Beni aramamasi bir sorun teşkil eder mi?

Atesbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
450
218
33
25
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Aklıma takılan bir şey var sizinle paylaşmak istiyorum. Üniversiteden bu yıl mezun oldum. Aynı sınıfta olduğum biriyle sosyal medya üzerinden tanıştık. Aynı sınıfta olmamıza rağmen hiçbir şekilde muhabbetimiz olmamıştı. 3 hafta oldu tanışalı gecen hafta da buluştuk. İletişimimiz konuşma sıklığımız güzel hatta biraz ilerledik. Tek sorun şu beni hiç aramıyor birkaç defa ima etmeme rağmen. Bu bir sorun teşkil eder mi yoksa normal bir durum olarak mı görmeliyim?

peki telefonda başkalarıyla konuşuyor da size gelince mi mesajlaşmak istiyor?
Bilmiyorum henüz o kadar tanımadım bir kere görüştük sadece. 1 buçuk hafta önce ben aramıştım espriyle karışık yarın da sen ararsın demiştim ama aramadı. Daha sonraki gün sen telefonda konuşmayı pek sevmiyorsun galiba diyerek güldüm mesajda. Müsait değildim arayamadım dedi genel olarak konuşuyorum dedim. Ararım her gün konuşuruz sıkılırsın hatta dedi ama değişen bir şey olmadı

Tarzı mı değil? Valla ergen gibi mesajlaşmak da koskoca insanlarda garip kaçıyor bana göre. Biz devamlı konuşarak iletişim kuruyoruz.
Bilmiyorum ki biraz çekingen biri buluştuğumuzda da biraz çekinmisti. Konuşacak bir şey bulamam diye çekiniyor desem arasa ben konuşacak bir seyler bulurum iletişim ilerler illaki. Napmam lazım bilmiyorum

Peki napmam lazım böyle bir durumda açık açık konuşmam mi gerekiyor bu konuyu
Ben adı konulmamis iliskileri belirsiz bulurum. Evet açık netlik tam bana göre. Sıfatım ne bilmek isterim, ilişkim nereye gidiyor rota neresi bilemezsem batırırım gemiyi🤣

Bilmiyorum henüz o kadar tanımadım bir kere görüştük sadece. 1 buçuk hafta önce ben aramıştım espriyle karışık yarın da sen ararsın demiştim ama aramadı. Daha sonraki gün sen telefonda konuşmayı pek sevmiyorsun galiba diyerek güldüm mesajda. Müsait değildim arayamadım dedi genel olarak konuşuyorum dedim. Ararım her gün konuşuruz sıkılırsın hatta dedi ama değişen bir şey olmadı

eğer ki genelde telefonda konuşmayı sevmiyorsa anlaşılabilir , ama size özel olarak konuşmuyorsa uğraşmayın.
gerçek sebebini yalnızca siz öğrenebilirsiniz, açık açık bundan rahatsız olduğunu söyleyin, açıklama yapmasına izin verin. şakaya vurmayın ciddi olarak söyleyin.

Ben adı konulmamis iliskileri belirsiz bulurum. Evet açık netlik tam bana göre. Sıfatım ne bilmek isterim, ilişkim nereye gidiyor rota neresi bilemezsem batırırım gemiyi🤣
Alemsiniz valla 😅 Adı konuldu aslında arkadaş değiliz şu an ama arkadaşı gibi görüyor hâlâ beni herhalde. Dışarıda gördüğüm insanlar numarayı aldığı an her daim arar. Böylesi ilk defa denk geldi bana.

eğer ki genelde telefonda konuşmayı sevmiyorsa anlaşılabilir , ama size özel olarak konuşmuyorsa uğraşmayın.
gerçek sebebini yalnızca siz öğrenebilirsiniz, açık açık bundan rahatsız olduğunu söyleyin, açıklama yapmasına izin verin. şakaya vurmayın ciddi olarak söyleyin.
3 haftadır konuşuyoruz birkaç gündür de ilişki boyutuna geldi. Arkadaşlıktan öteye geçtik. Böyle bir konuşmayı yapmak için erken değil dimi? Telefonda konuşmaya ne meraklıymıs damgası yemek istemiyorum öyle anlaşılmak istemiyorum

3 haftadır konuşuyoruz birkaç gündür de ilişki boyutuna geldi. Arkadaşlıktan öteye geçtik. Böyle bir konuşmayı yapmak için erken değil dimi? Telefonda konuşmaya ne meraklıymıs damgası yemek istemiyorum öyle anlaşılmak istemiyorum
O zaman devam et... Ama sorun gibi bilemedim..

Bilmiyorum ki biraz çekingen biri buluştuğumuzda da biraz çekinmisti. Konuşacak bir şey bulamam diye çekiniyor desem arasa ben konuşacak bir seyler bulurum iletişim ilerler illaki. Napmam lazım bilmiyorum
Daha yenisiniz tabi. Benimki de en başlarda ben kimseyle 2 dakikadan fazla konuşmazdım, daha önceki ilişkilerimde dahi demişti. Ben devamlı konuşan biriyim, mesajlaşmak değil de saatlerce konuşmak bana göredir. Ben alıştırdım sanırım, devamlı arayarak. Sonra benimki de aramaya başladı hep. Mesajlaşırız da aynı zamanda gün içinde ara ara, komik şeyler atarız birbirimize.

Daha sık konuşalım, sesin beni iyi hissettiriyor diyebilirsiniz. Konuşmak istediğinizde aramaktan çekinmeyin. O da alışacaktır.

asla değil. ilişki başından beri rahatsız olduğunuz konuları şimdi konuşmazsanız normalleşmeye başlar.
her zaman için açık ve net konuşun. rahatsız olduğunuz konuları halı altına süpürmeyin.
ha ola ki beyefendi konuşmayı sevmiyorum dedi ona göre davranırsınız

asla değil. ilişki başından beri rahatsız olduğunuz konuları şimdi konuşmazsanız normalleşmeye başlar.
her zaman için açık ve net konuşun. rahatsız olduğunuz konuları halı altına süpürmeyin.
ha ola ki beyefendi konuşmayı sevmiyorum dedi ona göre davranırsınız
Mesela ben ilk basinda toplantı yapıyorum... Al bak duygu tercümanım

Back
X