- Konu Sahibi Vurunkahpeye
-
Etmeyin zaten kendinize sayginiz olsunson durum dün itibari ile bittii bugun ıse ölüyorum.aglamıyorum kendımı heba etmıyorum .
Şu son mesaja göre ciddi bir sonuca vardım.begenıyor su an .gercı .en son gecen gun zayıfladım yahu baksana halıme dedım 'karın kası 'eksık dedı gerıxekalı.
ben bakımlı kadınım ..doğum ypmıs olmama rağmen catlagım bıleyok oyle kı herkes genç kız zannediyor
kocam ayıla bayıla aldı lafa gelınce güzel olmasan almam der ama oyle..
gercı kendısıde yakışıklı elınene fırsatlar gecıyor gecmıstır ama bılıyorum kı ıcınden geçse de yapmadı benı aldatmadı
ben aldattım ,khretsın kı gönlüm kaydı baskasına
Bence boşan yani senin ki hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı... Eşin hiç fark etmedi miKocam dışardan bakınca 4-4lük. Ama işkolik . Bı bayanın ısteyecegı herseye sahıbım. Boşanmak istesem buldu da buluyor ne eksıgın var diyecekler kımse bu kadın ne düşünüyor demicek.biz 7 sene uzaktan ilişki sürdürdük bi de . O zmnla boyle bırsey yasayacağım aklımdan gecmezdı. Sımdı nasıl boyle bırsey yasadım ınanamıyorum. Aklım fıkrım onda .
E bacım sen de ne emmeye geliyorsun ne gömmeye!yok esım benı cok sever ,bılıyorum benım bı başkasını sevdıgım gıbı benı sevıyor .a
ama benım kalbım ona atmıyor.
sabahtan berı iyiyken, sımdı koyverdım kendımı ..msj atmamak icın caba sarfedıyorum resmen.
flm ızlıyorum muzık dınlıyorum yok yok yok
Kadin= Insan=Hata yapan varlik
Bunu kabul edin ama yargilamayin, yardimci olun.
adama yazarsan gözünde daha basit bir konuma düşeceksin.bağrına taş basmak diye bir deyim var bu gibi durumlar için.bağrına taş basıp hayatındaki olumlu noktalara odaklan. eşini fazla takma hayatına işine odaklan o adamla beraber olsan da suçluluk duygusu seni rahat bırakmayacak.her türlü mutsuz olacaksan bari kocanın tarafını seç derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?