- 25 Mart 2016
- 36
- 7
- 1
- 40
- Konu Sahibi Vurunkahpeye
-
Yaptığınız doğru değil bence..arkadaş kendini deşifre etmek istiyor olsa yeni üyelik almazdı. .bu şekilde yaparak herkesin tanımasını sağlayarak ne geçecek elinize?
Gunahsizim evet tasimi da attimİlk taşı günahsızsanız buyrun atın o vakit.
Merhaba , bu benim ikinci üyeliğim
Bilinen bi üye oldugum için kendi nickimle Yazamadım , fake degılım , can sıkıntısından da böyle bı konu acmadım .
Başlık ve nick adım herseyı anlatıyor aslında . Evliyim hatta cocuğum bıle var .eşimle cok buyuk sorunlarımız da yoktu ama benı begenmezdı , kendısı manken modellerle çalıştığından 168 boya 54 kılo olan beni , şuran söyle mi olsa göğüslere sılıkon sart dıryerek 2 gun beğense 3 gun beğenmezdi. Boşluktaydım, ıkı guzel söze kandım
uzun zaman beni takip eden , evli olduğumu öğrenince vazgeçen sadece merhaba merhaba ıle konustugumuz bıgun ortak bı sayfada muhabbet ederken iş büyüyen bekar hıc evlenmemıs bırıyle yakınlastık . Birden hersey ilerledı . Buluştuk önce sadece arkadasta ıdı sonra arkası geldı aşık oldum . O zaten bastan bellı etmişti . Herseferınde evlen benle dedı . Evlen benle , evlen benle . Herseyımız hazır avukatlar , ev . Bugun'patronuna asık olan hanımın konusunu okuyunca utandım vicdanen zaten rahat olmayan brn yüzüme tokat gibi çarptı . Sonra boktan bı sebepten haklı oldugum dıyelım tartışma cıkardım ve faceden engelledım telden de engelledım , yanıma geldı konuşmak ıcın ilgilenmedım sonra kovdum .ama şu an ölüyorum . Yazdı mı yazar mı dıye düşünüyorum . Utanıyorum kendınden esımden yaptıklarımdan . Ama kalbim paramparça . Nefes alamıyorum. Ne olur bana bağırın çağırın hatta küfredın. Bu manyak ben ,bu yanlışın farkına varsın .
Yaptığınız doğru değil bence..arkadaş kendini deşifre etmek istiyor olsa yeni üyelik almazdı. .bu şekilde yaparak herkesin tanımasını sağlayarak ne geçecek elinize?
o degılım dedım o kadının günahına gırmeyın . Daha önce bdv ye konu actım ama bı 5 sene önce ve alakasız bırseydıactıgı konudakı su cumleye dıkkat edın
genel olarak bu sıteyı takıp eden bırı kıısyı zaten hatırlar
kendısı kendını hatırlatacak cumle kurmasa ben nerden hatırlardım ve eger desıfre etmek ıstesem nick verırdım degıl mı
hasbinallah
Bilinen bi üye oldugum için kendi nickimle Yazamadım , fake degılım , can sıkıntısından da böyle bı konu acmadım .
Başlık ve nick adım herseyı anlatıyor aslında . Evliyim hatta cocuğum bıle var .eşimle cok buyuk sorunlarımız da yoktu ama benı begenmezdı , kendısı manken modellerle çalıştığından 168 boya 54 kılo olan beni , şuran söyle mi olsa göğüslere sılıkon sart dıryerek 2 gun beğense 3 gun beğenmezdi. Boşluktaydım, ıkı guzel söze kandım
uzun zaman beni takip eden , evli olduğumu öğrenince vazgeçen sadece merhaba merhaba ıle konustugumuz bıgun ortak bı sayfada muhabbet ederken iş büyüyen bekar hıc evlenmemıs bırıyle yakınlastık . Birden hersey ilerledı . Buluştuk önce sadece arkadasta ıdı sonra arkası geldı aşık oldum . O zaten bastan bellı etmişti . Herseferınde evlen benle dedı . Evlen benle , evlen benle . Herseyımız hazır avukatlar , ev . Bugun'patronuna asık olan hanımın konusunu okuyunca utandım vicdanen zaten rahat olmayan brn yüzüme tokat gibi çarptı . Sonra boktan bı sebepten haklı oldugum dıyelım tartışma cıkardım ve faceden engelledım telden de engelledım , yanıma geldı konuşmak ıcın ilgilenmedım sonra kovdum .ama şu an ölüyorum . Yazdı mı yazar mı dıye düşünüyorum . Utanıyorum kendınden esımden yaptıklarımdan . Ama kalbim paramparça . Nefes alamıyorum. Ne olur bana bağırın çağırın hatta küfredın. Bu manyak ben ,bu yanlışın farkına varsın .
