- 25 Mart 2016
- 36
- 7
- 1
- 40
- Konu Sahibi Vurunkahpeye
-
Çok haklısınOnce bir annesiniz siz sayginliginizi yitirmeyin. ..anladigim kadarıyla vicdanı yüksek birisinin o sebeple o şahsı eşinle kıyaslayip gözünde büyütme. ..evliyken görüştüğünü asla unutmaz ve bir gün yüzüne vurulur. ..dön bu yanlıştan arkadaşım yol yakinken dön. ..Eşinin böyle kusurları olabilir o da hata ama bedeli ihanet değil. ..evinize eşinize yakissa size yakışmaz diye düşünün. ...evladinizla ve eşinizle daha çok vakit geçirin. ..şu anda ne hissedsrseniz hissedin o dışardaki şahsa karşı sonuçta o duygu bitecek geçmeyecek duygu mu var....Geçici birseyler üzerine hayat kurulur mu arkadaşım? Dönün bu yanlıştan. ..
Son durum ne bilmiyorum ama bi kadın olarak anne olarak çocuğunuzdan utanin o minicik yavrunun yüzüne nasıl bakacaksın ilerde ogrense ne cevap vereceksin ona doğru değer yargılarını ne yüzle ogreteceksin bunları düşün aşığım falan deme geç bunları anne olan evli bi kadının aşığım kelimesinin arkasına sığınma gibi lüksü yok bosanirsin bak ozaman tertemiz olur o aşkın!!!!
ben zaten cocugum ıcın boşanmadım .bı raz daha büyüse ona anlatıp oyle bosanıcaktım.cunku su an bu sekılde ayrılsam göstermez bana ,ve onu bırcok sekılde doldurur. kolay olmadı yapamadım boşanmayı ..ne kalabıldım ne gıdebıldım.
esımle kardeş gıbı yasıyoruz ev arkadaşı gıbı.napıyon ıyı mısın ıyı o kadar.
ben bu ynlısımı düzeltmek ıstıyorum.onu hıc hayatıma sokmamış olarak kalmak.
bugun sabah ıse gelirken yavrum nasıl ağladı .anne gıtme ben senı ozlerım anne.hemen gel anne diye diye..yol boyunca ağladım ben boşansam yavrum ıkımızın arasında heba olacak bana bu sekıl ağlayacak babasına kı cok ılgılı bı baba degıl ama yıne de baba ona bu sekıl ağlayacak..
ben bu yasadıklarımı unutmak sılmek ıstıyorum.
.evlılıgımde mutlu degılım ama mutluluk rolüne burunmuş çiftlerden bırıyız.
ama vıcdan azabı cekerek daha da mutsuz olmakıstemıyorum ..
bitti o bitti..ben aklımdan bıtırdım..
sonunda ne oldu ?ben boyle bir film izlemisdim,ayni onun gibi. ne diyim Allah yardimcin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?