Beni cesaretlendirin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Diyarbakır da zorunlu görevdeyiz. Vallahi buraşar o kadar mükemmel ki... Her gelen uzatıyor görevi. Batıda görmediğimiz nezaketi, saygıyı, insalığı, iyiliği burda görüyoruz. Herkes yardımcı olmaya çalışıyor. Taksicilerden tutun, garsonlara, güvenliklere, uçağa bindiğimde yanıma oturan gençlere kadar. 2 yaşında bebeğim var. Ne zaman dışarı eşim olmadan çıksam mutlaka birinin bir yardımıyla karşılaşıyorum. Allah ne yazmışsa odur. Buralardan korkmayın. Doğudaki, Güneydoğudaki insanlığı görünce Batıdan efret ediyorsunuz.

Uzatmaları oynuyorsunuz ve bunun bilincindesiniz.Sadece cesarete ihtiyacınız var."Muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kandadır"söylemini sizede hatırlatmak istedim öğretmen hanım.

Ne güzel demişsiniz baştan aşağı kendinizi yenilenmissiniz. Mesleğinizde var inanın bir mesleğim olsun arkama bakmadan kacicam

Ben Orta Karadeniz'de orta düzey bir ilin merkezindeyim ama durum aynı. Koltuktan düştüğü için omzu acıyan kızımın omzu için aynı röntgene bakan üç farklı doktor sırayla "kırık, çatlak, sağlam" dedi.
İşin ehli doktor bulmak zor maalesef.
Bunların dışında eğer merkeze atanacaksa konu sahibi gidebilir. Eğer mahrumiyet bölgesiyse gitmemeli

Allahım doğrunun yanındadır arkadaşım.
Korkma ve yürü derim.
Maddi gücün olduktan sonra evelallah kalkarsın her işin altından inşallah.
Çok teşekkür ederim canım ama bütün ailem arkadaşlarım herkes burada eğitim acısından çok ileri olan bir şehirdeyim bir gidersem bir daha rüyamda görürüm Eskisehir'i

Işte böyle şeylere ihtiyacım var

Bide terapist sen başkasına aşık olursun deyince eşin ne tepki verdi merak ettim doğrusu
Hicbir şey demedi.O günden beri sadece biraz daha kıskanç oldu ama bana o kadar güveniyor ki öyle bir şey yapmayacağımı biliyor

Ne güzel demişsiniz baştan aşağı kendinizi yenilenmissiniz. Mesleğinizde var inanın bir mesleğim olsun arkama bakmadan kacicam
Allah herkese nasip etsin gerçekten sağlıklı olduktan sonra Allah rizki verir

Doğu görevi demek illa Doğu demek mi ki? Ben içanadolu da bir yerde çalışıyordum ilk atandığım zaman. Doğu görevi diye geçiyordu ama 3 büyük şehre 1,5 saat uzaklıktaydı. Her haftasonu gezerdim. Devlet sizi direk atamazsa böyle bir yere tayin ister çok da rahat edersiniz

Öyle mi diyorsunuz aslında doğuya gitmekten ziyade kimsesiz kalmak korkutuyor bütün sülalem ve arkadaş çevrem burada oraya gidersem sudan çıkmış balığa döneceğim

Eşim çok büyük bir kurumda müdür boşanırsak benim tayinimi bu şehirdeki doğu görevi sayılmayan yerlere çıkarmamakla tehdit etti

Çok mantıklı bir çözüm en doğrusu bu ama yanaşmıyor boşanmak istemiyor güya çok seviyormuş yapamıyormuş Yalan beni bir gün güldürmedi şimdi bırakmıyor ki mutlu olayim

Evet çok doğru çocuğunda kronik hasta ve burada Acibadem'de iyi bir doktora götürüyorum daha önce kav doktor gezdiysek ne teşhis ne tedavi edebildiler.Esim yanaşmıyor ona ayrılmak istemiyorum diyor ama bir yandan benimle kedi köpek gibi dalasiyor

Ben doğudan değil biradaki akraba ve arkadaş çevremi bırakmak istemiyorum

Doğuda ne var da bende doğuya geldim kötü bişey de görmedim hele de bi asker eşi olarak, abartmayın bu kadar doğuyu ya insan heryerde insandır

Eşim çok büyük bir kurumda müdür boşanırsak benim tayinimi bu şehirdeki doğu görevi sayılmayan yerlere çıkarmamakla tehdit etti
Tehdit mesajlarını sakla ya da ses kaydı yap. Şikayet edersin. Yok öyle öküzlük. Terbiyesize bak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…