:( beni böyle görmemeliydi

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
kızlar yardım edin işin içenden cıkamıyormm ayrılma noktasındayız.sevgılım barda arkadlarımla cekılmıs fotomu gordü ve ben napıcamı bılmıyorum konusmuyo senın ne ısın var burlarda gozumden dustun dıyo ona cok ters bişey bu zorakı cevap verıyo cok sınırlıyım atma msj dıyo.defalarca affet dedım bıse demedı.kızlar napım kendı halınemı bırakıyım msj atmıımmı suanda gorusme ımkanımız yok yuzyuze.sızce sureklı msj atıp arayı acmıımmı napmam gerekır:2:

biraz kendi haline bırak..Her insan gibi seninde arkadaşlarınla bara gitme gibi bir özgürlüğün var kötü birşey yapmamışsın zaten.. sende msj atma ona

biraz kendi haline bırak..Her insan gibi seninde arkadaşlarınla bara gitme gibi bir özgürlüğün var kötü birşey yapmamışsın zaten.. sende msj atma ona

evet ama bu ona ters bısey vede ben o gun cok ıctım arkadaslar bıraktı benı eve yanı sapıttım.o bu olanları bılmıyo tabı ole ıctımı sapıttımı tabı ama bn bunu yaptıgımı bıldıgım ıcın kendımı haksız goruyorum ona defalarca haklısın dedım yanı kabul ettım ozur dıledım cok.ole dedıkten sorada arayıp sormamamk sacma dıılmı yanı ararmı bn aramazsam

sen özürünü dilemişsin yapman gerekeni yapmışsın..Niye ona bağımlı yalvaran kız durumun düşüresin kendini.Hayır özür diledikten sonra yapabileceğin başka birşey var mı?Yani o zamanıı geri alamassın rahat bırak düşünsün..

Gerçeklerin kötü bir tarafı vardır eninde sonunda ortaya çıkarlar ..Gerçekten pişman olduğunuza inandırın olmuşsanız tabi..

Şimdi siz bara gitme tercihinizi kullanmışsınız. Belki çok severek belki pek de istemeden arkadaşlarınızı kırmamak için.
Ama sevgiliniz bunu söyleyemeyeceğiniz bir adam. Baştan bir kere sakatlık burda. Demek ki ayrı dünyaların insanınız.
E ondan sonra bir şekilde öğrenmiş ve size sizin kararınız nedeniyle kendinizi suçlu hissettirmiş. Bu ikinci fiyasko. İnsanlar birbirinin her yaptığını onaylamasa da buna saygı duymak zorunda.
Üçüncüsü siz herşeye rağmen özür dilediğiniz halde hala trip atıyor.
Salla gitsin ya, zaten öyle sevgiliden hayır gelmez.

Şimdi haberi varmıydı , gittiğinizden
Yoksa siz söylemediniz ve sonradan resminizimi gördü ?

bız o zmn ayrıydık gıttıgımde.barıstık 1ay oluyo barısalı gecen gun fotoyu gordu solememıstım ayrıyken gıttım dıyorum ama bu bahane dııl tabı onun ıcın

içip sapıtım kendinden geçip abuk sabuk bişey yapmadıysan bence özür dilemene bile gerek yok..

hee adama ben evdeyim deyip bara gittiysen özür tabi ki dile.. ama yalvaran yakaran bir kız durumuna geçme çünkü bunu şimdi affetse bile yarın öbür gün illa kafana kakacaktır..

durumunu izah etmişsin trip atıyorsa affetmiştir zaten ama görüşmek istemiyorum ve ayrıldık derse bitmiştir.. ona ters diye sen niye arkadaşlarınla vakit geçirmeyesin ki..git hergün barda takılın demiyorum ama yarın öbür gün kafede çay kahve bile içemez hale gelirsin bu adama bu kadar taviz verme

Bu bence hayata bakış açısıyla alakalı belki aynı düşünce yapısında olduğunuzu düşünmediği için kızmıştır size..Ben çok da yadırgamıyorum çocuğu çünkü ben de evleneceğim kişinin benimle aynı fikirlere sahip aynı bakış açısında olmasını isterim o bakımdan haklı bence..Eğer ki sizinle aynı hayatı paylaşma olasılığı olmayan bir insandan söz etsek o zaman seni bu konuda yargılayamaz herkes istediği hayat tarzını seçer ona nesi filan diyebilirdim belki ama bence şu durumda kafası karışmış olabilir..

kızlar onunla ayrıken gıttım.bunu onada soledım ama bu bı bahane dııldı onun ıcın.evet elımden gelenı yaptım kac kere yapma hatalıyım bısuru sey dedım..ama suan ona hatalıyım affet dedıkten sonra aramamam onu dahada sogutmasına zemın hazırlamazmı

Bence hatalı olan sensin
Elinden gelenide yapmamışsın
Benim için ayrılık sebebi bile olabilir bu tür şeyler
Çünkü erkek içinde kadın içinde bu tür şeyler affedilir birşey değil

mesaj atarak daha çok büyüyo bence olay dediği gibi kendi haline bırak siniri gecince o zaten kendi döner

ayrıyken yaptığın bişey için neden af diliyorsun? bu kadar suçlu hissedip karşındakine de bunu hissettirirsen seni suçlamaya hakkı olduğunu düşünür. sapıttım derken onu aldatmadın heralde dimi? gerçi ayrıymışsınız aldatma sayılır mı bilmem

sevgilin abartmış,sonuçta sen ayrılmışsın adamdan,o zaman ayrıyken de bara gitmişsin,şimdi kalkıp sana trip yapması çok saçma.

Bence bu olayı daha açma, çok üstüne düşme affet bilmemne diye..bir iki güzel laf et şirinlik yap bir süre sonra unutulur gider :)

çok üstüne düşmeyin biraz zamana bırakın ama ara ara da arayıp şirinlik yapın.
kızmasını çok anormal bulmuyorum, belli ki sağlıklı bir ortam olmadığını düşünüyor. siniri çabuk geçmeyen biri sanırım o yüzden zamana bırakmakta yarar var. bir de neden affetmiyorsun diye üsteleyip zaten kızgınken yanlış bişeyler söylemesine mahal vermeyin. kızgınlığı geçecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…