Beni beğenmiyor mu?

Denizsuyilmaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
86
22
38
43
Selam arkadaslar
1 yılda 15 kılo gibi bi kilo aldım
Erkek arkadasım önceleri buna pek takılmadı
Fakat son zamanlarda sürekli bundan bahseder oldu
Kendisi de yakışıklı falan biri değil aslında
Ama sürekli benı ezmek icin mı bılmıyorum bu konuyu Dile getirir oldu
Bu sizce normal mi ve nasıl bi tavır takınmam gerek ona karsı

Muhtemelen kilonuzdan rahatsız oluyor ve vermeniz icin bunu dile getiriyor.
Burdan sizi artik sevmediği gibi bir yargiya varamazsiniz, benim de eşim 15 kilo alsa once kendiliginden biseyler yapmasını beklerim ama bir degisiklik görmezsem rahatsızlığımi dile getiririm.
Birini begenmememiz icin de kusursuz olmamiz sart degil...

15 kilo ciddi bir rakam.
55 kilo bi insanla 70 kilo bi insan arasında kocaman bi fark var.
Demek ki seni tanıdığı halini özlüyor.
Sevgiline hak verdim.
Ayrıca o kilonu ima etti diye "kendisi de öyle ahım şahım değil" tarzı konuşman da seninde sevgilini beğenmediğini gösteriyor.
Hisleriniz karşılıklı demek ki.

15 kilo ciddi bir rakam.
55 kilo bi insanla 70 kilo bi insan arasında kocaman bi fark var.
Demek ki seni tanıdığı halini özlüyor.
Sevgiline hak verdim.
Ayrıca o kilonu ima etti diye "kendisi de öyle ahım şahım değil" tarzı konuşman da seninde sevgilini beğenmediğini gösteriyor.
Hisleriniz karşılıklı demek ki.
Ben onun ahım şahımlıyla ilgili bisey kastetmiyorum ben baya güzel biriyim ona göre ama aldıgım kılo ona baya batmaya başladı o anlamda söyledim sürekli benı huylandırmak istiyor son 2 haftadır sürekli bu konu

Selam arkadaslar
1 yılda 15 kılo gibi bi kilo aldım
Erkek arkadasım önceleri buna pek takılmadı
Fakat son zamanlarda sürekli bundan bahseder oldu
Kendisi de yakışıklı falan biri değil aslında
Ama sürekli benı ezmek icin mı bılmıyorum bu konuyu Dile getirir oldu
Bu sizce normal mi ve nasıl bi tavır takınmam gerek ona karsı
Siz kendiniz kilonuzdan rahatsız oluyor musunuz? Önemli olan sizin düşünceniz.Ne bileyim şahsen ben çok özgür ruhluyum. Kimsenin kıyafetine kilosuna yorum yapmacağım için bana da yapılmamasını isterim. Bu tür şeyler beni çıldırtıyor.

Ben onun ahım şahımlıyla ilgili bisey kastetmiyorum ben baya güzel biriyim ona göre ama aldıgım kılo ona baya batmaya başladı o anlamda söyledim sürekli benı huylandırmak istiyor son 2 haftadır sürekli bu konu
Bak işte yine kıyasladın. Konunda yakışıklı olmadığını söyledin şimdi de sana göre durum şöyle "ben kilolu olsam da güzel biriyim. O neyine güvenip bana kilomdan bahsediyor? Yakışıklı bile değil." Yani seni eleştirme hakkını bile çok görüyorsun ona. Kiloyu keyfiye aldıysan alınmak yerine diyete başlamalısın.

Siz kendiniz kilonuzdan rahatsız oluyor musunuz? Önemli olan sizin düşünceniz.Ne bileyim şahsen ben çok özgür ruhluyum. Kimsenin kıyafetine kilosuna yorum yapmacağım için bana da yapılmamasını isterim. Bu tür şeyler beni çıldırtıyor.
Oluyorum evet ama ondan bunu duymak benı kırıyor

Oluyorum evet ama ondan bunu duymak benı kırıyor
Sıkmayın o güzel canınızı binnur kaya bu duruma çok güzel cevap veriyordu. "Lokmalarımı mı sayıyorsun? Sen beni yargılıyor musun? Bak bitiririm ben seni, ben senin gibi paçozları donumda sallarım"... ;))) ;)))

15 kiloyu 1 yila yayarsak yavas yavas almissin su an cok mu goze batıyor ? 15 kilo fiziksel acidan ne kadar cok fark eder ki bi de? Tabi almadan onceki kiloya da bağlı. Belki de takacak şey arıyor.

Düzenli bi diyete
Is dolayısıyla baska Bı sehre gittim dısardan yemek yemek stres hepsi üst üste gelince kılo aldım baya
ge
Neden 15 kilo aldınız sağlık sorununuz mu var ?
düzenli bir diyete başlayın sevgilinizden ziyade kendiniz için... bir ayda 5 kilo verseniz bile bu değişim hem size hem sağlığınıza iyi gelir... sizde rahatsız olmasanız bu kadar alınmazsınız sevgilinize de diyet fikrini söyleyin bana destek ol deyin umarım kolayca atlatırsınız bu durumu :KK19:

Back
X