• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni artık sevmiyor gibi.. onsuz olmak istemiyorum !!

mavisinesi

Laz'ın Eşi :))
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
250
26
118
geçen sene sonu sözlendik kısmetse RABBİM nasip ederse nişanımız ve düğünümüz var 2-3 aya kadar.... birbrmizi çok kısa zamanda herşeyi olduk onu çok seviyorum oda beni çok seviyordu herşey pembe rüya içindeydi gerçekten sevginin aşkın birini sevince sarılma hissini ilk onunla hissettim, herşeyimiz çok güzeldi beni çok sevdiğini gözlerinden okurdum benimle bebek gibi ilgilenirdi kıskanırdı mesela otobüste hiç kimse bana değmeyecekti açar kollarını beni korurdu, bu hareketine bayılırım :) nişan& düğün arifesindeyiz maddi yönden çok sıkışığız bir birikm aileden yana maalesef yok herşeyi ikimiz yapacaz diye didinip duruyoruz, evimiz deseniz ondada kira geçtik ama çok tadilat gerektiren bir evmiş uğraş uğraş bitmek bilmiyor ve maalesef nişanlım çok titiz dağınıklığa gelemiyor buda onu boğan sebeplerden 2 gün önce bana mesaj atma sinirleniyorum normal bir şey yazsanda sinirleniyorum, çok konuşuyorsun diyor ben haksızlığa gelemediğimde susamıyorum sinirlenmek parlayıp sönmek onun yapısıysa buda benim yapım. ailesi memlektteydi biz her boş vakitimizde birlikte zaman geçiriyorduk öyle böyle eğleniyordduk, ailesi geldikten sonra çok değişti ben özlem gideriyor diye önemsemedim ama giderek dahada kötüye gitmeye başladı akşam 10da evlerinden ordan gidiyorum eve vardınmı naptın diyen arayıp soran adam yok oldu... evine geliyorum ailesiyle ilgilenyor ben yine yokum gibi davranıyordu neyse mavisiniseviyor saçmalama seni seviyor ailesiyle aranda denge kuramadı diye düşünüp sustum. ailesi gitti küçük kardeşi nişana kadar kalacak işe bile onunla gidiyor her an yanında ben eve geliyorum yine onunla bilgisyr oyunu oynuyor ya ben gelmişim bir nasılsın ne yaptın demek bişi yok yemek yap ütü et git vs..ben ailem yanımda olsada ona ilgimi eksik etmedim ama o şekilde davranamadı yokmuşum gibi davranıyor kendimi çok değersiz hissetmeye başladım, rüya gibi yaşadığım aşk kabusa döndü.. ve ben onun için ellimden geleni yapıyorum kızlar herşeye onunla varım eminim hiç birinizin yapmayacaklarını yapıyorum kenara asla çekilmiyorum maddi manevi hrzaman destek olmaktan yanayım, ben değer verdikçe değersizleştim sanırım.. çok dengesiz davranışları var son 1aydır bir bana seni çok seviyorum sarıl diyor aradan yarım saat geçiyor hemen birşeyden kavga çıkıyor başlıyor gelmiş geçmiş her kavgamızın tekrar başına.. ne yapacam bilmiyorum bunaldım beni eskisi gibi sevdiğini hissedemez oldum boğuluyorum yardım edin ne yapayım nasıl tekrar bizi geri kazanabilirim?? neler yapayım eskisi gibi olabilelim düğünün stresimi, maddi yetersizlik evin hali, kendi ailesi, benimle uğraşmaktan bunaldığını biliyorum ama bunun tüm acısını benden çıkarıyor sanki herşeyn suçlusu benmişim gibi..

