Beni bu yanlıştan döndürün..

Ben esıme dedım bı kavga sırasında , boşanalım ben istemıyorum dedım . Sen beni begnme bı gun senı terkedıcem sen arkamdan bakıcaksın dedım . Sacmalama dedı gectı . Boşanmak istemedı . Kavga ıle de dedım güzelece de dedım ona göre ben de sorun var ılışkı de sorun yok kendinde hiç yok. Bunlar onu aldatmamı gerektırmezdı ama asık oldum vazgecemedım .

Bu sefer o da bıtırdı bunu bılıyorum

Duygusal olarak bosluga dusmussun belli.kocanla konus aranizdaki duygusal soruna bir cozum bulabilirsiniz mutlaka...yine de olmuyorsa ne sen eziyet cek ne de esine haksizlik et...gidecegin yol belli bosan...ne yasiyorsan yaşa

Bu sefer o da bıtırdı bunu bılıyorum
Niye bu kadar dramatize ediyorsunuz? Eşini aldatan ilk kadın siz değilsiniz, son da olmayacaksınız. Yaptığınız kabul edilemez. Direkt boşanmalı ve önünüze bakmalısınız. Yapılacak olan bu. Ayrıca niye çocuğunuzdan utanıyorsunuz yahu, böyle saçmalık mı olur. Utanmak istiyorsanız kendinizden utanın. Evlenmeden önce ilişki yaşayana anandan babandan utan, orta yaşlı mini giyinene püüü yaşından başından utan, kocasını aldatana çocuğundan utan. Eşinize boşanmak istediğinizi açıklayın ve bitirin. Liseli genç kızlar gibi davranıyorsunuz.

Ben onun o bakışını gördum , artık brnım bıtırdıgımı de bılıyor .
Unuturum elbet

İnsanı zaten Allah'tan önce yargılıyoruz ne haddimizeyse bu forumda. Bence de kesinlikle berbat bir durumun içindesiniz ama en azından dönmek için debeleniyorsunuz. Dönün veya dönmeyin, bu sizin boşanmanız gerektiği gerçeğinden alıkoymasın. İnsanlara kendinizi yorumlatarak günah çıkarabileceğinizi düşünmeyin bu sizi vicdanen rahatlatmaz.

C
ocugumdan utanıyorum cunku en deger verdıgı kısı , annesı o da gıttı babasını aldattı.

Aşık olmanız hata değil. .evli olduğunuz için bunu hata olarak görüyorsunuz.Siz insansiniz robot değil. .Mutsuz bir evliliğininiz var.esinize aşık değilsiniz. .bence bitirmeniz gereken ilişkiniz değil evliliginizdi. .keske boşansaydınız.
Ama madem ki böyle bir karar aldınız zor da olsa uygulamaya mecbursunuz.esinize karşı dürüst olun.mutsuz olduğunuzu bilsin.buna rağmen değişmezse ayrilin bence..

Bir kadin aldatiyorsa duygusal bosluktandir.bana göre o psikolejik destek şart yoksa kim yuvasini yikmak isterki hemde çocuk varken.kinamiyirum herkesin başına gelebilir.mantikli düşün arkadaşım ask da bir yere kadar.

Hatanın farkındasın kocanda seni beğnemiyor boşan sonra isyediğinle evlen veya napıyorsan yap

Evliliğini yıkmaya degecek biriyse boşan ve ona git.
Çnku sen haklıysan aldatarak eşini hakli duruma dusureceksin..
Evet çocugun var belki yapmaman gerekirdi buluşman yanlış...
Otur enine boyuna düsün ve kararini ona gore ver...
Cnku senin hayatini yargilamak bana düşmez..

Kınamak istemiyorum en nefret ettiğim şey bu çünkü.Eğer eşinizin bu yönlerinden şikayetçiyseniz size kendinizi kötü hissettiriyorsa mutlu değilseniz boşanın.Evli barklı bir bayanken ne demek baskasına asık olmak görüsmek bilmemne ya.Bunun ahlak boyutunu bi kenara bırakın kendinize insan olarak saygınız yokmu? Yani eşinizden boşanıcak kadar kendi yolunuzu çizicek kadar cesaretiniz yok ama evliyken baskasıyla görüsebilicek kendinize bunu yakıştırabilicek kadar cesaretiniz var.Bu ne oluyor böyle bunu açıklar mısınız. Bende bi bayan tanıyorum böyle kocasından boşansa üç gün kendini idare edicek aklıda parasıda yok, o yüzden boşanmak yerine adamın parasıyla adamı aldatıyor.Koca parasıyla otobüse biniyor koca parasıyla kıyafet alıyor adamın yanına gidiyor. Bu ne tür bi çirkinlik? Eşiniz sizin sonsuz erkeğiniz olmak zorunda değil yolunda gitmeyen düzeltilemeyen kırıcı yıkıcı şeyler varsa BO-ŞA-NIN.

