Beni aramamasi bir sorun teşkil eder mi?

Alemsiniz valla 😅 Adı konuldu aslında arkadaş değiliz şu an ama arkadaşı gibi görüyor hâlâ beni herhalde. Dışarıda gördüğüm insanlar numarayı aldığı an her daim arar. Böylesi ilk defa denk geldi bana.
Bu ilişki türü beni kabız eder...🤣

asla değil. ilişki başından beri rahatsız olduğunuz konuları şimdi konuşmazsanız normalleşmeye başlar.
her zaman için açık ve net konuşun. rahatsız olduğunuz konuları halı altına süpürmeyin.
ha ola ki beyefendi konuşmayı sevmiyorum dedi ona göre davranırsınız
Peki tamam o zaman öyle yapacağım. Sonuçta zırt pırt aranmaktan bahsetmiyorum.

Bence bu tutumu herkese geçerliyse problem değil ya. Telefonla konuşmaktan hiç hoşlanmayan insanlar olabiliyor. Siz istiyorsanız arayın ve 1-2 kere daha şakayla karışık belirtirsiniz. Baktınız hala aramıyor o zaman ciddi olarak söyler bir orta yol bulursunuz. Daha bir hafta olmuş, en azından birkaç gün daha bekleyebilirsiniz.

asla değil. ilişki başından beri rahatsız olduğunuz konuları şimdi konuşmazsanız normalleşmeye başlar.
her zaman için açık ve net konuşun. rahatsız olduğunuz konuları halı altına süpürmeyin.
ha ola ki beyefendi konuşmayı sevmiyorum dedi ona göre davranırsınız
Dun beni aramasını söylemiştim biraz konuştuk telefonda konuşmayı mi sevmiyorsun dedim hayır sevdiğim insanlarla konuşmayı severim dedi ama değişen bir şey olmadı beklesem de değişmez bu durum ama böyle giderse çok sıkılırım ben

Bence bu tutumu herkese geçerliyse problem değil ya. Telefonla konuşmaktan hiç hoşlanmayan insanlar olabiliyor. Siz istiyorsanız arayın ve 1-2 kere daha şakayla karışık belirtirsiniz. Baktınız hala aramıyor o zaman ciddi olarak söyler bir orta yol bulursunuz. Daha bir hafta olmuş, en azından birkaç gün daha bekleyebilirsiniz.
Valla bir hafta daha beklesem bile düzelmez daha ne kadar söyleyebilirim bilmiyorum ama sürekli mesajda konuşsak bi de sesini duyayım demeyecek bir insana benziyor

Dun beni aramasını söylemiştim biraz konuştuk telefonda konuşmayı mi sevmiyorsun dedim hayır sevdiğim insanlarla konuşmayı severim dedi ama değişen bir şey olmadı beklesem de değişmez bu durum ama böyle giderse çok sıkılırım ben

size özgü bir durum yani . peki sevgili olarak mı görmüyor sizi ? utanıyor olsa nasıl arayım yani ailem evde falan derdi.
cevabı çok absürt . biraz daha bekleyip göreyim derseniz siz bilirsiniz ama böyle devam edemez.

Bana mesaj yazanlara hep sesli dönüş yaparım :D ben sıkılıyorum öyle tak tak mesajlaşmaktan.

sen bir iki kere daha ara sonra bekle, o aramazsa çek kendini. mesaj konusunda da çek yani. uzaklaş biraz soğuk yap bakalım fark edecek mi. eğer farkedip de üzerine düşerse açık açık konuşursun. hep ben arıyorum sen aramıyorsun, aklına gelmiyorum sesimi duymak istemiyorsun demek ki deyip sıkıntıdan biraz bahset. zaten seni kaybetmek istemiyorsa mutlaka konuşmalarından, söylediklerinden anlarsın. böyle şeyler bana göre değil, devamlı arayan ben olmak istemiyorum gibisinden bişeyler söyleyerek net olur ve ondan da net yaklaşmasını istersin. net değilse dehle gitsin net olmayan adamlarla zaman kaybetmeyin.

Sorun bence.hoslanan erkek firsat kollar konusmak için. Hatta goruntulu konusalim der hem ozler hem de elinden kacirmak istemez

Uzmek istemem ama sizinle ilerleme konusunda kararsız gibi geldi bana. Bu ara baskasi çıkarsa sizi birakacak gibi. Bence hiç iletişime geçmeden bekleyin bir süre

Back
X