Beni bu yanlıştan döndürün..

boşanın. başka denebilecek bişey yok. bu arada içinde bulunduğunuz duruma çok uygun bir roman okuyorum şuanda, henüz başındayım. paulo coelho- aldatmak.

Neden kensine böyle davranmasını izin veriyorsn bir gün beğenp ikinci gün öyke böyle dien biri nasıl eş olabilirki ömür geçilmez yani bilmiyorum zamana bırakın bakalım yanlışlar yanlışları doğurmasın sonra ani kararlar almayın

begenıyor su an .gercı .en son gecen gun zayıfladım yahu baksana halıme dedım 'karın kası 'eksık dedı gerıxekalı.
ben bakımlı kadınım ..doğum ypmıs olmama rağmen catlagım bıleyok oyle kı herkes genç kız zannediyor
kocam ayıla bayıla aldı lafa gelınce güzel olmasan almam der ama oyle..
gercı kendısıde yakışıklı elınene fırsatlar gecıyor gecmıstır ama bılıyorum kı ıcınden geçse de yapmadı benı aldatmadı
ben aldattım ,khretsın kı gönlüm kaydı baskasına

Şu son mesaja göre ciddi bir sonuca vardım.
Kızlar bana kalırsa durum, her aldatmada olduğu gibi şımarıklık, doyumsuzluk, daha iyi seks, farklı bir ten vs. değil. Durum bunlara kıyasla daha derin ve de daha üzücü.
Bu kadının kocası, hiç sevmemiş. Sevmediği gibi psikolojik olarak her fırsatta incitmiş. Telkin yoluyla neler yaptırabileceğini bilseniz şaşarsınız. Siz bir insana sürekli salak olduğunu ima eder, dile getirir, davranışlarınızla da bunu desteklerseniz; o kişi bir süre sonra kişilik bunalımları yaşamaya başlar. Kendinden emin olamaz, inkar eder, ama sonra yerini üzüntüye bırakır. En sağlıksız evre de bu evredir. Çünkü yanlışlara buradan sonra düşer.
Bu kadına da eşi sürekli çirkinsin demiş, beğenmemiş. Eksik, güvensiz, belki de bir erkeğin sevgisini haketmeyecek kadar çirkin biri olarak hissetti kendini. Neticede ruhu yaralandı.
Sonra başka bir adam beğenince de ona meyillendi. Çünkü ihtiyaç duyduğu şeyi o veriyordu, kocası değil. Kocası sürekli memnuniyetsiz, psikolojik olarak aşağı çeken biriyken, sevgilisi tam tersiydi. Kendisini seviyor, güzel buluyordu.
İşte bu olanların temel sebebi bu bence.
Belki de adım adım kadını çökerten kocaydı diyorum. Aldatmakta haklı demiyorum, iyi yapmış da demiyorum. Fakat bazen suç tek taraflı olmaz. Etkiye tepki olmuş biraz sanki.
Böyle kanser gibi kocayı önce ruh sağlığı için boşamalı diyorum. Sonrasına ben karışmam, kendi bilir.

yok esım benı cok sever ,bılıyorum benım bı başkasını sevdıgım gıbı benı sevıyor .a
ama benım kalbım ona atmıyor.
sabahtan berı iyiyken, sımdı koyverdım kendımı ..msj atmamak icın caba sarfedıyorum resmen.
flm ızlıyorum muzık dınlıyorum yok yok yok

Bence boşan yani senin ki hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı... Eşin hiç fark etmedi mi

E bacım sen de ne emmeye geliyorsun ne gömmeye!
Valla seven adam benim bildiğim, her fırsatta çirkinsin, şuran kötü, buran sarkık iması yapmaz.
E madem kocan seviyordu, memnundun halinden ne diye adamı aldattın?
Sen beni beğenmediği için aldattım diyorsun, konuyu öyle kaleme almışsın biz de ona göre yorum yapıyoruz.
Şimdi de yok beni sever diyorsun.
Kızlar, kocası seven hanımlar, kocalarınız falan size memen kötü silikon takalım, yok şişkosun zayıfla, karnında kas yok falan diyor mu? Bunlar sevgi alameti mi?
Pööff bir de 1 paragraf yazı yazdım boşuna.
Bir daha aldatma konularına yazmayacağım, yazarsam uyarın beni görürseniz.

sevıyor ama daha ıyı olayım ıstıyormus ben bunu ona bın kez dedım.begenmıyorsan gıt dedım .
karmakarısıgım tamam .. toparlayamıyorum konumu

Acı çek Uzundere Kahrol ne yap ne et eski sevgilini unut. Unut ki evladıni kaybetme.Eşine gelince seni hala beğenmiyor ise ondnda bosanma hayatına bak madem pismansin helal olsun.

