Beni bu yanlıştan döndürün..

Erkekler yapınca çapkın kadınlar yapınca utan, k...ş..r vs. Eminim oda aynı şeyleri ysliyoduri. Bosan önce sonra aşık oldugunla ol
Aşık oldun diye sana bağırıp çağırmayacagim. Kimsenin de buna hakkı yok .

Sen kendi yaptigin hareketleri kendine yakistiriyorsan ve evladin olmasina ragmen rahatsan biz ne diyelim ki.. kocanda masum degil sende!

Yaptığınız doğru değil bence..arkadaş kendini deşifre etmek istiyor olsa yeni üyelik almazdı. .bu şekilde yaparak herkesin tanımasını sağlayarak ne geçecek elinize?

actıgı konudakı su cumleye dıkkat edın
genel olarak bu sıteyı takıp eden bırı kıısyı zaten hatırlar
kendısı kendını hatırlatacak cumle kurmasa ben nerden hatırlardım ve eger desıfre etmek ıstesem nick verırdım degıl mı
hasbinallah

Sizin ozguveniniz yerle bir olmus. Neden size hakaret edilmesini istiyorsunuz.
Bir de

O NICK NEDIR OYLE? DERHAL COPE ATIN. Insan kendine bu kadar mi kotu davranir.
Derhal silin o asagilayici nickinizi!

O degılım dedı
o degılım dedım o kadının günahına gırmeyın . Daha önce bdv ye konu actım ama bı 5 sene önce ve alakasız bırseydı

Bence evli olan bir insanin bir baskasina aşık olmaya hakki yoktur. Bosanirsin o zaman kime olacaksan olursun buna da kimse karisamaz. Evli insan gözünü gönlünü bir kisiye muhurler. Kocaniz hatali olabilir ama siz de hatasizken hatali konumuna dusmussunuz bence. Bir mesaj bir duygu kaymasi bile aldatmadir.. bunu yapmayin. Eşinizin size elestiride bulunmasina bile dayanamazken siz onu aldatmissiniz bu ne yaman çelişki.

Sizin ozguveniniz yerle bir olmus. Neden size hakaret edilmesini istiyorsunuz.
Bir de

O NICK NEDIR OYLE? DERHAL COPE ATIN. Insan kendine bu kadar mi kotu davranir.
Derhal silin o asagilayici nickinizi!

Berbat hıssedıyorum kendımı . Su an onu kaybettım ömrü billa karşıma çıkmayacak oyle arkadas gjbı de degıl bıldıgın küfürlü ayrıldık .ve en zor zamanında
Cocuğuma sarılıp yatıyorum şu an .. Bu içimde ki yangın bitsin . Boğazımda kı dudum gecsın istıyorum . Hem ahlaksızlık hem onu kaybedıiiş . Bırıne soylersenz bu kadın esımı aldatıyor dıye hayatta ınanmaz mümkün degıl ınanmazsın ama yaptım . Gıttım bırıne asık oldum esımı bıle bıle aldattım . Onu da kaybettım
Sadece cocugum var onun yüzüne bakmaya utanyorum. Unuturum dımı gecer elbet

O degılım dedı
o degılım dedım o kadının günahına gırmeyın . Daha önce bdv ye konu actım ama bı 5 sene önce ve alakasız bırseydı
o degılım dıye bana ılk kez soyledınız daha once soyledıysenız gormedım
konunuza yorum yapacak olursam evlı bırının baskasına asık olma hakkı yoktur
evlendın dıye sana deger vermeyen bı adama ömür boyu baglı kalmak zorunda deglsın eve naparsın gıder efendıce bosanırsın
kendını dusurdugun durumu dusun hoş yaptıgın hatanın donusu yok asla unutulmaz ama barı zararın neresınden dönersen kar

Eşinizle evli kalarak nasıl doğru olanı yapmış olacaksınız ya da kim mutlu olacak.Bu durum kimseye yaramaz sevmiyorsanız ayrılın , her ikisine de haksızlık etmeyin.

Bunalim geciriyorsunuz. Terapist yardimi lazim. Ozguveni geri getirmeniz ve kendinizi tamir etmeniz lazim.
Karariniz ne ise , onu uygulayabilmek icin enerji lazim. Kendinizi suclamayin. Insanlik hali bu, olur mu olur.
Kendinizi ve cocugunuzu dusunun, iyileseceksiniz.

Yahu kizlar neden evlilik disi iliski yasayan kadinlara BU KADAR KOTU DAVRANIYORSUNUZ
Siz erkeklerin neler karistoirdigini hic mi bilmiyor anlamiyorsunuz
Turkiye'de kadin olmak o kadar kolay mi
Yaziklar olsun sizin o yuksekten bakan ahlakci tavirlariniza!
Kadini insan gibi gormeye baslayin artik, kadinlar da hata yapabilir, kacmak isteyebilir bunalima girmistir insaf yahu!!!!!

Oda doğru. .

Ben hatamın farkına vardım . İçim kan ağlasa da onu bıraktım . Zor durumda bıraktım en olmayacak durumda bıraktım . Unutup eskı ben 'e dönemem mı ? Unutmasam o hep kalbimin bı yerinde dursa ama o u hıc görmedıgım günlere gerı dönemem mı , yuvamı tekrar kuramam mı . Evlı olan herkes esıne asık mı . Degıl ama kımse aldatmıyor evet bn nefsıme yenıldım bılıyorum ama unutmak ıstıyorum

Kimin ne dediği önemli değil sen mutsuzsun ve sürekli elestirirlip özgüvenini yitiriyor sun. Eğer kendi başının çaresine bakabilecek isen önce ayrıl ve daha sonra yeni bir ilişki düşün. Ama evliyken değil

Olayi dramatize edip karmasik bir hale getirmeyin.
Baskasina asik oldugunuz an bosanacaktiniz .. zaten baskasina asik olmussaniz esinizden cok önceden vazgecmissiniz demektir.

Yan

Yanlıştan dönmek tabiki hiçbirşey olmamış gibi bu evliliğe devam etmek demek değil..yaptığınız yanlışında haricinde yanlış bir evlilik içindesiniz.Size bu duygular hissettirip aldatmanızı sağlayan (evet beni topa tutacaklar için baştan söylüyorum "onaylanma isteği" psikolojide aldatma nedenlerinden biridir,aşağılaya aşağılaya özgüveninizi düşürmüş ha tabi bu aldatmaya bir bahane asla olamaz) adamdan hertürlü ayrılmanız gerekir.öbür adam olsa da olmasa da boşanmalısınız

bence bu hatayı en basında yapmıssın gerı donusu de yok ıstedıgın kadar engelle herseyı yap o adama asık oldum dıyosan gun gelır engel de kalkar herseyde zaten kocanda sana kotu davranıyomus çocugun buyuk degılse en kısa yoldan bııtırın. hayatının sonuna kadar mutlu olmayımı yoksa bı pısmanlıkla gun geçtıkçe beynını yıyıp bıtırmekkmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…