Beni aydınlatır mısınız?

drioli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
1.026
767
Sayın bayanlar pek internetten alışveriş yapan biri degilim, hatta hiç degilim, ama bu yüzüge vuruldum. Gösterişsiz, basit, incili.

image.jpg

Sipariş versem, elime gümüş olmayan saçma sapan bir sey gelme ihtimali var mıdır? Hiç buradan bir sey aldınız mı? Görüşlerinizi alayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok iyi bişeye benzemiyo. bu tür yüzüklerde üzerindeki inci düşüyomuş. fiyatı çok değil. beğendim diyosan fazla kaybedecek bişeyin yok.

ben sürekli internetten alışveriş yaparım ama bu siteden hiç yapmadım.güvenilir olup olmadığını araştırdıktan sonra alışveriş yapın.

çok iyi bişeye benzemiyo. bu tür yüzüklerde üzerindeki inci düşüyomuş. fiyatı çok değil. beğendim diyosan fazla kaybedecek bişeyin yok.

Elim degmeden alışverişten ürküyorum nedense ben. Şöyle bir takıcılara baktım hep allı güllü, taşlı şeyler var incili olan. Böyle tek inci, sade, minik bir şey gözüme çarpmadı. Zaten bunu gördükten sonra baktım belki dışarıda bulurum diye. Kargo margo da ugrasmamıs olurum gibisinden. Çok begendim de, ya sacma sapan bir sey gelirse...
Ondan merak ettim, acaba buradan alısveris yapan var mı diye...

Elim degmeden alışverişten ürküyorum nedense ben. Şöyle bir takıcılara baktım hep allı güllü, taşlı şeyler var incili olan. Böyle tek inci, sade, minik bir şey gözüme çarpmadı. Zaten bunu gördükten sonra baktım belki dışarıda bulurum diye. Kargo margo da ugrasmamıs olurum gibisinden. Çok begendim de, ya sacma sapan bir sey gelirse...
Ondan merak ettim, acaba buradan alısveris yapan var mı diye...

ben internetten bi yüzük almıştım öylesine canım gerçek olmasa da tektaş istiyodu gittigdyrdan aldım geldi takmadı hiç

Sitenin güvenirliğini arastir ve yorumlarına dikkat et. Ancak sana sşöyle bir garanti verebilirim; internetten sipariş etttigin şey ile eline gecen şey hicbir zaman ayni olmaz, hayal kirikligina ugratir. Bunu göze alabiliyorsan site de güvenilir ise siparisini ver, istemem boyle şey dersen elinin degmedigine para sayip alma derim.

guvenilir bir site ben her zaman ilk olarak facebook sayfalarına bakarım alısveris yaptıgım yerlerin bu yerinde facebook sitesinin 75 bin kusur begeneni var

Tabi ki de yok :)

Peki, teşekkür ederim.

Telin ustune sedefli boncuk koymuşlar..neyıne bayıldın..
Takıcıya gıt 2liraya alırsın..

Cok sade ondan hosuma gitti. Benim zevki sevmediniz he. Bozuldum şimdi, çaktırmıyorum. : )

guvenilir bir site ben her zaman ilk olarak facebook sayfalarına bakarım alısveris yaptıgım yerlerin bu yerinde facebook sitesinin 75 bin kusur begeneni var

Yakın zamanda bir face'im olmustu onu da kapattım. Pek face ile haşır neşir degilim ondan gelmedi aklıma. Acıp bir bakayım, sag ol canım.

Basit sade demek degil basit yani adi, kalitesiz duruyo :/

Niye öyle diyorsun yahu, ne kadar dolandım buna...
Ne bileyim, sevdim ben.

Neyse ben facebook sayfası varsa bakayım, teşekkür ederim herkeslere. : )

X