Ben beni elestiren biriyle yapamazdim. Esinden baskasi icin degil, seni ozel hissettirmedigi, begenmedigi icinde bosanabilirsin. El aleme ne ki, anlasamadik bosandik dersin yeter. Esinde sende hatalisin. Esin seni begenmiyor diye aldatman gerekmez. Oturur konusursun madem beni begenmiyorsun bu isi bititrelim diye, silikon taktirmak kolay bir sey degil sonucta.

adama yazarsan gözünde daha basit bir konuma düşeceksin.bağrına taş basmak diye bir deyim var bu gibi durumlar için.bağrına taş basıp hayatındaki olumlu noktalara odaklan. eşini fazla takma hayatına işine odaklan o adamla beraber olsan da suçluluk duygusu seni rahat bırakmayacak.her türlü mutsuz olacaksan bari kocanın tarafını seç derim

Üzgünüm belki kızacaklar olacak ama ilgisizliğin sonu gerçekten bu oluyor.Ben çok insan tanıyorum evinde mutsuz ve iş yerinde ufak tefek flörtler yaşayan tipler.Bunları bilinçli bile yapmıyor çoğu.Evinde devamlı aşağılanıp eleştirilen kadınlar işlerine süslenip püslenip farkında olmadan beğenilmek ve ilgi odağı olmak istiyolar.Sizinki sadece eyleme dökülmüş hali.Dediğim gibi farkında olmadan küçük flörtler yaşayan çok insan var.

Ha tabi evliliğinizde yaşadıklarınız yaptıklarınızı haklı çıkarıyo mu hayır.Ne diyim bilemedim.

Bü tür konuları çok görmeye başladık çevremizde de var kimseyi kinamiyorum onaylamiyorum da bü tür bi olay arkadaşımın başına gelmişti mahkemede herkez kadını suçladı namus ya ama hakim bey ikisinide suç buldu ve sonuç olarak bosandilar ve olan çocuklara oldu yanlış anlaşılmasın desteklemek için söylemiyorum ALLAH kimseyi sapittirmasin

Turk kadini inanilmaz baskilar altinda akli basinda kalmaya calisiyor.
Bu kisir dongulerin kirilmasi ve guclenmemiz lazimken olaganustu bir "sozde muhafazakar" erkek-otoriter olusum hayati bize zehir ediyor.
BUNA YETER DIYELIM
TURKIYE'YI KADINLAR VE COCUKLAR ICIN DAHA INSANCIL BIR ULKE HALINE GETIRELIM
Buna ancak SURADA, KK'da baslayabiliriz.
Konu sahibini elestirenler, artik oklavalarinizi kaldirin rafa ve mantikli dusunun.
Bir kadin asagilandigi bir yuvadan maddiyat yuzunden vazgecememis ve beyni ve kalbi arasinda sikismis kalmis.
Siz o kadincagizi anlamaya calisacaginiza ve akil vereceginize devamli sucluyor elestiriyorsunuz.
Ya hayata bakis aciniz bu kadar mi dar? Neden once kadin diyemiyorsunuz da sacma sapan toplumsal tabulari savunuyorsunuz?
Var ya bu duzen sizin gibi erkek tarafinin bekcisi kadin kesimi yuzunden bu kadar kotu.
Aklinizii basiniza toplayin bu yaptiginiz cok etik ve sezgi disi bir sey.
Konu sahibine destek olun, duygularini yerine yerlestirip kararlarini icra etsin.
Onun Vicdan azabini korukle alevlendirmeyin!
Of be...

Kadin= Insan=Hata yapan varlik
Bunu kabul edin ama yargilamayin, yardimci olun.

Günah kadar insanı günahkar yapan etkenlerede söylenmeliyiz.Allah şaşırtmasın hiçkimseyi.Yanlış olduğunun farkında biri olarak hayattan ne istediğinizi netleştirmeniz gerekmekte.ondan sonra sağlam adımlarla ilerlemek. öncelikle size psikolojik şiddet gösteren eşinizden işe başlamalısınız. hayatınızın neresinde durması gerektiğini belirlemelisiniz kafanızda. hayatınızın geçmiş tarafındamı tutacaksınız yoksa yanınızdamı?....bu karar sonrası gideceğiniz yol dilerim doğruluktan hakkaniyetten rahat uyumaktan ve mutluluktan geçer. ruhunuzdaki boşluluğu doldurduğu için kulaklarınıza sığdırdığınız güzel kelimeler için,size ayrılmış fazladan saatler için iç huzurunuzu kaybetmeyin. muhakkak insanız bunlara ihtiyacımız var.fakat doğru zamanda doğru yerde doğru insanla.

elım tel de yazmıyorum ne yazayım kı zaten ..
esımı aradım oyle normal bı konuşma..
ınsalalh esımle kendımıze gelırız..bız oyle bı hikaye ıle evlendık kı o hıkaye nasıl bıttı tukendı bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…