Beni arayacakmış

Arayayım mı diye sorduğunda neden diye sorsaydın sende keşke , diyeceğini mesajla da diyebilir yada eşiyle de iletebilir bu şekilde cevap verebilirdin sende .
sordum neden dedim. hal hatir sormak icin diyo. e sordun ya dedim. ben sonra ararim yazmis manyak. kimseye guvenilmiyecekmi artik

İyi niyetli ya da değil. Gereksiz bir muhabbet kurmak istemiş anlaşılan. Eşim rahatsız oluyor deyip kurtulun.

Bak sen küçük enişteye ?
Bence arkadaşınıza söyleyin yani böyle damdan düşer gibi değil de “x abi de geçen yazmış hal hatır sormak için sağolsun sonra da arıcam ben seni dedi. Anlamadım aranızda birşey mi var kavga mı ettiniz noldu birşey mi sorcak ?” Falan derdim.
En azından arkadaşınızdan saklamadığınızı bilsin aramasın.

oyle dusunuyordum bende. arkadasima soylemeliyim

Çok mantıklı, bunu kesinlikle yap. Lütfen

Sormak istiyorsa sorsun niye illa telefonla aramak ? Valla iletisimi kesin gerekirse eşinizle konuşturun ...kocaniz niye soylemedin der ..ben olsam derim .. abi abi demeye guvenmeyin ...

Terbiyesiz pislik. Bence de arkadaşını olandan bir şekilde haberdar et ki susup oturduğunu dusunmesin.

Ne diyecekmiş konuş bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…