Beni Böyle Sev TRT1

çook güzel bır dızı
artık pazartesılerı ıple çekıyorum
TRT çok kalıtelı dızıler yaptı bu sezon, hele leyla ıle mecnun yok mu

ya çok saçma diyorum
kendimi gülümsemekten alamadım izlerken
Sevdiğim begendi diye izledim, ben de begendim
işin garibi biz onlar gibi değiliz, olacagımız da sanmıyorum
ama yaştan dolayı galiba
1 gr kıskançlık yok içimde..
ya da şu an hissettiklerim de yeterince güzel o yüzden sahnede evlen benimle diyen biri olmasa da mutluyum

Çok çok beğendim hele ilk bölümünü 2 defa seyrettim
Sabırsızlıkla 3. bölümünü bekliyorum
Fragmanlarından ve Müziğinden belliydi zaten kaliteli ve güzel bir dizi olacağı

benim de fragman ve müzikleri dikkatimi cekmişti ama izleyememiştim. simdi 2. bölümünü seyrettim, cok sıcak ve eglenceli ba-yıl-dım...

ilk bölümünü de seyrederim birazdan... kayıp şehir de bitiyor zaten bu diziyle devam..

Son düzenleme:
dizi iyi bir baslangıc yapmamıs ne yazik ki, ratingler bunu gösteriyor

TRT reytinge önem vermiyor ki.Onlar için güzel yorumlar gelmesi, birde kemik izleyici kitlesi kafi.
Hem öyle olsa her hafta reyting sıralamasında 70. sıralarda olan Leyla ile Mecnun çoktan biterdi .

günaydın herkese şu inatçı kızın saçlarını arkaya dogru tarayasım var çimen göze çok çektiriyo :S

Ahh gerçektende çimen göz harika
Nasılda aşık Ayşem'e

Diziyi ben de çok begendim çok sicak geldi bana da, entrikali siddetli silahli dizilerden nefret edenler icin birebir. Umarim böyle devam eder. Bu arada çimen göz hakkaten çok sirin masum yazik cocuga ya

Aaaa bu dizinin sayfası acılmış. bende dızıyı kesfettikten sonra kk da arattm beni böyle sev diye bulamamış yeni sayfa acmıştım. hatta hala nasıl sayfası acılmadı diye sasırmıştım

Süper bi dizi yaa
zaten zeynep camciyi cok severdim bu rolde cok yakismiss :))
çimengöz ile de çok yakisiyorlar.
insallah uzun soluklu olur. zaten izledigil surda hepi topu 2 dizi var ikisi de TRT de

Ömer, Nail amcaya kendini kanıtlayınca evliliğe izin çıktı.
Haftaya düğün var

[video=youtube;ossUsrqkZc8]http://www.youtube.com/watch?v=ossUsrqkZc8&list=PL3L9-ZlbaJ3ATTMvxqSyM9XoxBQCb-9Rs&index=9[/video]

genclerin yatmali kalkmali sveismlei opusmeli sahneleri o kadar gozumuze sokulduki dizilerde her universite gencine o gozle bakar oldu millet..aileyle beraber genclik dizisi izleyemez olmustuk..bu diziye bayildik esimle..saf temiz ask..insallah bozmazlar

Ömer, Nail amcaya kendini kanıtlayınca evliliğe izin çıktı.
Haftaya düğün var

[video=youtube;ossUsrqkZc8]http://www.youtube.com/watch?v=ossUsrqkZc8&list=PL3L9-ZlbaJ3ATTMvxqSyM9XoxBQCb-9Rs&index=9[/video]

inanmıyorum bukadar çabuk kavuşmaları düşündürücü erken final fanal deildir inş. ama o sarı kız ve gıcık ablası baya bi çorap örerler ayşemin başına allah yardım etsin

Bu kadar çabuk kavuşmaları gerekiyor..
Çünkü evliliklerinde başlarına çok çorap örülecek..
Tanıtımlarında vardı ya hani, ev krokisi üstünde sözler yazıyor:
"Öğrenciyim ben, iş adamı değilim" gibi hatırlıyor musunuz?
Olay o zaman başlayacak gibi
O sarı kafa ve ablası olacak akılsız da çoook uğraşacaklar tabii..
Merakla beklediğim dizilerden valla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…