Sizin ozguveniniz yerle bir olmus. Neden size hakaret edilmesini istiyorsunuz.
Bir de
O NICK NEDIR OYLE? DERHAL COPE ATIN. Insan kendine bu kadar mi kotu davranir.
Derhal silin o asagilayici nickinizi!
o degılım dıye bana ılk kez soyledınız daha once soyledıysenız gormedımO degılım dedı
o degılım dedım o kadının günahına gırmeyın . Daha önce bdv ye konu actım ama bı 5 sene önce ve alakasız bırseydı
Aynen katılıyorum size.Sizin ozguveniniz yerle bir olmus. Neden size hakaret edilmesini istiyorsunuz.
Bir de
O NICK NEDIR OYLE? DERHAL COPE ATIN. Insan kendine bu kadar mi kotu davranir.
Derhal silin o asagilayici nickinizi!
Eşinizle evli kalarak nasıl doğru olanı yapmış olacaksınız ya da kim mutlu olacak.Bu durum kimseye yaramaz sevmiyorsanız ayrılın , her ikisine de haksızlık etmeyin.Berbat hıssedıyorum kendımı . Su an onu kaybettım ömrü billa karşıma çıkmayacak oyle arkadas gjbı de degıl bıldıgın küfürlü ayrıldık .ve en zor zamanında
Cocuğuma sarılıp yatıyorum şu an .. Bu içimde ki yangın bitsin . Boğazımda kı dudum gecsın istıyorum . Hem ahlaksızlık hem onu kaybedıiiş . Bırıne soylersenz bu kadın esımı aldatıyor dıye hayatta ınanmaz mümkün degıl ınanmazsın ama yaptım . Gıttım bırıne asık oldum esımı bıle bıle aldattım . Onu da kaybettım
Sadece cocugum var onun yüzüne bakmaya utanyorum. Unuturum dımı gecer elbet
Bunalim geciriyorsunuz. Terapist yardimi lazim. Ozguveni geri getirmeniz ve kendinizi tamir etmeniz lazim.Berbat hıssedıyorum kendımı . Su an onu kaybettım ömrü billa karşıma çıkmayacak oyle arkadas gjbı de degıl bıldıgın küfürlü ayrıldık .ve en zor zamanında
Cocuğuma sarılıp yatıyorum şu an .. Bu içimde ki yangın bitsin . Boğazımda kı dudum gecsın istıyorum . Hem ahlaksızlık hem onu kaybedıiiş . Bırıne soylersenz bu kadın esımı aldatıyor dıye hayatta ınanmaz mümkün degıl ınanmazsın ama yaptım . Gıttım bırıne asık oldum esımı bıle bıle aldattım . Onu da kaybettım
Sadece cocugum var onun yüzüne bakmaya utanyorum. Unuturum dımı gecer elbet
Oda doğru. .actıgı konudakı su cumleye dıkkat edın
genel olarak bu sıteyı takıp eden bırı kıısyı zaten hatırlar
kendısı kendını hatırlatacak cumle kurmasa ben nerden hatırlardım ve eger desıfre etmek ıstesem nick verırdım degıl mı
hasbinallah
Kimin ne dediği önemli değil sen mutsuzsun ve sürekli elestirirlip özgüvenini yitiriyor sun. Eğer kendi başının çaresine bakabilecek isen önce ayrıl ve daha sonra yeni bir ilişki düşün. Ama evliyken değilKocam dışardan bakınca 4-4lük. Ama işkolik . Bı bayanın ısteyecegı herseye sahıbım. Boşanmak istesem buldu da buluyor ne eksıgın var diyecekler kımse bu kadın ne düşünüyor demicek.biz 7 sene uzaktan ilişki sürdürdük bi de . O zmnla boyle bırsey yasayacağım aklımdan gecmezdı. Sımdı nasıl boyle bırsey yasadım ınanamıyorum. Aklım fıkrım onda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?