beni çirkin bulduğunu sınıfın ortasında dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senden hoslaniyordur ve bence sen de sinir olma telaşı içinde ondan hoşlanıyorsun yoksa zerre kadar onemsemezdin

''Pardonda aramızda iletişim dahi yok, senin şu an benimle uğraşman ve bu attığın laflar benimle ilgilenmeni gösterir üzgünüm o yüzden benden uzak durmanı tavsiye ediyorum sana.'' de bu şekilde bak nasıl susuyor.

Derslerine bak kimseyo takma.İstisna da olabilir ama dersane arkadasliginim otesi yok.Erkek olmasa da kizlar tarafindan benzer seyler yasadim cevap vermedim dozu arttirdilar derken yil bitti iyi bir okul kazandim onlardan bahsedemiyorum bile okul mokul hak getire.Ucuncu yilimi bitirecegim ve hayatimda zerre kadar onemlero yok hirs yapip basarimi arttirdilar sagolsunlar :)

Ya biri bana çirkin dese kaile bile almam neden uğraşıyorsun ki? O yaştaki erkekler tepki gördükçe abartıyorlar. Karşılık vermezsen kesilir bunlar.

sinir olduğunu belli etmeden mutlu takıl. onun gözü önünde insanlarla muhabbet et, şakalaş :)

meraba kızlar
ben ygs ye hazırlanıyorum ve dershaneye gidiyorum.benim sınıfımda sinir olduğum bir çocuk var.(o da bana sinir oluyo bence.)
hocam bana senin saçların ne güzel demişti sınıfın içinde.o sinir olduğum çocukta hocam saçları güzel olcağına yüzü güzel olsaydı dedi.bende sen kendine bak dedim yani zaten birbirimizi hiç sevmiyoduk.bu olaydan sonra iyicene birbirimize sinir olduk hep laf filan atıyo bana ben ne yapmalıyım sizce.
derslerine bak şekerim bunlara takılma o öyle söyleyince çirkin olmuyorsun :KK14:

Ya salla gitsin bosversene. Ozguveninle döv onun karakterini:KK8:

Senin dikkatini çekmek icin boyle davranıyor olabilir mı? Genellikle bu yasta erkekler kızlara basil davranmaları gerektiğini pek bilemez ve bu tur yollara başvurur.

meraba kızlar
ben ygs ye hazırlanıyorum ve dershaneye gidiyorum.benim sınıfımda sinir olduğum bir çocuk var.(o da bana sinir oluyo bence.)
hocam bana senin saçların ne güzel demişti sınıfın içinde.o sinir olduğum çocukta hocam saçları güzel olcağına yüzü güzel olsaydı dedi.bende sen kendine bak dedim yani zaten birbirimizi hiç sevmiyoduk.bu olaydan sonra iyicene birbirimize sinir olduk hep laf filan atıyo bana ben ne yapmalıyım sizce.
benim yüzüm çirkin senin ise beynin deseydin de kalsaydı yavrucak.

Oooo ben sınıf arkadaşlarımla nasıl konuşuyorum..
Bi tanesi makyaj yapmadığımda
-Nabıyosun kireç surat der:p
Diğeri
-Tipe bak ya der:p
-He ya ben dönya gözeliyim derim
Hatta makyajla benlerle kendimizi köylü yapmıştık yurtta onu o arkadaşlarıma gösterdim
-Ben kültürlü ve çekici bi karıyım sevgilim bana yakışmıyiirrr dedim :KK70:
Ama ben onlara trip atsaydım bunlar abartırdı herşeyi..
Önceden bende senin gibiydim takardım ama artık takmıyorum.
Erkek arkadaşımın ev arkadaşı
-Neyse artık seninkininde kısmeti senmişsin giderin var idare edersin der
bende
- Seninki seninlede idare edemiyor baksana hep eskisinden bahsediyor kendi derdine yan derim ama şakalaşırız biz bu arada laf sokma şakayla karışık olur..
Geçen gün mesela yine bi arkadaşı
-Nice mutlu yıllara beraberce inşALLAH dedi
-Bende tam sağol derken diğer arkadaşı
-Ya CatlakB seçimin yanlış daha iyilerinide bulabilirdin ama neyse mutlu yıllar dedi:p
- En azından benimkinin gideri var ki 3 yıldır beraberiz senin 1 tane bile yok dedim:KK70:
Başkasıda
-Nerden biliyosun 1tane olduğunu belki daha fazla
-Diğerinide A...'a bağlarız ya dert etmesin o dedim:KK70:
Direkt laf yani :D
Bazen biri bişey diyor boyumla ilgili
Boyumda 1,63 ama bacak boyum kısa olduğundan kısa duruyorum.
-Bu ülkede 1 Feriha 2. benim diyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X