- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.000
- 798
- Konu Sahibi kurtlarlakosankadinlar
-
Çok teşekkür ederim.Umarim çabuk kavusursunuz demek istedim. Pandemi dönemi hiç kolay degildir. Bende isterim kizim ilerde yurtdisina gitsin, egitim görsün, çalissin, gezsin tozsun. Tabi içimdeki annelik içgüdüsü ömür boyu birakma diyor da :) Neyse ki, daha 15-20 yilim var diye avutuyorum kendimi :)
Lisans eğitimi için gitti.Allah kavuştursun zor ama iyiliği içinse değer .Eğitim için mi orada ne okuyor nasıl gitti , minnoş ya 20 yaş bana ufak geliyor ya. Önceden büyük geliyordu çocuk sahibi olduktan sonra yaş kavramım değişti.
Ayy maşallah yaLisans eğitimi için gitti.
Bu yıl İngilizce hazırlıkta.
Yıl sonunda sınavlardan yeterli skoru alabilirse IT yani Bilgisayar Mühendisliği okuyacak.
Okulun hazırlığına lise karne notları ve online yazılı İngilizce sınav artı Zoom İngilizce mülakatla kabul edildi.
O ülkede yaşayan Türklerin kurduğu bir danışmanlık firması aracılığıyla başvuru-kabul-vize ve barınma süreçleri halloldu.
Şimdilik tek sıkıntı pandemi.
Kaç yıldır sevgilisiniz?O zaten o sinirle beni engelledi, sonra bende sinirle her yerden engelledim. Arayabileceği numaraları da engelledim. İyice ergen kavgasına döndürdüm gibi hissediyorum ama doğru söylüyorsunuz. Evet çok haksızım ama arkadaşlarının yanında bana bağırmasına çıldırdım. Şimdi aklıma geldi bir de ne dedi biliyor musunuz, "her yerden engellerim, perişan olursun" şok oldum. Ne perişan mı olurum ben mi dedim. Arkadaşlarının yanında da böyle oldu sanki, hep yanlarındaydılar. Normalde gerçekten ve gerçekten yıllardır beni kırmayan tek bir kötü söz söylememiş birisi. Hazmedemiyorum. Dediğin gibi aramayacağım asla. Ararsam iyice sarpa saracak gibi sen bunu dedin ben şunu dedim diye. Bir hafta gibi bir süre ses vermeyim diyorum ama sonra ararsa hiçbir şey olmamış gibi mi konuşacağım? yine mevzuyu oraya getirirsem büyümez mi daha da? Çok teşekkür ederim ilgilenip vakit ayırdığınız için
Çok teşekkür ederim.
Kendisi çok istedi biz de destekledik.
Eşim tek çocuğumuz gözümüzün önünde olsun dedi ama ikna oldu sonunda.
Pandemi nedeniyle gitmeden iki gün önce okulun yurdundan vazgeçip tek kişilik özel yurt odası kiraladık maliyet epey arttı ama canı sağolsun.
Daha güzel imkanlar kızınıza nasip olsun inşallah.
Kim soylemis bu derin anlamli cumleyi merak ettim ne manalar ne manalarÇok sıkıştırırsan pörtler diye bir laf duymuştum o misal... O arkadaşını sevmiyor olabilirsiniz ama sürekli yönlendirme yapmak sıkar karşı tarafı.
Annem söylemişti buyrun ?Kim soylemis bu derin anlamli cumleyi merak ettim ne manalar ne manalar
?Annem söylemişti buyrun ?
Kim söylemiş dediniz cevapladım ?
Evet teskkurler de ne uzadi boyle sikinti yok anne sozuymusKim söylemiş dediniz cevapladım ?
çık evine git yeter yaa sen beni niye dinlemiyorsun diye darladım. Beş on kez aramışımdır üst üste.
Valla sevgilin o kadar doğru söylemişki kusura bakma sensizde bir hayatı var istediği ile arkadaş olur neden karışıyorsun ? Sevgilin diye sahibi değilsin onun. Sende git arkadaşlarına eğlen onsuz. Neden bu kadar sıkıyorsun ki herkesin kendi özel alanı olmalı.Sevgilim 3-4 gündür erkek arkadaşlarıyla arkadaşının bekar evinde kalıyor. Buraya gitmesini istemedim çünkü arkadaşından hiç haz etmiyorum. İşi gücü olmayan ipsiz sapsız kız peşinde avare birisi. Yanındaki diğer arkadaşları iyi fakat bu ev sahibi çocuğa gıcık oluyorum. Sürekli tartıştık, bende üstüne gittim epey. Beni çok sıkıyorsun yapma artık rahat bırak beni diye ağzına geleni saydı son ses arkadaşlarının yanında. Arkadaşlarının yanında benimle böyle mi konuşuyorsun sen gerçekten dedim, beni sakın arama aylarca günlerce rahat bırak beni ben sensiz de eğleniyorum hazmedemiyorsun ama hazmet bunu gerçek bunlar dedi. Dünya senin etrafında dönmüyor sensiz de bir şeyler yapıp mutlu olabilirim doğal şeyler bunlar dedi. Bağırarak söylediği için tutamadım kendimi ağladım. Engelliyorum her yerden seni yürü git dedi.
Normalde aramız çok iyiydi, sesimi duymadan asla uyumaz normalde. Bir yere gitse kendi arar haberin olsun der, özledim hadi gel der. Aramızda problem hiç olmadı bu zamana kadar, gerçekten ilgisini eksik etmeyen biriydi. Bu sefer gerçekten sık boğaz ettim, çık evine git yeter yaa sen beni niye dinlemiyorsun diye darladım. Beş on kez aramışımdır üst üste. İnanılmaz ağır konuştu insanların yanında benimle. Ne yapmalıyım bilmiyorum inanılmaz üzgünüm. Bu arada nişan hazırlığındayız birkaç aydır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?