beni çirkin bulduğunu sınıfın ortasında dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O asiktir sana bence. Erkekler o yaslarda yüz bulamayinca böyle tepkiler verebiliyorlar.

Buraya konu acacak kadar onemli bi insan yanii?? Antipati duydugun biri madem he de gec niye dert ediyosunki. Hi ygs ysi dimi.pardon;)

Bu yastakı erkekler cocuk otesi olurlar senın kızman bagırman ona daha cok haz verır cok abartmadan alaycı bı sekılde bısey diyince he de gec gulerek yıne bısey dedıgınde cevap verme umursmıyor tavrı takınman cok onemlı

meraba kızlar
ben ygs ye hazırlanıyorum ve dershaneye gidiyorum.benim sınıfımda sinir olduğum bir çocuk var.(o da bana sinir oluyo bence.)
hocam bana senin saçların ne güzel demişti sınıfın içinde.o sinir olduğum çocukta hocam saçları güzel olcağına yüzü güzel olsaydı dedi.bende sen kendine bak dedim yani zaten birbirimizi hiç sevmiyoduk.bu olaydan sonra iyicene birbirimize sinir olduk hep laf filan atıyo bana ben ne yapmalıyım sizce.
yaşlar kaç
ona göre yorum yapacağımda

meraba kızlar
ben ygs ye hazırlanıyorum ve dershaneye gidiyorum.benim sınıfımda sinir olduğum bir çocuk var.(o da bana sinir oluyo bence.)
hocam bana senin saçların ne güzel demişti sınıfın içinde.o sinir olduğum çocukta hocam saçları güzel olcağına yüzü güzel olsaydı dedi.bende sen kendine bak dedim yani zaten birbirimizi hiç sevmiyoduk.bu olaydan sonra iyicene birbirimize sinir olduk hep laf filan atıyo bana ben ne yapmalıyım sizce.

boşver hiç bişey yapma onunla uğraşma bile ozaman sana sataşmak sıkıcı gelir bırakır

kız dersaneyi bitirmiş üniversiteye de girmiştir zannımca kim hortlattı mevzuyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X