Beni cesaretlendirin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

2 seneye yakın kaldık Diyarbakır’da.
Gelişmiş bir şehir imkanları fazla .

Çoğu şeyini özlerim evet yardımsever insanlar vardı vs ama 2 kez bomba patladı tedirgin hissettim.Hamileydim o sırlar hem özlem var içimde hala hem tedirginlik.

Sokakları geliyor bazen gözümün önüne,ofis -Gevran ,çalıştığım okullar ,Alipınar ,Bismil ...

Mesela Çocukla tek başına Diyarbakır’da yapabilir ama çok zor.Kiralar yüksek vs .

Herhangi bi şehir de olsa çocukla zor geldi bana düşününce ...

Konu sahibi istanbul Doğu görevi için olmuyor mu ? Yaşam pahalı diye mi düşünmüyorsun.

Önceden saçma derdim de herald 1 yıl kavga dövüş az şekilde beklemek de mantıklı

Aslında en büyük cesaret içinizde olmalı. 30 yaşımdayım dönüp baktıgımda 20 li yaşlarımda yapamadıklarım için keşkelerle doluyum. En güzel yaşlarınızı bu adamın yanında aşksız sevgisiz heba etmeyin lütfen. Bir yıl daha atanma durumu için sabredersiniz yada etmezsiniz sizin kararınız ama bir ömür yaşamak değil sadece nefes almak sizinkisi.

Maddi gücün var mı? Arkana dahi bakma.

Bizde 3 kere yaşadık patlama ama bilemiyorum seviyorum hala, heryerde olabileceğini düşündüğüm için belki.. Allah hepimizi korusun. Aslında buraya gelsin diye değil de doğu ve güneydoğuya gelmek o kadarda kötü değil demek istedim :) konu sahibide problemin zaten çevresini bırakmak istememesi olduğundan bahsetmiş.

Doğuda kimseyi yemiyorlar arkadaşım hepsi insan hepsi..

Seni hak etmeyenin bas g*tüne tekmeyiiii

Reactions: Tzk
Istanbul doğu sayılıyor orada güvenli gelmiyor bana yalnız başına yasayan çocuklu bir bayan icin

Terapist ilginç bir ima da bulunmuş... Kocanız bunun üzerine size daha samimi davranmadıysa zaten doğuya gitmenin de bir anlamı yok.. Çok çekmişsin ama kadınlar güçlüdür yılma asla

Terapist ilginç bir ima da bulunmuş... Kocanız bunun üzerine size daha samimi davranmadıysa zaten doğuya gitmenin de bir anlamı yok.. Çok çekmişsin ama kadınlar güçlüdür yılma asla
Evet bana da çok iyi niyetli bir söylem gelmedi

Evet çok haklısınız sadce vaktimi öldürüyorum onunla aslında onun için de aynı şeyler geçerli ama kabul etmiyor bunu birbirimize zulmediyoruz resmen

Peki çok büyük muydu problemler yoksa her ailede olabilenlerden mi

Peki çok büyük muydu problemler yoksa her ailede olabilenlerden mi
Ay yanlış anladınız. Patlama derken terör saldırısında bahsediyordum. Hala seviyorum derken yaşadığım şehiri kastettim.

bu hayata birkere geliyorsun madem çalışıp kendi paranı kazanıyorsun
kimseye eyvallahın olmasın ,
iste tayinini bas git o da senın arkadan melesin otursun sümsük

Siz yolun yarisini asmissiniz da haberiniz yok. Bundan sonra o minik yavruyla guzel bir omrunuzun olmasini dilerim. Korkmayin,yolunuz acik olsun. O erkek cocugunu da oyle bir yetistirin ki babasinin yaptigi eziklikleri yapmasin.

Allah iyiliginizi versin, epey guldum. Ama dogru green ilk baslarda ne kadar iyi niyetliydi. Sonradan gercekleri gordu. Kadinlarimiz akilli ve guclu. Yeter ki insanca yasamak istesinler.
Insan bazen herseyi goremio ama burda her bakis acisindan her yerden kulturden kadin var. Bazen kullanildigini gormuyosun aldatildigini.. bura sayesinde daha iyi idrak ediyorsun.. iyiki var kk

Allah iyiliginizi versin, epey guldum. Ama dogru green ilk baslarda ne kadar iyi niyetliydi. Sonradan gercekleri gordu. Kadinlarimiz akilli ve guclu. Yeter ki insanca yasamak istesinler.

Aynen öyle, ben hep iyi niyetli biriyim ama çok şükür sizler sayesinde ve Allah sayesinde gördüm sonunda. İnsanlar bazen çok iyi rol yapıyor ama arada belki 1 cümle belki 1 hareketle kendilerini ele veriyorlar. Çok dikkatli olmak lazım.

Ya herseye tamam da neden oğlun ya da gelinin sana ev alsin arkadasim? Neden zorluklarla kazandigi paradan sana yedirsin? Herkes yerini yurdunu bilsin. Valla tiksindim artik su kendini bilmez ailelerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…