Beni Böyle Sev TRT1

Artık izlemiyorum diziyi
Ömer'in samimiyetsiz ve baygın bakışları Aysem'in basitligi ve cahil hareketleri baydi
diziyi mahvettiler
Bir tek Fahriye karakterini seviyorum artık

Ayşem ve Ömer tez vakitte Seda ve Furkan'ı hayatlarından çıkarmalı!
Furkan, hırtlığı yüzünden bir sürü problem yaratıyor; Seda, bu problemleri Fahriye ve Reyhan varken her seferinde Ömer'e anlatıyor; Ömer, kendi mantığını dışındaki şeyleri kabul etmiyor; Ayşem, yapıcı ve olgun davranamıyor. Yani özetle başkalarının problemleri Ayşem ve Ömer'e tatsız bir şekilde dert oluyor.Özellikle Seda ve Furkan'ın ilişkisinin Ayşem ve Ömer'e yansımasından nefret ediyorum. Kısır döngü gibi..Ve maalesef geçmiş konulara bakınca onların ilişkisini zedeleyen de bu saçma tartışmalar..
Son beş bölümdür bebişleriyle güzellerdi.Bozmazlar inşallah.

Son düzenleme:
Şirin bir dizi rast gelince izliyorum ama Ayşem karakteri dediğiniz gibi çok çocukca cahil bir de çok abartıyor bazı şeyleri

Fahriye nin çok tuhaf hareketleri var O fahriyenin yanındaki kızın adı neydi yaa :26: onunla o kantindeki çocuk aşık olacaklar kesin birbirlerine Burak itici tip

Kiz 19-20 yasinda.
1)ozel uni. Burslu okuyor
2) cocuk buyutuyor
3) ev isleri yapiyor
4) kocasiyla ugrasiyor.
Mucize kiz aysem.
Allah'tan dadi madi buldularda dizi biraz daha INANILIR hale geldi.

sonucta kurgulanmis bi hikaye. klasik turk filmi tadinda bi dzi. ciddiye alarak izlersek; gercekte 5 aylik olan bi bebegi 40'i ckmamis diye izletmelerine kizmak lazim.
valla reho-fahriye yetiyo gulmeme.. gecen bolum cook komikti sedaya bile sesli sesli guldum. ailecek oturup izleniliyo, gulduruyo, dizi saatinde uygunsam severek izlyorum sahsen

Çok güzel bi gençlik dizisi. Banada arkadaşım önermişti. Onun sayesinde izliyorum 👌. En azından ailece izlenecek dizi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet o üçlü süper. Sadece ayşemi fazla rol vermesinler. Kasıyo bi süre sonra

Diziyi aciyorum ama izlemiyorum hemde aylardir bos bos bakiyorum cok yavanlasmis artik buyusu uctu gitti...

su dizide en cok omerin halasinin(ismi aklıma gelmedi) naile bayik bayik gulumsemesine heyecandan olecek gibi konusmasina tahammul edemiyorum. kusasim geliyor resmen. iliskileri ilk zamanlar iyiydi de su evlilik teklifi edilecegi gunden beri ben yapmacigim diye bagiriyor kadin.

Son düzenleme:
eda hala bana da sicak gelmiyor. mimiklerinden falan dzinin basindan beri hoslanmiyorum. agiz oynatislari dudak hareketleri cok gereksiz ama olsun :) dizi eglenceli.. bi de baslarda seda cok gicikti ama sonradan duzeldi

Seda, reyhan, fahriye üçlüsü için izliyorum diZiyi. Çok fazla rol verilince ayşemde öyle oluyo bence

kocamin alin teri var diye aglayarak yemek yerken aysem de cok komikti allah icin

Orda bi güleceğim çıktı zaten. Aslında kız anlamlı mesaj veriyo ama hakkını veremediğinden mi yoksa bana geçmediğinden mi ne komik geldi😂

Ay ben diziden fena sıkıldım.Galiba sürekli, bırakmadan seyrettiğim için..
Karakter ayırmaksızın; olaylar aynı, olaylara verdikleri tepkiler aynı, dolayısıyla mimikler aynı..
Off bayılazam

ara ara baktım da sezon finali güzel oldu seyirciyi merakta bıraktılar :94::94:

acıklı bir sezon finali oldu seyirciyi merakta bırakmak için burağı devreye soktular
bence ömeri vurdu yeni sezonda bir kaç hastane sahnesiyle iyileşir diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…