Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu yastakı erkekler cocuk otesi olurlar senın kızman bagırman ona daha cok haz verır cok abartmadan alaycı bı sekılde bısey diyince he de gec gulerek yıne bısey dedıgınde cevap verme umursmıyor tavrı takınman cok onemlı
meraba kızlar
ben ygs ye hazırlanıyorum ve dershaneye gidiyorum.benim sınıfımda sinir olduğum bir çocuk var.(o da bana sinir oluyo bence.)
hocam bana senin saçların ne güzel demişti sınıfın içinde.o sinir olduğum çocukta hocam saçları güzel olcağına yüzü güzel olsaydı dedi.bende sen kendine bak dedim yani zaten birbirimizi hiç sevmiyoduk.bu olaydan sonra iyicene birbirimize sinir olduk hep laf filan atıyo bana ben ne yapmalıyım sizce.
meraba kızlar
ben ygs ye hazırlanıyorum ve dershaneye gidiyorum.benim sınıfımda sinir olduğum bir çocuk var.(o da bana sinir oluyo bence.)
hocam bana senin saçların ne güzel demişti sınıfın içinde.o sinir olduğum çocukta hocam saçları güzel olcağına yüzü güzel olsaydı dedi.bende sen kendine bak dedim yani zaten birbirimizi hiç sevmiyoduk.bu olaydan sonra iyicene birbirimize sinir olduk hep laf filan atıyo bana ben ne yapmalıyım sizce.