Beni bi kendime getirin

Doğru diyorsun.
Kaşınan kaşıyan durumu.
Ya hu sadece cinsellik için olduğu sonucuna nasıl vardınız?benim kaçırdığım bi yer mi var?ben yeniden bi hayat kurmak istiyorum.boşanmış yaşı yaşıma uygun biri diye düşündüm.ama bi yandan çapkınlık durumu ve ifade etmesi garip geldi hata yapmayayım diye yazın dedim.ne erkek düşkünlüğüm kaldı ne boşanmışlığım.ayıp herçekten

boşanmış yaşı yaşıma uygun biri diye düşündüm.
Sen böyle düşündükten sonra biz ne diyebiliriz ki?
Adam çapkınım demiş çapkınlıktan kastı kadınlara göz kırpmakla sınırlı değildir herhalde. Adamın amacı cinsellik diye düşündük haliyle. Sana bi yakıştırmada bulunmadım. Çapkın olduğu halde onunla olursan sonu öyle olacak hepsi bu.

Zaten kalbin kırılmış bi defa (boşanmanın senin için bi hüsran olduğunu düşünerek söylüyorum). Neden yanlış olduğunu bile bile bu adama tutulmak istiyorsun ki? Güvendiğin biriyle, sevdiğin ve sevildiğin huzurlu bir ilişki varken neden gidip bu şaibeli adamla olmak istiyorsun? Ha heyecan arıyorum, gönlümü eğlendiricem, sonrasına bakarız diyorsan sen bilirsin.

Beni kendime getirin dediğinize göre aslında sizde başınıza ne geleceğini gayet güzel tahmin ediyorsunuz.

yapilan yorumlar cirkin otesi
agzim acik okudum
ayip yahu

konu sahibi o adamdan bi mok olmaz , onunuze bakin
gercekten isteyen adam gel desiginizde gelirdi , ayrica capkinim diyen adam capkin olamayip olmaya calisan adamdir ki bana gore capkin adamdan daha salakca daha kotu bir durum
nacizane tavsiyem , uzak durun

Adam sizi başta cinsellik olmak üzere farklı şekillerde kullanmak istiyor net.
Siz de bunu çok iyi biliyorsunuz.
Ama bir umut işte belki mutluluğu yakalarım diyorsunuz.
Demeyin.

Capkin bir adamim demesinin ardindaki sebep ne olabilir sizce? Ilerde bir iliski umidine girerseniz, “ben sana soyledim capkin bir adam oldugumu, bir tek sana sadik kalamam” demek icin olabilir mi?

Adam sizi başta cinsellik olmak üzere farklı şekillerde kullanmak istiyor net.
Siz de bunu çok iyi biliyorsunuz.
Ama bir umut işte belki mutluluğu yakalarım diyorsunuz.
Demeyin.
Ya hu niye kullanmak istesin cinsellik yaşamaktan doğal ne vat?cinsellik yaşadığınızda insanlar beni kullandı mı diyorsunuz?ayrıca sevemez mi gerçekten ben sevilmeyecek biri miyim boşandım be 34 yasındayım diye anlamadım ki

bir adam var ben 34 yaşımdayım o da 45 yaşında.ikimizde boşandık onun çocukları var. Bana bir yıl yalvardı diyebilirim defalarca ama erkek arkadaşım vardı bilinmesini istemedik ilişkimizin erkek arkadaşımla söyleyemedim sürekli adamı reddettim.hep çok sevdiğinden bahsettı vs vs.ama ben her reddettiğimde başkasına gitti.bende duydum.şimdi benim ilişkim bitti bu adam yine aradı geleyim yanına diye hoş gelmedi hala .gel dedim ben.hala ses yok. Çapkın bi adamım diye kendisi söylüyor.ettaftan biliyorum bi ilişkiye başlamak macera mı olur başlasam mı
adam cinsellik peşinde gibi geldi bana. sizi sevdiğini düşünmüyorum. cinsellik de doğal sizin yaşınızda ama sevgiyle birlikte olursa güzel. bu sadece c,nsellik peşinde gibi. çünkü seven hiç bir erkek açık açık ben çapkın adamım demez. baştan yerini yapmış yarın bir gün bağlılık bekleme benden demek istemiş. kusura bakmayın ama gerçek düşüncem. acı da olsa fikir sordunuz söyledim.

Olur mu olmaz mı nın derdindeyim kullanır vs yorumlar için açmadım konuyu?

Ne açıdan olur yani? Mesela siz ne olmasını istiyorsunuz?
Sadece cinsellik de dahil her şey olabilir diyorsanız problem yok.
Adam aramıyorsa da aradığı zamanlarda konuşur görüşürsünüz.

Ne açıdan olur yani? Mesela siz ne olmasını istiyorsunuz?
Sadece cinsellik de dahil her şey olabilir diyorsanız problem yok.
Adam aramıyorsa da aradığı zamanlarda konuşur görüşürsünüz.
Normal bir ilişki istiyorum o aşk istiyor.bunu dile getiriyor.aşk olacak belki diyor.denesem mi yoksa aam belli deyip geçsem mi diye düşündüm işte olay bu

Bencede uzak durun Adam okadar samimi gelmiyor. Gercek bir iliski aramiyor gibi...Oyle olsa demez Hemen Yanina geleyim mi destur bi Dur once bir birinizi taniyin galiba Adam Tek bi seye bakiyor kendi zevkine

Normal bir ilişki istiyorum o aşk istiyor.bunu dile getiriyor.aşk olacak belki diyor.denesem mi yoksa aam belli deyip geçsem mi diye düşündüm işte olay bu

Siz evliliğe gidebilecek ciddi bir ilişki istiyorsunuz sanırım.
O zaman bu adam size göre değil.
Çapkınım diyor ve sizi sevdiğini söylereken başkalarına gitmiş.
Gel demişsiniz aramıyor sormuyor.
Aşk istiyorum falan filan ergen edebiyatına bağlamış.

Acaba yeni bir ilişkiyi hem de anladığım kadarıyla duyulmasını istemediğiniz bir ilişkiyi bitirmiş olmanın verdiği boşluk duygusu mu bu? Ya da bir yıl süren ilişkinin gizli kalmasına ve sonra bitmesine tepki mi? (Çünkü biz kadınlar normal bir ilişkiyi toplumdan saklamak eğiliminde değilizdir.normalden kastım da bilindik ahlak kuralları işte iki taraf da bekar,reşit vs..) şu anda kırgınlık ya da kızgınlıkla size uzun zamandır hayran birine evet diyerek egonuzu onarmak istiyor olabilir misiniz? Cevaplar sizde.uzaktan bize yapmayın demek düşüyor.görünen köy misali.sorun şu anda o adamda değil sıkıntılı bir ilişkiden çıkan sizde.kafanızı toplayın

Back
X