beni bıraktı miniğim..

zeysmother

Eylülün annesiii
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
2.501
4.015
Ne çok konu açıp duruyorum konuşacak kimse olmadığından değil konuşmaya başlayınca kendimi tutamayıp ağlamaya başlıyorum evet konu açmıştım 1-2 gün önce taşınmış bebeğimi kaybetmekten korktuğumu yazmıştım başta istemedim onu şimdi fena halde vicdan yapıyorum ilk gebeliğimi yatarak geçirirken bunda bi dk duramayışım sanki ona haksızlık ettim gibime geliyor. Fena halde bağlanmışım ona hep hayal kurmuştum kızımın doğum gününde oda bizimle olacaktı. birbirlerine oyun arkadaşı olacaktı. ne zormuş ya kaybetmek isyan etmiyorum çok şükür güzeller güzeli bi kızım var Rabbime bin şükür rabbim dileyen herkese nasip etsin ama hiçbir şey şuan o boşluğu doldurmuyor bide su hamilelik takvimini nasıl kaldırrım görünce tuhaf oluyorum. onu hiç görmedim ama çok özlüyorum konuşurdum onunla hep kimseye yaşatmasın rabbim ben mi çok duygusalım bilmiyorum kötüyüm dün son kalan parçalarıda aldılar o dogumhaneye kürtaja değilde onu kucağıma almak için girmek isterdim

Allah sabir versin ama bak guzeller guzeli bir kizin var. Burada o kadar cok hic bebek sahibi olamayan arkadaslarimiz var. Onlar nee yapsin. Yurekleri her gun evlat ozlemiyle yanıyor. ..

Allah sağlık sıhhat versin..yüzü görüp kaybetmek daha zor. hiç üzülmeyin Allah hayırlısını versin.. yine hamile kalırsınız.

Ne çok konu açıp duruyorum konuşacak kimse olmadığından değil konuşmaya başlayınca kendimi tutamayıp ağlamaya başlıyorum evet konu açmıştım 1-2 gün önce taşınmış bebeğimi kaybetmekten korktuğumu yazmıştım başta istemedim onu şimdi fena halde vicdan yapıyorum ilk gebeliğimi yatarak geçirirken bunda bi dk duramayışım sanki ona haksızlık ettim gibime geliyor. Fena halde bağlanmışım ona hep hayal kurmuştum kızımın doğum gününde oda bizimle olacaktı. birbirlerine oyun arkadaşı olacaktı. ne zormuş ya kaybetmek isyan etmiyorum çok şükür güzeller güzeli bi kızım var Rabbime bin şükür rabbim dileyen herkese nasip etsin ama hiçbir şey şuan o boşluğu doldurmuyor bide su hamilelik takvimini nasıl kaldırrım görünce tuhaf oluyorum. onu hiç görmedim ama çok özlüyorum konuşurdum onunla hep kimseye yaşatmasın rabbim ben mi çok duygusalım bilmiyorum kötüyüm dün son kalan parçalarıda aldılar o dogumhaneye kürtaja değilde onu kucağıma almak için girmek isterdim
Allah sabır versin tatlım.Allah böyle uygun görmüş demekten başka çaren yok.Suçlama kendini,diğer bebişin üzülür seninle birlikte.Allah uzuuuunn güzel ömürler versin kızınla sana.

Kendinizi suçlamayın.İlk 3 ay risk her zaman var.Allah kızınıza ve size uzun ömürler versin.Yeniden hamile kalırsınız inş.Hamilelik takviminide profil sayfasınızdan bebeğin doğum tarihini sildiğinizde kaldırmış olursunuz.Allah sabırlar versin.

Geçmiş olsun. Hiç vicdan yapma kızın çok küçük daha. Sen onun için üzüldün kendin için değil. Allah böyle istedi böyle oldu.
Kızıma hamile kaldığımda oğlum 7 aylıktı ve tosun gibiydi. Düşük tehlikem olmasına rağmen kucağımda dolaşırdım bütün gün mecburen. Düşük yapmadım çünkü rabbim öyle yazmış. Şimdi kızına sıkıca sarıl ve kendini suçlama. Zamanı gelince Allah bir daha nasip etsin sana.

Bir arkadaşımın 4 yaşında oğlu var 15 kilo sürekli annesinin kucağında inmez ve 5 aylık hamile Allah koruyor işte yiyecek ekmeğin varsa yaşıyorsun. Allah'a sığın o senin meleğin cennetteki kurtarıcın olsun inşallah. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin..

cnm kafana takma olacaksa her türlü oluyor benim ablam sürekli yattığı halde düşük yaptı çok üzgünüm :KK43:

Kendinizi suçlamayın.İlk 3 ay risk her zaman var.Allah kızınıza ve size uzun ömürler versin.Yeniden hamile kalırsınız inş.Hamilelik takviminide profil sayfasınızdan bebeğin doğum tarihini sildiğinizde kaldırmış olursunuz.Allah sabırlar versin.
Amin Çok Sağolun

rabbim sabır versin gözlerim doldu ya. bende bebek isteyen bir bayanım. hep korktuğum şey budur. rabbim kimseye yaşatmasın. kalan yavruna uzun ömürler versin canım:KK42:

Geçmiş olsun. Hiç vicdan yapma kızın çok küçük daha. Sen onun için üzüldün kendin için değil. Allah böyle istedi böyle oldu.
Kızıma hamile kaldığımda oğlum 7 aylıktı ve tosun gibiydi. Düşük tehlikem olmasına rağmen kucağımda dolaşırdım bütün gün mecburen. Düşük yapmadım çünkü rabbim öyle yazmış. Şimdi kızına sıkıca sarıl ve kendini suçlama. Zamanı gelince Allah bir daha nasip etsin sana.
Haklısınız olacagı varsa engelleyemiyoruz maleseffff hayırlısı demekten başka çare yok

Çok üzüldüm zeysmother ...
Baştan nasıl olur demiştin sezeryan konusunda endişeli idin ama istiyodun bebeği, demek ki bu dünyada değil de diğer alemde yanında. olacakmış

Allah sana kızına eşine uzun sağlıklı ömürler versin

Allah sabır versin.Bebeğini 8 haftalıkken kaybeden biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama en azından senin bir tesellin var şükret ve bolbol dua et emin ol geçecek...

X