sizden yardım istiyorum nasıl tekrar sevgimizi yaşayabiliriz, onu bu bunalımdan çıkarabilirim psikojisinin iyi olduğunu sanmıyorum çok değişti, öfke kontrolünü çok çabuk yitiriyor herşeye parlıyor çabuk sönüyor en sonunda ben dengemi kaybedicem, o sinirliyse sayıyor sövüyor snra yarm saat snra geçiyor gülüyor aşk vs tatlı konuşuyor somurtursam yine kavga ediyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
seni seviyor... sevgi, birden kaybolabilen bişey değil... ancak nişan ve düğün koşuşturması erkekler için çok bunaltıcı olabiliyor maalesef, biz kadınlar ergenlik dönemimizden itibaren, düğün nişan, kına hazırlıkalrı konusunda daha deneyimliyiz, oysa erkekler için çok yabancı bir mevzu. onlar için tüm bu koşuşturmalar bilinmeyen, anlaşılmayan sinir bozucu bir derya ....
"ne gerek var buna", "olmasa olmaz mı", "offf eski köye yeni adet" düşünce tarzları hakim hazırlıklar hakkında.
var olan durumu değerlendirdiğmizde, senin öncelikle sorunun hakkında "ben" dilini kullanarak sevgilinle onu yargılamadan, suçlamadan hissettiklerin konusunda konuşman gerekiyor.
ettiğiniz kavgaların, ilgisiz tutumunun sendeki duygusal fırtınaların farkına varması gerekiyor.
yine de tekrarlamakta fayda var : erkekler marstan kadınlar venüsten. farklıyız, hemde çok, erkeğin ilk baştaki baştan çıkarıcı ilgili tutumu maalesef uzun süremiyor, ama bu sevmediği anlamına gelmiyor.
yine de ben ilk baştaki gibi sevilmek istiyorum diyorsan bunu onu incitmeden uygun bir dille anlatmanda fayda var...

evlilik oncesi donemde bu hazirliklar, her kafadan cikan sesler, bir yandan yasam sikintilari, yeni duruma alisma psikolojisi, parasizlik, zamansizlik , dirdir vs vs toplanir yumakken cig olur uzerine gelir insanin. arada gercekten sevgi olmasa insanlar yuzukleri kafalara atacak hale gelebiliyor.

bu cervevede degerlendirip serinkanli davranin . stres hepsi. gecer.

evlilik oncesi donemde bu hazirliklar, her kafadan cikan sesler, bir yandan yasam sikintilari, yeni duruma alisma psikolojisi, parasizlik, zamansizlik , dirdir vs vs toplanir yumakken cig olur uzerine gelir insanin. arada gercekten sevgi olmasa insanlar yuzukleri kafalara atacak hale gelebiliyor.

bu cervevede degerlendirip serinkanli davranin . stres hepsi. gecer.

teşekkür ederim kendimi çok yalnız hissediyorum, onun beni sevmediğini hissetmek daha doğrusu hiç kadir kıymetimi bilmediğimi bariz göstermesi canımı acıtıyor iyi olucağımızı düşünme inancımı yitirmeye başlamıştım ama herşey geçicek güzel bir hayata sahip olucagm inşallah dünyamla sağol :)

seni seviyor... sevgi, birden kaybolabilen bişey değil... ancak nişan ve düğün koşuşturması erkekler için çok bunaltıcı olabiliyor maalesef, biz kadınlar ergenlik dönemimizden itibaren, düğün nişan, kına hazırlıkalrı konusunda daha deneyimliyiz, oysa erkekler için çok yabancı bir mevzu. onlar için tüm bu koşuşturmalar bilinmeyen, anlaşılmayan sinir bozucu bir derya ....
"ne gerek var buna", "olmasa olmaz mı", "offf eski köye yeni adet" düşünce tarzları hakim hazırlıklar hakkında.
var olan durumu değerlendirdiğmizde, senin öncelikle sorunun hakkında "ben" dilini kullanarak sevgilinle onu yargılamadan, suçlamadan hissettiklerin konusunda konuşman gerekiyor.
ettiğiniz kavgaların, ilgisiz tutumunun sendeki duygusal fırtınaların farkına varması gerekiyor.
yine de tekrarlamakta fayda var : erkekler marstan kadınlar venüsten. farklıyız, hemde çok, erkeğin ilk baştaki baştan çıkarıcı ilgili tutumu maalesef uzun süremiyor, ama bu sevmediği anlamına gelmiyor.
yine de ben ilk baştaki gibi sevilmek istiyorum diyorsan bunu onu incitmeden uygun bir dille anlatmanda fayda var...

mesajınız fikriniz için teşekkür ederim haklısınız :) buna dikkat etmeliyim

Kafanıza göre içeriği boşaltamazsınız. Konunuz bu şekilde kapanmaz. Böyle durumlarda KİB butonu devreye girer.

Back
X