- Konu Sahibi serseri sittin
-
Engelle gitsin bir açıklama yapmak zorunda değilsin,eğer gerçekten önemli birşey olsa eşinden alırdı numaranı eşinin haberi yokken yazmazdı yada eşine söylerdi x ile konuşmamız gerek falan derdi.bnde oyle dusundum ne munasebet. esim cok kiskanc. ne yapmaliyim sizce
Eşinin numarasını verbnde oyle dusundum ne munasebet. esim cok kiskanc. ne yapmaliyim sizce
Şaka mı yapıyosun? Ne yapmam gerekiyor ne demek? Niye uzatmasına izin veriyosun. Ahmet abi ne diyeceksen buradan söyle. Neden arayacakmışsın, ne münasebet. Eşim hoşlanmaz bu tür şeylerden de. Bir daha da bana söylemek istediginde eşin benimle irtibata geçsin de.bnde oyle dusundum ne munasebet. esim cok kiskanc. ne yapmaliyim sizce
uzun sure beraber calistik. esimde taniyor. kizimi esimi sordu nasillar napiyolar diye. sonradan isin rengi degisti. hep ayni ortamdaydik abi kardestik. boyle yapmasini konduramadim. en iyisi engellemekŞaka mı yapıyosun? Ne yapmam gerekiyor ne demek? Niye uzatmasına izin veriyosun. Ahmet abi ne diyeceksen buradan söyle. Neden arayacakmışsın, ne münasebet. Eşim hoşlanmaz bu tür şeylerden de. Bir daha da bana söylemek istediginde eşin benimle irtibata geçsin de.
Terbiyesize bak ya. Ne diyecekse coktan söylemesi gerekirdi. Yok arayım mı? Yok konuyu uzatmalar bilmem ne. Siz niye kısa kısa cevap veriyorsunuz. Kocanız kıskanc madem. Demez mi neden kestirip atmıyosun da uzatmasına izin veriyosun. Ne var aranızda dese ne diyeceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?