- Konu Sahibi Vurunkahpeye
-
Aynen öyle. Benim de cidden cok guzel buldugum arkadaslarim var. Ama nedense eslerinden istedikleri ilgi/alakayi goremiyorlar ve bunu surekli dile getiriyorlar. Zaten soylemeseler bile anlasiliyor gozlemleyince.Üzgünüm belki kızacaklar olacak ama ilgisizliğin sonu gerçekten bu oluyor.Ben çok insan tanıyorum evinde mutsuz ve iş yerinde ufak tefek flörtler yaşayan tipler.Bunları bilinçli bile yapmıyor çoğu.Evinde devamlı aşağılanıp eleştirilen kadınlar işlerine süslenip püslenip farkında olmadan beğenilmek ve ilgi odağı olmak istiyolar.Sizinki sadece eyleme dökülmüş hali.Dediğim gibi farkında olmadan küçük flörtler yaşayan çok insan var.
Ha tabi evliliğinizde yaşadıklarınız yaptıklarınızı haklı çıkarıyo mu hayır.Ne diyim bilemedim.
Aynen öyle. Benim de cidden cok guzel buldugum arkadaslarim var. Ama nedense eslerinden istedikleri ilgi/alakayi goremiyorlar ve bunu surekli dile getiriyorlar. Zaten soylemeseler bile anlasiliyor gozlemleyince.
Ve bu kadinlar birilerinin ilgisini cekmek icin acayip performans sergiliyor. Ama lafa gelince aldatma konularinda en buyuk tepkiyi onlar veriyor.
Simdi anlatmakla gormek/hissetmek bir olmuyor.
Siz de buna benzer seyleri gozlemlediginiz icin ne dedigimi en iyi siz anlarsiniz..
Cunku sana kendini iyi hissettirmiyor aksine kendini begenmemene psikolojik olarak cokertmis seni ama keske boşanıp oyle yapsaydn ne yapacaksan.Kocam dışardan bakınca 4-4lük. Ama işkolik . Bı bayanın ısteyecegı herseye sahıbım. Boşanmak istesem buldu da buluyor ne eksıgın var diyecekler kımse bu kadın ne düşünüyor demicek.biz 7 sene uzaktan ilişki sürdürdük bi de . O zmnla boyle bırsey yasayacağım aklımdan gecmezdı. Sımdı nasıl boyle bırsey yasadım ınanamıyorum. Aklım fıkrım onda .
ben bunun bana yaptığını onla olunca anladımCunku sana kendini iyi hissettirmiyor aksine kendini begenmemene psikolojik olarak cokertmis seni ama keske boşanıp oyle yapsaydn ne yapacaksan.
Yahu kizlar neden evlilik disi iliski yasayan kadinlara BU KADAR KOTU DAVRANIYORSUNUZ
Siz erkeklerin neler karistoirdigini hic mi bilmiyor anlamiyorsunuz
Turkiye'de kadin olmak o kadar kolay mi
Yaziklar olsun sizin o yuksekten bakan ahlakci tavirlariniza!
Kadini insan gibi gormeye baslayin artik, kadinlar da hata yapabilir, kacmak isteyebilir bunalima girmistir insaf yahu!!!!!
Her halukarda mutlu degilmissin. Kocasina asik bi kadin niye böyle bir ise kalkissinben bunun bana yaptığını onla olunca anladım
Kendisi hata oldugunu soylemiyor mu? O yonde ilerlemek istemedigini soylemiyor mu?Bu bir hata değil. Resmen gelecek planı yapmışlar o kadar ilerlemiş olay . Böyle durumlar basit bir hata değildir . Ayrıca kadın erkek eşit demek ayrı . Erkeği suçladığın şeyde kadını affetmek farklı.
Ben de kadinlarin "ne yazik ki boyle" sozune tahammul edemiyorum. Ne demek yani, toplumun algisi ilelebet ayni mi kalacak? Biz degistirmez kendimizi tanimlamazsak onlar bizi tanimliyor iste! guc bizde, ama nedense kullanmak istemiyoruz!Biz yargilamiyoruz da onay mi verelim yaptığın yanlış olduğu bilmeli bende biliyorum kadınlar hayata bile 1.0 yenik başlıyor ama toplumun düşüncesini degistiremeyiz ne yazikki bü boyle
sonu kotu bittdi malesef.ama sen her seyin farkina varmissin .umarim her sey gonlune gore olur.sonunda ne oldu ?
ben de ızledım sakakatsız ıdı adı...o zaman o kadına sınır oldum sımdı ben yasıyorum
Bence orada olmayi haketmiyoO durum inşallah doğru değildir. Dediklerinize katılıyorum ama evlat acısı çok büyük bişeydir. Ne hata yaparsan yap ordan alıkoyamaz..
Konu sahibi sende dikkatli ol lütfen, soğutayım uzaklaştırayım derken hırslandırma bir anlık cinnet nelere sebep oluyor Allah muhafaza..
Duyduğuna inanma gözünle gördüğününde yarısına inan demişler. Evlat acısı çeken insana böyle şeyler denmez emin olmadan. Ki emin olunsa bile nefs le imtihanı ayrı anneliği ayrı kadınlığı ve hataları ayrı. Hepsi bambaşka şeyler.. Allah ıslah etsin demek düşer bize sadece...Bence orada olmayi haketmiyo
hernekadar zanli baskasi olsada sebeplisi o kadin.Annelik demek yavrusu icin yasamak demektir,acliga susuluga;yokluga...vs evlat icin katlanmak demektir.
evlat evdeyken okuldayken ona kara calmak annelik degildir olamaz.
Bugun o kadinin yasadigi aci elbetteki dunyanin enbuyuk acisidir biz bile o cocuk ve tum katledilen,istismara siddete ugrayan cocuklarin acisini yuregimizde yasiyoruz
Allah bunlari kahr etsin
Ben hernedense anneninde sucluluguna inaniyorumDuyduğuna inanma gözünle gördüğününde yarısına inan demişler. Evlat acısı çeken insana böyle şeyler denmez emin olmadan. Ki emin olunsa bile nefs le imtihanı ayrı anneliği ayrı kadınlığı ve hataları ayrı. Hepsi bambaşka şeyler.. Allah ıslah etsin demek düşer bize sadece...
hiç bişey deme uzak kalmerhaba ..o zamandan berı görüşmedim .bı kac kere uzaktan gordum yanıma geldı bıttı artık uzatma dedım
tel engeli açmadım..
fakat babası cok hastaydı .su an yoğun bakıma almış.
bugun yarın vefat haberını de alırım.
yanında olmak ıstıyorum ınsanı olarak ama bılemıyorum..
hadı öldü babası dyelım.evıne gıdemem ..cenazeye mı gıdeyım..ne yapayım .arayıp basın mı sagoldun dıyeyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?