- 25 Mart 2016
- 36
- 7
- 1
- 40
- Konu Sahibi Vurunkahpeye
-
Bu sefer o da bıtırdı bunu bılıyorumbence bu hatayı en basında yapmıssın gerı donusu de yok ıstedıgın kadar engelle herseyı yap o adama asık oldum dıyosan gun gelır engel de kalkar herseyde zaten kocanda sana kotu davranıyomus çocugun buyuk degılse en kısa yoldan bııtırın. hayatının sonuna kadar mutlu olmayımı yoksa bı pısmanlıkla gun geçtıkçe beynını yıyıp bıtırmekkmı
sana evlenelim diyen bi adam bu kadar kolay vagzcmez ttlım belkıde sadece akışa bırakmalısınBu sefer o da bıtırdı bunu bılıyorum
Niye bu kadar dramatize ediyorsunuz? Eşini aldatan ilk kadın siz değilsiniz, son da olmayacaksınız. Yaptığınız kabul edilemez. Direkt boşanmalı ve önünüze bakmalısınız. Yapılacak olan bu. Ayrıca niye çocuğunuzdan utanıyorsunuz yahu, böyle saçmalık mı olur. Utanmak istiyorsanız kendinizden utanın. Evlenmeden önce ilişki yaşayana anandan babandan utan, orta yaşlı mini giyinene püüü yaşından başından utan, kocasını aldatana çocuğundan utan. Eşinize boşanmak istediğinizi açıklayın ve bitirin. Liseli genç kızlar gibi davranıyorsunuz.Bu sefer o da bıtırdı bunu bılıyorum
ocugumdan utanıyorum cunku en deger verdıgı kısı , annesı o da gıttı babasını aldattı.Niye bu kadar dramatize ediyorsunuz? Eşini aldatan ilk kadın siz değilsiniz, son da olmayacaksınız. Yaptığınız kabul edilemez. Direkt boşanmalı ve önünüze bakmalısınız. Yapılacak olan bu. Ayrıca niye çocuğunuzdan utanıyorsunuz yahu, böyle saçmalık mı olur. Utanmak istiyorsanız kendinizden utanın. Evlenmeden önce ilişki yaşayana anandan babandan utan, orta yaşlı mini giyinene püüü yaşından başından utan, kocasını aldatana çocuğundan utan. Eşinize boşanmak istediğinizi açıklayın ve bitirin. Liseli genç kızlar gibi davranıyorsunuz.
Merhaba , bu benim ikinci üyeliğim
Bilinen bi üye oldugum için kendi nickimle Yazamadım , fake degılım , can sıkıntısından da böyle bı konu acmadım .
Başlık ve nick adım herseyı anlatıyor aslında . Evliyim hatta cocuğum bıle var .eşimle cok buyuk sorunlarımız da yoktu ama benı begenmezdı , kendısı manken modellerle çalıştığından 168 boya 54 kılo olan beni , şuran söyle mi olsa göğüslere sılıkon sart dıryerek 2 gun beğense 3 gun beğenmezdi. Boşluktaydım, ıkı guzel söze kandım
uzun zaman beni takip eden , evli olduğumu öğrenince vazgeçen sadece merhaba merhaba ıle konustugumuz bıgun ortak bı sayfada muhabbet ederken iş büyüyen bekar hıc evlenmemıs bırıyle yakınlastık . Birden hersey ilerledı . Buluştuk önce sadece arkadasta ıdı sonra arkası geldı aşık oldum . O zaten bastan bellı etmişti . Herseferınde evlen benle dedı . Evlen benle , evlen benle . Herseyımız hazır avukatlar , ev . Bugun'patronuna asık olan hanımın konusunu okuyunca utandım vicdanen zaten rahat olmayan brn yüzüme tokat gibi çarptı . Sonra boktan bı sebepten haklı oldugum dıyelım tartışma cıkardım ve faceden engelledım telden de engelledım , yanıma geldı konuşmak ıcın ilgilenmedım sonra kovdum .ama şu an ölüyorum . Yazdı mı yazar mı dıye düşünüyorum . Utanıyorum kendınden esımden yaptıklarımdan . Ama kalbim paramparça . Nefes alamıyorum. Ne olur bana bağırın çağırın hatta küfredın. Bu manyak ben ,bu yanlışın farkına varsın .
sadece sabra ve zamana ihtiyacın var yeni adamla iletişimi kes tövbe et.zaman herşeyin ilacı muhakkak unutacaksın trafik kazası gibi bişey elinde olmadan gelişmiş ama hatanın farkındasın artık.insanlar her türlü acıya göğüs gerip unutuyor eşin ve çocuğundan önce Allahtan utanıp ona sarıl bence.hem kurtulman daha kolay olur.geçmez diye bişey yok zamanla her acı geçiyor.aşkın azaldığında kafan dank ettiğinde yuvanı yıktığın için daha pişman olmak varSabahtn berı nısanlısından ayrılmış eşsinden boşanan kadınların konusunu okuyorum onlar unutmuş ben de unuturum dıye .
Ben onu unutmak istıyorum yaptıgım cok buyuk bı yanlış ama bırlıkte oldugum adama daha buyuk bı yanlış yaparak ayrıldım , bı ton laf saydım en sevmedıgı seylerı yaptım .
Esımle nasıl yasarım bılmıyorum . Ben o eskı kadın olmak ıstıyorum
Esı ve çocuklarıyla yasayan sevgısız ama kanaat dden .
Olamaz mı .
Esı e yenıden asık olan .ne bıleyım kalbım baskası da ama bitmeli .
Aynen yani madalya mi takalim esini aldatıyor ne kadar güçlü bir kadın ya.örnek mi alalım napalim yani.erkek kadın farketmez bu yaptiginiz sizi bağlar.ama insan anne ye bunu yskustiramiyor! Evladindan dami utanmıyorum veya allah korkun yokmu.bunu kendimize yakistirmanuz aklım almıyor.evli olarak bunu yapmanız anne siniz birde yazik o çocuğa sdece o çocuğa acıdım siz zaten acınacak haldesiniz...yazık çok yazik...Neden tikiyor kulaklarni evli iken esini aldatmasi taslanacak bir davrans degil mi sizce ? Madem esini sevmiyordu istemiyordu rahatszdi ondan ikiside yollarini ayirip sonrada istedgni yapamaz miydi ? Evladindan hic mi utanmadi bunu yaparken ? Burda aldatilan bayanlarin eslerini taslamiyor musunuz ? Neden erkeklere karsi bu kadar kati ve acimasiz bayanlara ilimli ?? Oyle bsey yok canm benim ayrim olmamali bu knuda herkes esit hakki ve esit taslanmayi hakediyr bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?