Her şey aynı giderken, tekrar bir yanlışa düşmemek için bu acıya ihtiyacınız var.

Ve ister kabul edin ister etmeyin, siz pazarlığı çoktan bitirmissiniz. Mutluluğunuza karşılık imkanlar elde etmişsiniz. Bu takastan sonra bir şeyden vazgeçmeden mutlulugu alamazsınız.

Ben sizin psikolojinizi az cok tahmin ediyorum eşiniz sizi sevseydi zaten sizi oldunuz gibi kabul ederdi sevgi değiştirmek değil oldugu gibi kabul etmektir yok slikon yaptır ne demek ne kadar ayıp siz mutsuz oldugunuz sevgiye ilgiye aç oldugunuz için böyle bir hataya düşmüşsünüz bazı kadınlar zayıftır cabuk düşer bazıları güçlüdür yapmaz evt siz eşinizi aldatıyosunuz cok büyük hata cok ayıp vs vs ama eşinizde sizi tetiklemiş ha tetikledi diye tabiki aldatmıcaksınız bu sizin karakterinizin güçlülüğünü gösterir insanız hayatta başımıza hersey gelir kimseye cok görmüyorum asla kınamıyorum sevdiğiniz kişi adam olsa zaten evli bir kadına yanaşmaz ayrıca o kişi sizin mutsuz oldugunuzun cok farkında cakal anlamış sizi cok kolay kandırmış ilgisiz sevgisiz bir kadını etkilemek kolaydır kadından kadına değişir tabi peki insanlar böyle yaptıgınızı duysa ne der ?? Ama boşansanız üç beş gün konuşurlar malesef bizim insanlarımız ön yargılı kim bilir ne derdi vardıda bosandı demezlerde bildikleriyle konuşurlar kimse kimsenin ne yaşadıgını kişiye ne kadar agır geldiğini bilemez bu aşık oldugunuz adam bugun evli bi kadına aşıksa yarın öbürgün başkadınada aşık olur ayrıca sizin boşanamıyacagınızın farkında onun için boşan evlenelim diyo hava civa inanmayın derim zaten hatanızın farkındasınız eşinize zaten dicem lafım yok sizi düşürdüğü psikoloji ortada başka birindende ilgi görünce sonuç aldatma ben karşıyım madem bu kadar mutsuzsunuz lütfen boşanın eşinizede kendinizede bu saygısızlığı yapmayın cesaretli olun lütfen evlenmekte hak boşanmakta bu hatanızı devam ettirmeyin cok çirkin erkek yapsa erkektir derler ama kadın yapınca ne derler bilirsiniz bizim insanlarımızın yakıştırması ayrıca aşık oldum demişsiniz ama değilsiniz suan psikolojiniz cok kötü durumda resmen deprosyon geciriyosunuz ve bu yüzden asık sanıyosunuz kendinizi kesinlikle boşanmanız lazım ondan sonra istediğinizi yapın bir daha böyle hatalara düşmeyin bakın bu yazdıklarımı unutmayın sizin bu yaşadıklarınızı yakın bi tanıdıgım aynısı yaşadı ama aynısıydı tek fark o kadın yıllardır actı üstelik ama sonuç aşık oldugum dediği adamlada evlenmedi kocasıylada boşandı başka biriyle şuan ve ne kadar pişman inanınve haklıyken kocasını aldattığı halde tamamen suclu oldu kimse demedi actı sısuzdı koca sahip cıkmıyodu kocası pavyonlarda geziyodu kimsenin gözü bunları görmedi karısı aldattı boşandılar suclu duruma düştü ve cok pişman aşık oldugu adamlada ayrıldı şuan başka biriyle sonuç adı lekelendi umarım boşanır hayatınıza ceki düzen verirsiniz Allah yardımcınız olsun

sadece sabra ve zamana ihtiyacın var yeni adamla iletişimi kes tövbe et.zaman herşeyin ilacı muhakkak unutacaksın trafik kazası gibi bişey elinde olmadan gelişmiş ama hatanın farkındasın artık.insanlar her türlü acıya göğüs gerip unutuyor eşin ve çocuğundan önce Allahtan utanıp ona sarıl bence.hem kurtulman daha kolay olur.geçmez diye bişey yok zamanla her acı geçiyor.aşkın azaldığında kafan dank ettiğinde yuvanı yıktığın için daha pişman olmak var

Aynen yani madalya mi takalim esini aldatıyor ne kadar güçlü bir kadın ya.örnek mi alalım napalim yani.erkek kadın farketmez bu yaptiginiz sizi bağlar.ama insan anne ye bunu yskustiramiyor! Evladindan dami utanmıyorum veya allah korkun yokmu.bunu kendimize yakistirmanuz aklım almıyor.evli olarak bunu yapmanız anne siniz birde yazik o çocuğa sdece o çocuğa acıdım siz zaten acınacak haldesiniz...yazık çok yazik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…