Beni Böyle Sev TRT1

evet tanıtımlar onun gibi şeyler yazıyordu. asıl ondan sonra baslıyor olaylar..

her hafta bir klip yapmaları güzel oluyo.. zeynep camcı'yı afk da basarılı bulmuyordum pek ama burada cok başarılı. hele ki çimen göz nasıl yakısıklı olmus o sacları kestirince.

ben nezih'e ve aysem'in arkadaslarına cok gülüyorum.

çimen göz de, ayşem de, parkalı öğrenci abi de çok şeker :)

Cevreden cok duydum bu fılmı merak ettım 1.bolumu ızledım cokta hosuma gıttı
entrıka , dedıkodu , nefret , cınsellık gb ınsanı soyutlayan dızılerden cok cok daha guzel izlerken yuzumde salak gb bır gulumse oluyor :)
Tek olumsuz faktor basroldekı cocugu sevmıyorum yerden yuksekte dızıde de oynuyordu rollerı hep aynı ..
Basroldeki kızı sevıyorum cok seker gelıyor bana sokakta gordugumuz sıradan ınsanlardan

bu hafta evleniyolar
zaten fragmanda faturayi neden odemedin ve ben i$ adami deilim diye laflar geçiyordu :)))
geç bile kaldilar evlenmekde :)
en ufak roldekinden ba$ rolune hepsini çok sevdim ben
yenge hariççççç :) nedir bu mimli yengelerin senaristlerden çakdigi, fatmagulun yengesi kilikli çok iticiiii :))

ayşem biraz tepkisiz mesela patates soyarken çocuk geliyo sesini duyyo ama bi dönüp bakmıyo orda çok çok donuk geldi bana sevdigi deilde hoşlanmadıgı biri gelmiş gibi hissettirdi bana

ayşem biraz tepkisiz mesela patates soyarken çocuk geliyo sesini duyyo ama bi dönüp bakmıyo orda çok çok donuk geldi bana sevdigi deilde hoşlanmadıgı biri gelmiş gibi hissettirdi bana

Babasına öyle düşkün ki...
Onunla ilişkisine zarar gelmesin diye öyle yaptığını düşünüyorum..
Biraz oyunculuğundan mıdır nedir.. Donuk olduğunu düşündüm ben de aslında..
Ölye yapması söylendiği için sanırım, sürekli şaşkın görünme çabasında gibi

evet ama sabahladıklarında çay bahçesinde uyanıyoda yaaaaaaa diyoya orda çok sevimli geldi bana ama kızın yapısıda öyle olabilir kadir çöpdemirin programındada çok şakın donuktu cümleleride çok iyi toparlayamıyo benim görüşüm tabi

sanki orada Ömer'in sesini duyuyor ama emin olamayıp ihtimal vermediği için tepkisiz duruyor gibi geldi. bende bir gariplik var galiba

sanki orada Ömer'in sesini duyuyor ama emin olamayıp ihtimal vermediği için tepkisiz duruyor gibi geldi. bende bir gariplik var galiba

bakış açısı demekki herkese farklı anlamlar yüklemiş ama çimen göze bıyılıyorumm yahuuu hele o yüzündeki çizgiler yokmuu :))))))))

Bu durumun Zeynep'in oyunculuğuyla alakası olduğunu düşünmüyorum.
Kendisini Leyla ile Mecnundan beri takip ederim.Hiç öyle ''donuk'' bir kız değil.
Yaşıtı olan genç kadın oyuncuların aksine sahnenin duygusunu vermeyi başaran ender oyunculardan.
Dizi de Ayşem'e , sert Karadeniz kızı imajı çizilmeye çalışılıyor. Ayşem kendi içinde sevinip, dışarı belli etmeyen bir kız.
Misal; Ömer'e istemeye gelebileceklerini söylemeye gelirken hoplaya zıplaya geldi, Ömer'in karşısında bunu belli etmedi .
Dizide iki zıt insanın birbirlerine aşkı üzerinden yürüyor =))
Ayrıca Zeynep neşeli, içten , sevecen bir kız =)) İlk zamanlar katıldığı programlarda neşeli hallerini abartılı bulanlar olmuştu.
Bu yüzden artık daha sakin davranmaya çalışıyor.

Bahsettiğim bu sahneydi.Çok güzeldi sarılmaları =))
Ayrıca böyle güzel gülen ve güzel bakan bir kız nasıl ''donuk'' olabilir yahu =))

5.bolumu de ızledım ..
Ne kadar özlemısım boyle saf aşkları ..
Ömer gb naif kıbar terbıyelı, zora gelınce elını tasın altına koyabilen ama nesli tukenenleri ..
Ayşem gb hiçbişeyin pazarlıgını yapmadan gonlunu vermeyı ..

Dızı benı cok duygusal yaptı ızlerken hem cok guldum hem cok huzunlendım ..
Oyuncuları gercekten tebrık edıyorum cam ekrandan bana o samımıyetı verebılmelerı buyuk başarı..

Olumsuz yonlerı de var tabı dızının malesef turk klişelerini cok fazla barındırıyor kendı ıcınde bunlardan sıyrılırsa tadından yenmıycek
İnşallah uzun uzun devam eden bır dızı olur zıra cıplak kadınlar sevısmeler entrıkalar sılahlar kanlar olmadan normal hayat gb bır dızıye cok ıhtıyacımız var toplum olarak..

ayşem evden çıkarken ne duygulandım ne güzel oldular yaa dimiii çimen gözde aslan gibi damat az korkuyo ama neyse

Çok güzeldi dun aksam takii son sahneye kadar ..
Yaa Çimen göz gb bir insan varsa yetkılılerden rıca edıyorum klonlama yapsınlar kendımı ıcın değil gelecek nesil ıcın ıstıyorum valla ..

Yine Harika bir bölümdü Eşimle oturup soluksuz izlediğimiz tek dizi

konu çok hızlı ilerlemedi mi? ne zaman tanıdın ne zaman aşık oldun, okurken nasıl oldu da evlenmeye karar verdin bilemedim.

bitter, hep konuştuğumuz acele etmeme meselesi sanırım değil mi :))))
Bir de annesi geldikten sonra izleyemedim yaa, anlatabilecek misiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…