Beni bu yanlıştan döndürün..

Aşktan kim ölmüş, ilk ayrılıp acı çekende siz değilsiniz. Eşiniz de değer vermiyor madem 2 erkeği de hayatınızdan çıkarıp önünüze bakın.

Bence hayatinda biri olsa da olmasa da boşan, neden seni onemsemeyen biriyle surdureceksin ki...

Aynen öyle. Benim de cidden cok guzel buldugum arkadaslarim var. Ama nedense eslerinden istedikleri ilgi/alakayi goremiyorlar ve bunu surekli dile getiriyorlar. Zaten soylemeseler bile anlasiliyor gozlemleyince.
Ve bu kadinlar birilerinin ilgisini cekmek icin acayip performans sergiliyor. Ama lafa gelince aldatma konularinda en buyuk tepkiyi onlar veriyor.
Simdi anlatmakla gormek/hissetmek bir olmuyor.
Siz de buna benzer seyleri gozlemlediginiz icin ne dedigimi en iyi siz anlarsiniz..

dıger kadınları bılmıyorum aam ben kımsenın ılgısını cekmedım.oyle kı adam benı bu sehre geldıgımden berı goruyuor hatta bı kac kere ıletısıme bıle gecmısız ama ben bunu bılmıyordum ıle..oyle kocam benı boşluyor ben de arayış ıcınde degıldım ..bu adam karsıma çıkana kadar bunu bımıyordum. ılgısınden manyak oldum .boyleymıs demek kı ılgı görmek olayına gırdım..

Cunku sana kendini iyi hissettirmiyor aksine kendini begenmemene psikolojik olarak cokertmis seni ama keske boşanıp oyle yapsaydn ne yapacaksan.

Bu bir hata değil. Resmen gelecek planı yapmışlar o kadar ilerlemiş olay . Böyle durumlar basit bir hata değildir . Ayrıca kadın erkek eşit demek ayrı . Erkeği suçladığın şeyde kadını affetmek farklı.

Kendisi hata oldugunu soylemiyor mu? O yonde ilerlemek istemedigini soylemiyor mu?
Anlamadim neden hata degilmis.

Biz yargilamiyoruz da onay mi verelim yaptığın yanlış olduğu bilmeli bende biliyorum kadınlar hayata bile 1.0 yenik başlıyor ama toplumun düşüncesini degistiremeyiz ne yazikki bü boyle
Ben de kadinlarin "ne yazik ki boyle" sozune tahammul edemiyorum. Ne demek yani, toplumun algisi ilelebet ayni mi kalacak? Biz degistirmez kendimizi tanimlamazsak onlar bizi tanimliyor iste! guc bizde, ama nedense kullanmak istemiyoruz!

yaşadığın şey bir imtihan hem de çok zor .nefsinle imtihan oluyorsun hatalar insanlar için tövbe et Allah a sığın. Seni anlıyorum ama gerçekten düzenini bozmaya değmez mutluluğu bulacağına inanmıyorum.kafanı dağıtmaya çalış meşgale bul çok yakın seni anlayacak bir dostun varsa onunla paylaş sana doğru yolu gösterip boşta kalınca elinden tutması için

Bence orada olmayi haketmiyo
hernekadar zanli baskasi olsada sebeplisi o kadin.Annelik demek yavrusu icin yasamak demektir,acliga susuluga;yokluga...vs evlat icin katlanmak demektir.
evlat evdeyken okuldayken ona kara calmak annelik degildir olamaz.
Bugun o kadinin yasadigi aci elbetteki dunyanin enbuyuk acisidir biz bile o cocuk ve tum katledilen,istismara siddete ugrayan cocuklarin acisini yuregimizde yasiyoruz
Allah bunlari kahr etsin

Duyduğuna inanma gözünle gördüğününde yarısına inan demişler. Evlat acısı çeken insana böyle şeyler denmez emin olmadan. Ki emin olunsa bile nefs le imtihanı ayrı anneliği ayrı kadınlığı ve hataları ayrı. Hepsi bambaşka şeyler.. Allah ıslah etsin demek düşer bize sadece...

En kötü insan bile aldatılmayı hak etmez. Ben kocam tarafından 5,5 yıllık evlilik ve 5 yaş altı 2 küçük çocuğumla aramızda hiçbirşey yokken ve ben onu seviyorken aldatıldığımı öğrendim . Çok çok zor bir süreç benim için ve evliliğim bitiyor.
bir hata yapmışsınız ama artık bir karar verin ve onu uygulayın. Bu şekilde devam ederken ortaya çıkarsa sizin için çok kötü olur. Sevgilinizden ayrılıp evliliğinize devam etseniz yaptığınız şeyin vicdan azabıyla devam etmesi zor. İtiraf etseniz daha zor. Çok zor bir duruma sokmuşsunuz kendinizi. Bana tek çıkar yol hiçbirşey açıklamadan eşinizden boşanmanız gibi geldi .

Konu sahibi sizin eşini aldatırken "ama eşimde bakımsız,benimle ilgilenmiyor bla bla bla"diyen erkekten ne farkınız var? Oda aldatıp boşanmaya gelince olmaz diyor sizin gibi,bu anlamda inanın farkınız yok. Burada aldatan erkeğe ne kadar kızıyorsam,kadınada o denli kızıyorum.
Sevmiyor olabilirsiniz, size kötü davranıyor/hissettiriyor olabilir ama bu erkeğede kadınada aldatma hakkını vermez. Açarsın davanı boşanırsın,ne kendini böyle sıkıntılara sokarsın,ne eşine haksızlık yaparsın. Sonra kiminle ne istiyorsan yaşarsın.
Siz ayrılmışsınız sevgilinizden ama eşinizide sevmiyorsunuz,evliliği sürdüreceksiniz anladığım kadarıyla, peki ilerde aynı boşluğa düşüp bir başkasıyla olmayacağınızın garantisi var mı? Bence yok. Bu sebeple ya evliliğinizde iletişiminizi düzeltmeye,eşinizle sorunlarınızı çözmeye gayret edin,bunu yapamayacaksanız yolunuzu ayırın derim.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben hernedense anneninde sucluluguna inaniyorum
evet gozumuzle gormedik bende ilk zamanlar kondurmadim iftiradir diye fakat cep yazismalari dusmus karakola ordanda habercilerin eline
kadin bu yasak aska baslarken zaten biseleri kaybetmeyi goze almistir.
istemezdik elbetteki evladi gitsin
kendi sucunun vebalinin kendi odemeliydi
neysr sizin gorusunuz size benimkisi bana sizede saygi duyuyorum
ama boyle annelre aslaaa

merhaba ..o zamandan berı görüşmedim .bı kac kere uzaktan gordum yanıma geldı bıttı artık uzatma dedım
tel engeli açmadım..
fakat babası cok hastaydı .su an yoğun bakıma almış.
bugun yarın vefat haberını de alırım.
yanında olmak ıstıyorum ınsanı olarak ama bılemıyorum..
hadı öldü babası dyelım.evıne gıdemem ..cenazeye mı gıdeyım..ne yapayım .arayıp basın mı sagoldun dıyeyım ?

hiç bişey deme uzak kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…