Beni bu yanlıştan döndürün..

Teşekkür ederim yorumlara , bu geceyi uykusuz da olsa atlattım bugünü de atlatırsakkk gecer yavas yavas . Boşanmayı elbette dusunuyorum ama böyle bırsey ıcın degıl biz o adamla artık zaten olamayız . Unuturum elbet kimler neyi unutmuyor ki

Once bir annesiniz siz sayginliginizi yitirmeyin. ..anladigim kadarıyla vicdanı yüksek birisinin o sebeple o şahsı eşinle kıyaslayip gözünde büyütme. ..evliyken görüştüğünü asla unutmaz ve bir gün yüzüne vurulur. ..dön bu yanlıştan arkadaşım yol yakinken dön. ..Eşinin böyle kusurları olabilir o da hata ama bedeli ihanet değil. ..evinize eşinize yakissa size yakışmaz diye düşünün. ...evladinizla ve eşinizle daha çok vakit geçirin. ..şu anda ne hissedsrseniz hissedin o dışardaki şahsa karşı sonuçta o duygu bitecek geçmeyecek duygu mu var....Geçici birseyler üzerine hayat kurulur mu arkadaşım? Dönün bu yanlıştan. ..

ben şu an birşeyler hissettiğiniz, evliliğinizin yıkılması uğruna ve olabilecek tüm olumsuzluklara rağmen sizin duygusal boşlukta verdiğiniz yanlış karardan çok ;karşınızdaki beyefendiye takıldım....şöyleki ,karşınızdaki bey ne kadar güvenilir ki evli bir bayanla kurduğu münasebetin,yapmaya çalıştığı büyük yanlışın farkında değil.....nasıl bir kişilik evli bayanın gece yatağına dönüp kocasıyla bir hayatı paylaşırken bir ilişki sürdürebilir......daha söylenebilecek çok şeyi burada arkadaşlar dile getirmiş....birkaç gündür tv de haberlerde beratcan haberleride böyle ilişkilere örnek temsil etmeli sonuç evladından olan bir anne ve daha nicesi.....(tabi bunlar şimdi tam olarak netleşmesede tablo bu ve bu tür şeylerde yaşanıyor malesef)
her zaman annemin bir sözü vardır ;ne zaman bir yanlışa karar verirsen sonucu yine yanlıştır; kabaca pis işin sonuda pistir!

Kocanı sevmiyorsan aklın öbürüne gidiyorsa boşanmalısın bu kocana yaptığın bi haksızlık olur düşünsene.boşan sonra öbürüyle mi evlenirsin evlrnmez misin düşünürsün

Dünya hali kimin ne olacağını bilemezsin vicdanınız var çok şükür ama aşk kafaya girince akıl arka kapıdan çıkarmış bi oturun eğrisiyle doğrusuyla ikisini de tartın biçin her iki seçenek de de zor bir süreç sizi bekliyor Allah yardım etsin

Çok haklısın

Kendinizi eşinizin yerine koyun, empati yapalım biraz.
Evet sizi beğenmemesi çok çok hatalı ama bunun için onun bu söylemlerinden kırıldığınızı, onurunuzun incindigini açık açık söyleyin.
Belki de siz de onu kırıyorsunuzdur, bilmeden. Bunu yapıyor olabilir misiniz?
Eşinizin aynı sekilde başka bir kadına gönlünü kaptırdıgını ve sizden boşanmak istedigini düşünün.
Eşinizle olan yuvanız dagıldıgında herşey daha güzel olabilecegi gibi, herşey daha kötü de olabilir. Pişman olabilirsiniz.
Her olayı eksisi ve artısıyla düşünün.
Yaptıgınız büyük bir yanlış fakat bunu bitirmek sizin elinizde.
Herşeye sıfırdan başlayabilir misiniz? Tüm zorluklara gogus gerebilir misiniz?
Tabi en önemlisi de, eşinizden başka biri oldugu için degil, mutsuz oldugunuz için boşanmanız. Çünkü bu eşiniz için cok gurur kırıcı. İlerde tüm bu olanları çocugunuz öğrenecek.

