- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
- Konu Sahibi sanaragmen
En buyuk asklar nefretle baslar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derslerine bak şekerim bunlara takılma o öyle söyleyince çirkin olmuyorsunmeraba kızlar
ben ygs ye hazırlanıyorum ve dershaneye gidiyorum.benim sınıfımda sinir olduğum bir çocuk var.(o da bana sinir oluyo bence.)
hocam bana senin saçların ne güzel demişti sınıfın içinde.o sinir olduğum çocukta hocam saçları güzel olcağına yüzü güzel olsaydı dedi.bende sen kendine bak dedim yani zaten birbirimizi hiç sevmiyoduk.bu olaydan sonra iyicene birbirimize sinir olduk hep laf filan atıyo bana ben ne yapmalıyım sizce.
En buyuk asklar nefretle baslar![]()
benim yüzüm çirkin senin ise beynin deseydin de kalsaydı yavrucak.meraba kızlar
ben ygs ye hazırlanıyorum ve dershaneye gidiyorum.benim sınıfımda sinir olduğum bir çocuk var.(o da bana sinir oluyo bence.)
hocam bana senin saçların ne güzel demişti sınıfın içinde.o sinir olduğum çocukta hocam saçları güzel olcağına yüzü güzel olsaydı dedi.bende sen kendine bak dedim yani zaten birbirimizi hiç sevmiyoduk.bu olaydan sonra iyicene birbirimize sinir olduk hep laf filan atıyo bana ben ne yapmalıyım sizce.