi var hem sizi gizlice kesiyor
hem bu kadar ısrar kalmanız için
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
ayrıca bu yüzü sen veriyosun demekki adama yok özel teklifler yapmış falan fişman sana ne oluyor ne sıfatla müdahale ediyosun benim hayatıma diyemiyomusun
Neden yapıyorsa yapıyor, niye hala anlam yüklemeye çalışıyorsunuz ki? Sevgilisi varmış işte, sorgulamayın bence artık. Eğer işten ayrılmakta kararlıysanız başka sebeplerim var çalışamam deyip ayrılın yok çalışacağım diyorsanız da onu görmezden gelin olsun bitsin.
haklisinnn sorabilirim yani degil mi? neden bu kadar israr ediyorsun diye?
hayir benim asla öyle bir niyetim yokkkk...öyle düsünüp beni suclamayin lütfen..ben nasil hareket etmem gerektigini bilmiyorum ve bana neden böyle birsey yapiyor-...bos yere neden umutlandirdi, kiz arkadasi olmadigini bilsem yine umutlanirim... :2: ayrica nisanli degil
sor elbet ama bunu heveslenmek için yapma
utanır belki biraz hem sevgilisi var hem seni kesiyor
niyetini neymş yanii
sende bundan sonra sınırını koymalısın
Seni sevse gelir söyler,hiçbir erkek sevdiğini paylaşmaz.o yuzden gözünün önünde ol istiyor.
niye biliyormusun!Çünkü sen gidince arayıp soramaz bahanesi yok.sevgilisi olan adam ne diyecek sana buluşalım diyemez ..e böyle çok iyi ama aynı işyerinde hergün buluşuyorsunuz görüşüyorsunuz flörtleşiyor senle..mutlu oluyor.ama işyerinden gitsen böyle olmayacak.seninle cıkmayacağı için bari burda kalsın diye düşünüyor
ben ona bastan beri hep mesafeliydim, asla flört falan etmedim..bir kere ben yapim geregi sert biriyim ve gercekten biriyle tanisirsam eger evlenme niyetle olur bu..yanlis anlasilmadim insallah..
Yanlış anlaşılmadın ama kuzum işyerini değişterebilirsen değiş yada orda kal ama onla konuş benimle niye bu kadar ilgileniyorsun diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?