Neden boşanmıyorsun neden ??madem bulaşarak açılım boşan
Buarada evli kadına bakan Ada'mdan da hayır gelmez yarın seni aldatmayacağı ne malum.Karakter karakter karakter ...ah anlatamadık
Buarada hala bekarım millet evliyken buluyor vallahi şaşkınım şuan

Esinle mutlu değilsin anladigim kadarıyla. Bosan ve istediğin adamla ol derim ben.

Son durum ne bilmiyorum ama bi kadın olarak anne olarak çocuğunuzdan utanin o minicik yavrunun yüzüne nasıl bakacaksın ilerde ogrense ne cevap vereceksin ona doğru değer yargılarını ne yüzle ogreteceksin bunları düşün aşığım falan deme geç bunları anne olan evli bi kadının aşığım kelimesinin arkasına sığınma gibi lüksü yok bosanirsin bak ozaman tertemiz olur o aşkın!!!!

son durum dün itibari ile bittii bugun ıse ölüyorum.aglamıyorum kendımı heba etmıyorum .

ben zaten cocugum ıcın boşanmadım .bı raz daha büyüse ona anlatıp oyle bosanıcaktım.cunku su an bu sekılde ayrılsam göstermez bana ,ve onu bırcok sekılde doldurur. kolay olmadı yapamadım boşanmayı ..ne kalabıldım ne gıdebıldım.
esımle kardeş gıbı yasıyoruz ev arkadaşı gıbı.napıyon ıyı mısın ıyı o kadar.
ben bu ynlısımı düzeltmek ıstıyorum.onu hıc hayatıma sokmamış olarak kalmak.
bugun sabah ıse gelirken yavrum nasıl ağladı .anne gıtme ben senı ozlerım anne.hemen gel anne diye diye..yol boyunca ağladım ben boşansam yavrum ıkımızın arasında heba olacak bana bu sekıl ağlayacak babasına kı cok ılgılı bı baba degıl ama yıne de baba ona bu sekıl ağlayacak..
ben bu yasadıklarımı unutmak sılmek ıstıyorum.
.evlılıgımde mutlu degılım ama mutluluk rolüne burunmuş çiftlerden bırıyız.
ama vıcdan azabı cekerek daha da mutsuz olmakıstemıyorum ..
bitti o bitti..ben aklımdan bıtırdım..

Bak arkadaşım sen burda boşan diyenlere bakma,bir yanlış yapmışsın ama hatanın farkına varmışsın.tövbe et ve evliliğini kurtarmaya bak.aile terapistine gidin eşinle,onun seninle ilgilenmesini açıkca söyle,lütfen ona evliliğinize sans ver inanıyorumki düzelecek herşey.yanlışından dön çocuğunu ziyan etme.

ben boyle bir film izlemisdim,ayni onun gibi. ne diyim Allah yardimcin olsun.

inşallah..sevgılısınden ayrılan severek boşanan ,kadınlarını konusunu okuyup onlar basarmış dıye sevınıyorum.
cok aptalım.kendımı dusurdugum duruma ınanmıyorum.
bı yanım hala onu ozlıyor bu sefer kendıme sınır oluyorum

Ben anlamıyorum bu insanları. İnsan evlenince çocuk doğurunca kadınlık hislerini aldırmış mı oluyor?
Kadının mutsuz bir evliliği var, çocuğu olsa da kadın kadındır. Ona kadınlığını hissettirmeyen bir kocası var.
Konu sahibi yöntemin çok yanlış ama hislerin değil. Böyle boşlukta bırakılıp bir başkasına gönlünün kaymasını anlarım ama tutup onunla yasak aşk yaşaman herkesten her şeyden önce kendine yaptığın bir haksızlık,saygısızlık. Bedelini de ne çocuğun öder, ne kocan şu bu. En çok sen ödersin.
Bahanelerin ardına saklanma.İnsanlar şu hayatta öyle şeylere alışıp yaşıyor ki şaşıyoruz. Senin çocuğunda alışır boşanmanıza. Her annesi babası boşanmış çocuk problemli mi sanki?
Koskoca bir ömür sürüyoruz. Yalan yanlış, onu bunu kandırıp aldatarak yaşama. Her türlü bedelini ödersin.
Aklını başına topla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…