bitter, hep konuştuğumuz acele etmeme meselesi sanırım değil mi :))))
Bir de annesi geldikten sonra izleyemedim yaa, anlatabilecek misiniz kızlar
Şu zamana kadar ki en kotu bolumdu ..
Güldürelim diye yola cıktıkları zaman sahneler sinir bozucu bır hal almaya baslıyor .
Aysemın amcası ve yengesının kavgası cok saçmaydı, aysemın otele gıtmemek ıcın yaptıkları ayrı bır saçmaydı ..
Paraları olmasına ragmen parka,hastaneye gıtmeleri Ömer'in bunu normal karsılaması apayrı sacmaydı ..
Binbir zorluga ragmen evlenmıssın , gıdılecek ılk yer otel pansıyon yada cok yakın bır arkadasın evi olucakken sokakta sabahlamak falan cok gereksız detaylardı.. Ömer ve Ayşemin aşkını evlılıklerının o tatlı hallerını gosterıp , farklı bır hava yaratsalardı tadından yenmıycektı
Su satan adam ılk baslarda cokta anormal gb durmuyorken suan cok gercek dısı bır ınsan olmaya basladı mesela..
Keza Ömerin babası da öyle ..
İnşallah toparlarlar cunku bu bolum bana gore cok kotuydu..
bana kalırsa ayşem bu tavrı ve halleriyle evliligi ömerin burnundan getirecek gibi görünüyo söylediklerine harfiyen katılıyorum
Son 15 dk.hariç yine kotu bır bolumdu ..
Dun aksam yarıda bıraktım ızlemedım ancak bu aksam netten tamamladım..
Aysemın Ömere olan tavrı, ömerın kız gb tavırları falan sıktı bana gore..
Evlenmıssınız artık nedır yanı ınsan bır sarılır opmezmı yahu .. ıcım sıstı resmen cocuk hala sarılabırmıyım dıe soruyor böfff.
[video=youtube;qppeh0ovj8A]http://www.youtube.com/watch?v=qppeh0ovj8A[/video]
allahım yarabbim beni diziye sokacaklar zorla pataklayacam su ayşemi aaaa yeter ama dimi yaaa yazık çocugaaa
bak ayşem gördünmü yemeyenin malını yerler kuşum yaaa öle baka kalırsın işte cık cık cık cık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?