seni seviyor... sevgi, birden kaybolabilen bişey değil... ancak nişan ve düğün koşuşturması erkekler için çok bunaltıcı olabiliyor maalesef, biz kadınlar ergenlik dönemimizden itibaren, düğün nişan, kına hazırlıkalrı konusunda daha deneyimliyiz, oysa erkekler için çok yabancı bir mevzu. onlar için tüm bu koşuşturmalar bilinmeyen, anlaşılmayan sinir bozucu bir derya ....
"ne gerek var buna", "olmasa olmaz mı", "offf eski köye yeni adet" düşünce tarzları hakim hazırlıklar hakkında.
var olan durumu değerlendirdiğmizde, senin öncelikle sorunun hakkında "ben" dilini kullanarak sevgilinle onu yargılamadan, suçlamadan hissettiklerin konusunda konuşman gerekiyor.
ettiğiniz kavgaların, ilgisiz tutumunun sendeki duygusal fırtınaların farkına varması gerekiyor.
yine de tekrarlamakta fayda var : erkekler marstan kadınlar venüsten. farklıyız, hemde çok, erkeğin ilk baştaki baştan çıkarıcı ilgili tutumu maalesef uzun süremiyor, ama bu sevmediği anlamına gelmiyor.
yine de ben ilk baştaki gibi sevilmek istiyorum diyorsan bunu onu incitmeden uygun bir dille anlatmanda fayda var...