beni çok sevdiğini biliyorum sizce ne yapmalıyım 🙂

Eşiniz kaç yaşında adam içmek istiyorsa içer yemek istiyorsa yer.
"Doğru" ve "yanlışı" kendi seçebilir.
Siz neden kocaman adama direktif veriyorsunuz ki?
İçip etrafa sarsa size zarar verse işler değişir tabi

Hanimefendi demek ki kocanızın prensesi değilmişsiniz. Bir insan neden böyle bir nick alır ki? Neyse .
Eğer bir şeyi istemiyorsanız dik durun. Alkolü size tercih ediyorsa yapacak bir şey yok.
Prenses de değil pirenses o yüzden olmuş bütün bunlar demek ki

Arkadaşlar niye bu kadar sorun yaptı diyen olmuşta kadın müslümansa inandığı dine göre bu adamin yaptığı çok büyük sıkıntı ve direk kendi hayatını da etkiliyor . Evlenmeden önce icmeyip evlenince içmek basbayağı kandırmaya giriyor . Dini hassasiyeti olan birinin bunu kabul etmemesi oldukça normal . Yorum yasak olduğu için ayrıntıya giremiyorum. Konu sahibi sebep bu ise net olun bir daha olmayacağına dair söz versin bir daha yaparsa belli ki çözüm yok ayrilmalisiniz

Sevgi sonsuz bişey değil ki eskiden seviyormuş ama şimdi belli ki sevmiyor ve sana "davayı ne zaman açacaksın " demiş.

Ay sorma sinir oldum. Bir de dalga geçmişler kadınla. Sorsan hepsi özgürlükçü ama başka hayat tarzlarına yaklaşımlara bak. Ne var bundaymış.

Dışarda başka kadınlarla içeceğine evde yanınızda içmesini önerin siz de meyve suyu içersiniz olur biter. Evde eşleri izin vermeyenler hep dışarıda başka kadınlarla nitekim.
Belki günah diye istemiyordur. Şahsen ben dini hassasiyeti olan biri olarak evimde içki içilsin istemem

Ay sorma sinir oldum. Bir de dalga geçmişler kadınla. Sorsan hepsi özgürlükçü ama başka hayat tarzlarına yaklaşımlara bak. Ne var bundaymış.
Şahsen kullanmıyorum yanimda kullanılmasında da sıkıntı yok ama eşim kullanirsa inancıma göre devam ettirmemem gerekiyor evliliği . Belki yorum yapanlar bu kadar ayrıntılı bilmiyor olabilir sonuçta inancı da olmayabilir birşey diyemem . Konu sahibinin eşi de kullanıyorsa daha önceden açık açık belirtmeliydi sigara icmeyip evlenince içmeye başlamak bile haklı boşanma sebebi

belli ki kafa yapılarınız bambaşka. sizin dini hassasiyetleriniz var bu konuda katısınız. adam da benim tercihlerime saygı duymazsan boşan diyor. hatta mesaj dahi atmış. iyi düşünüp karar verin. evliliği bitirmeye değecek kadar önemli bir sorunsa boşanın. adam sanki eroin bağımlısı gibi tepki vermenize gerek yok.

Katılıyorum. Hayat tarzı bir şekilde değişmiş oluyor. Farklı pencereden bakarsak adam sonradan dini yaşamaya karar verse ve artık tatillerde karışık plajlara alkollü otellere gitmek istemiyorum dese yine boşanabilir bence karşı taraf. Ki konu öyle olsa sanmıyorum aynı tarz yorumlar yapılacağını

Tamam o açıdan doğru ama kadın en ufak tartışmada evi terk edip blöf yapan tiplerden biri.Adam zaten ne zaman boşanma davası açacaksın diye sormuş ama kızımız kocam beni çok seviyor diye ısrar ediyor.Ama adam onu kadirdiysa tabi ki o da sıkıntılı bir durum.

Bence de o zaman da bosanilmasi gerekiyor çünkü ortak bir yaşam olmadan devam etmek çok zor . Şimdi benim eşim birden tatile gitmek istemiyorum orda bikinili kadınlar var ortamda içki içiliyor dese yok daha kapalı giyeceksin diye beni her konuda sıkmaya başlasa bende devam edemem. Ortak anlayışta olmak lazım .şimdi bu kadın da bu nokta da haksız olmuyor

Evet bu konuda da konu sahibi haksız maalesef

Evet yani blöf yapmak için kullanıyorsa çok saçma . Dediğim gibi benim için hassas noktadır aynı şekilde mecbur başını kapatacaksin etek giyemezsin dese de net bir biçimde ayrılırım . Bu içki konusu kişisel bir günah olmuyor malesef eşi de etkiliyor dediğim gibi ayrıntıya giremiyorum bundan dolayı ayrılmayı cidden düşünüyor blof yapmıyorsa haklı yoksa kocişim beni seviyor bende nazlanayim tarzında bir durumsa çok saçma dediğiniz gibi

Ben pek inanamadım nedense. Baba evinden kocanızdan yakınmak için kocasınınpirensesi nicki ile üye olacaksınız, adam dava ne zaman diye soracak sizde dalga geçer gibi minik bir gülücük ile çok seviyor biliyorum diyeceksiniz. Bir de hiç kimseye cevap yok. Bana çok inandırıcı gelmedi kusura bakmayın.
He olabilir tabi ama bana geçmedi diyeyim

Sevgi sonsuz bişey değil ki eskiden seviyormuş ama şimdi belli ki sevmiyor ve sana "davayı ne zaman açacaksın " demiş.
Evet asıl sorun bu bence. Millet alkole takılmış. Ağzından ne kadar da kolay çıkmış davayı ne zaman açacaksın cümlesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…