Beni Böyle Sev TRT1

hey allahım çocukların burnundan gelmiş yaaa bi agız tadıyla eglendirmediler enemmm birde salonya yatma mevzusu var yaa kıymam çimen gözümeee çocuk nikahı bastı daa ne yapcakk ayşemm telli duvakli nede güzel gelin oldun çok naz aşık usandırır ha ben sana sölim çok güzel dizi yaaa çabucak bitmesin inş....

Guzel di hatta baya bir komıktı normalde kolay kolay gülmem ama ben bu dızıde sapsal sapsal cok sırıtıyorum..
Bolumde en begendıgım kare ; Ayşemin Ömer'e salonda yatarsın dedıgın de verdıgı tepkı yazık cocuga ınsan salona atmaya kıyarmı :)

bu dizi bi harika hani bu hikayeye inandırıcı değil diyen arkadaşlar görüyorum bazen, o kadar inandırıcı ki ben daha beterlerini yaşadım evlenene kadar, gene burda işin içinde eğlence de var kim ne derse desin sıcacık bi aşk hikayesi
ve eşim de bana boncuk göz der duyunca şaşırdım, benim eşim de yeşil gözlü ama ben yeşil zeytinim derim çimen göz de iyiymiş

bu dizideki erkek tamamen hayal ürünüdür

Alper Saldıran ne yakışıklı bir adam olmus arkadaş, ahh çimen gözzzz!!!!

Evlendiler evlenmesine de nasıl düzen kuracak bunlar ya.Para yok pul yok.
Ömer'in ailesi biraz yumuşayıp destek çıkmazsa ev bark sahibi olma fikri çok uzak geliyor bana.
Maddi destek şart .
Birde fragmanda tam oda da yalnız kalmışken kapı çalıyor. Yazık ya =D yok, yok.Ev şart gençlere

[video=youtube;pUScRM4B8Ys]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pUScRM4B8Ys[/video]

Şu zamana kadar ki en kotu bolumdu ..
Güldürelim diye yola cıktıkları zaman sahneler sinir bozucu bır hal almaya baslıyor .
Aysemın amcası ve yengesının kavgası cok saçmaydı, aysemın otele gıtmemek ıcın yaptıkları ayrı bır saçmaydı ..
Paraları olmasına ragmen parka,hastaneye gıtmeleri Ömer'in bunu normal karsılaması apayrı sacmaydı ..
Binbir zorluga ragmen evlenmıssın , gıdılecek ılk yer otel pansıyon yada cok yakın bır arkadasın evi olucakken sokakta sabahlamak falan cok gereksız detaylardı.. Ömer ve Ayşemin aşkını evlılıklerının o tatlı hallerını gosterıp , farklı bır hava yaratsalardı tadından yenmıycektı

Su satan adam ılk baslarda cokta anormal gb durmuyorken suan cok gercek dısı bır ınsan olmaya basladı mesela..
Keza Ömerin babası da öyle ..
İnşallah toparlarlar cunku bu bolum bana gore cok kotuydu..

bana kalırsa ayşem bu tavrı ve halleriyle evliligi ömerin burnundan getirecek gibi görünüyo söylediklerine harfiyen katılıyorum

Son sahne çok güzeldi.

-Ben seni Seda'nın ya da annenin tanıdığı gibi tanıyamam.Ben seni daha farklı tanıyabilirim.Ben seni yüreğinle tanımak istiyorum, burada.Buranı.Burayı hissetmek istiyorum.Nasıl nefes alıp verdiğini bilmek istiyorum.Bana biraz daha zaman verebilir misin Ömer?Beni böyle de sevebilir misin?
+Severim.Hem de çok severim. İstediğin kadar da bekleyebilirim.Yeter ki yanımda ol.Şimdi sana biraz sarılabilir miyim, izin var mı?
-Yani biraz sarılabilirsin.
+Mavi.
-Hıh?
+En sevdiğim renk.Mavi.

Son 15 dk.hariç yine kotu bır bolumdu ..
Dun aksam yarıda bıraktım ızlemedım ancak bu aksam netten tamamladım..

Aysemın Ömere olan tavrı, ömerın kız gb tavırları falan sıktı bana gore..
Evlenmıssınız artık nedır yanı ınsan bır sarılır opmezmı yahu .. ıcım sıstı resmen cocuk hala sarılabırmıyım dıe soruyor böfff.

her hafta tekrarlarını kaydedip izliyorum
gereksiz uzun bölümler
ayşemin tavırlarına bende sinir oluyorum buzdolabı gibi
2 günde evlendi çocukla hala neyin tribi anlamadım
yenge de fena çok çıkarcı
dizide ki karakterler rollerini dolduramıyor ayşemin babası hariç(güven kıraç) okulda ki arkadaşlar falan
hele o seda ve ablası kendilerini ne zannediyorlar çok itici rolleri

[video=youtube;qppeh0ovj8A]http://www.youtube.com/watch?v=qppeh0ovj8A[/video]

ohh bee çocugun takati kalmamış sıkıştırmış banyoda hahahaha

geçen kenan erçetingözdelerdi seda ayşem ve ömer carlardı seda dizidekinin aksine çok mütevazi ömerle ayşemse dizidekinin tam tersi daha açıklar

dizide seda ve ablasına bende gıcık oluyorum hele sedanın ablasına adamı nişanlısından ayırcak kardeşinide ömerle ayşemi ayırması konusunda fişekliyo yolarım ben onları haaaaaaa ne bu beee

ben dizideki sedayi da cok begeniyorum.cok guzel agzi burnu kutu gibi.. yazik ablasinin doldurusuna gelmis yillarca..ablasi fettan asil..kendi yasayamadigi hayati kardesi yasasin istiyor ama o isler oyle degil inci hanim

allahım yarabbim beni diziye sokacaklar zorla pataklayacam su ayşemi aaaa yeter ama dimi yaaa yazık çocugaaa
bak ayşem gördünmü yemeyenin malını yerler kuşum yaaa öle baka kalırsın işte cık cık cık cık

aynen bende böyle düşünüyorum nerdir bu tripler ayşem kendine gel gözünü aç açarlar yoksa

bu bölümde ömere çok kızdım,evli barklı adam ne demeye karının yanından kalkıp elin kızıyla muhabbete giriyosun gecenin kör vakti,herkesin herşeyi yanlış anlamaya müsait olan bir vakit yani...arkadaşsa arkadaş gündüzler cuvala mı girdi sanki.her bölümde ayseye kızıyodum bu bölüm ömere kıl oldum bu sebepten dolayı.ama yeni fragmanı gördüm ömere yine koca bi aferin cektim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…