- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.253
- 548
- Konu Sahibi Semiramisz
-
Ben kapalıyım. Evlenmeden önce de makyaj yapıyordum o yüzden bana şuanda makyaj yapamazsın diyemez. Saçımı açabilirim ama mesela bikini giyemezsin diyebilir. Ya da çarşaf giymeye kalksam bu ona aşırı gelip onaylamayabilir. He ben yine kendi doğrumu yaparım ama o da artık birbirimize uyumlu olmadığımızı söyleyip ayrılmak isteyebilir. Bence buna hakkı var.İyi de, kendisine dokunmayan bir şeye karışma hakkı var mı?
Hiç mi hiç alakadar etmiyor, kendi sevmiyorsa, dini gerekçe gösteriyorsa içmez, biter gider.
Bu kadar da benlik hiçe sayılamaz, ona karış buna karış sonra vay efendim kocam şunu giydirmiyor, makyaj yaptırmıyor, anama göndermiyor.
Ona nasıl kızıyorsak kişilik haklarına aykırı diye, bu da aynı tutum.
Benim mideme girenden başkasına ne yahu, ne haddine!
Bence eşiniz öncesinde de kullanıyordur. Yoksa adam birden neden kullansın ve vazgecemesinKizlar merhaba esimle tanisip evlenene kadar alkol kullanmiyordu takı bir yıl öncesine kadar çocuğunun üzerine yemin etti içti affettim yemin etti içti yine affettim en son yuvanın huzuru bozulacaksa içmem dedi yine güvendim ama dün öğrendim ki yine içmiş yalan söyleyemedi sorduğum da kabullenip içtiğini söyledi bende çocuğumu aalip anne evine geldim dünden beri buradayım gün içinde kayınvalidem arayıp eve dön kızım sen yoksan o busefer daha rahat davranır daha çok içer dedi bende eve gitmedim eşim ise ne zaman boşanma davası açacan diye mesaj attı geri dönüş sağlamadım. Ve her kavgamizda bana benim huylarını kabullenemiyorsan bosanalim diyip duruyordu en son bu cümleyi kullandığında ben senden bosansam hayatım kayar dedi gerçekten aklım almıyor ne yapacağıma dair ama beni çok sevdiğini biliyorum sizce ne yapmalıyım
Seni çok üzerler pirenses, yani şu anlattıklarında seven erkek modeli nedense hiç göremedimKizlar merhaba esimle tanisip evlenene kadar alkol kullanmiyordu takı bir yıl öncesine kadar çocuğunun üzerine yemin etti içti affettim yemin etti içti yine affettim en son yuvanın huzuru bozulacaksa içmem dedi yine güvendim ama dün öğrendim ki yine içmiş yalan söyleyemedi sorduğum da kabullenip içtiğini söyledi bende çocuğumu aalip anne evine geldim dünden beri buradayım gün içinde kayınvalidem arayıp eve dön kızım sen yoksan o busefer daha rahat davranır daha çok içer dedi bende eve gitmedim eşim ise ne zaman boşanma davası açacan diye mesaj attı geri dönüş sağlamadım. Ve her kavgamizda bana benim huylarını kabullenemiyorsan bosanalim diyip duruyordu en son bu cümleyi kullandığında ben senden bosansam hayatım kayar dedi gerçekten aklım almıyor ne yapacağıma dair ama beni çok sevdiğini biliyorum sizce ne yapmalıyım
Pembiş gelin evi, fiyonklu kahve fincanlariHanimefendi demek ki kocanızın prensesi değilmişsiniz. Bir insan neden böyle bir nick alır ki? Neyse .
Eğer bir şeyi istemiyorsanız dik durun. Alkolü size tercih ediyorsa yapacak bir şey yok.
Ben alkol almasından ziyade buraya takıldım. Her kavgada boşanma kelimesi? Alkole gelene kadar başka şeyler var sanki.ne zaman boşanma davası açacan diye mesaj attı geri dönüş sağlamadım. Ve her kavgamizda bana benim huylarını kabullenemiyorsan bosanalim diyip duruyordu
kayinvalidene bak...Kizlar merhaba esimle tanisip evlenene kadar alkol kullanmiyordu takı bir yıl öncesine kadar çocuğunun üzerine yemin etti içti affettim yemin etti içti yine affettim en son yuvanın huzuru bozulacaksa içmem dedi yine güvendim ama dün öğrendim ki yine içmiş yalan söyleyemedi sorduğum da kabullenip içtiğini söyledi bende çocuğumu aalip anne evine geldim dünden beri buradayım gün içinde kayınvalidem arayıp eve dön kızım sen yoksan o busefer daha rahat davranır daha çok içer dedi bende eve gitmedim eşim ise ne zaman boşanma davası açacan diye mesaj attı geri dönüş sağlamadım. Ve her kavgamizda bana benim huylarını kabullenemiyorsan bosanalim diyip duruyordu en son bu cümleyi kullandığında ben senden bosansam hayatım kayar dedi gerçekten aklım almıyor ne yapacağıma dair ama beni çok sevdiğini biliyorum sizce ne yapmalıyım
Kocasının prensesi eşine cevap yaz istersen, tarih bekliyor bak sendenKizlar merhaba esimle tanisip evlenene kadar alkol kullanmiyordu takı bir yıl öncesine kadar çocuğunun üzerine yemin etti içti affettim yemin etti içti yine affettim en son yuvanın huzuru bozulacaksa içmem dedi yine güvendim ama dün öğrendim ki yine içmiş yalan söyleyemedi sorduğum da kabullenip içtiğini söyledi bende çocuğumu aalip anne evine geldim dünden beri buradayım gün içinde kayınvalidem arayıp eve dön kızım sen yoksan o busefer daha rahat davranır daha çok içer dedi bende eve gitmedim eşim ise ne zaman boşanma davası açacan diye mesaj attı geri dönüş sağlamadım. Ve her kavgamizda bana benim huylarını kabullenemiyorsan bosanalim diyip duruyordu en son bu cümleyi kullandığında ben senden bosansam hayatım kayar dedi gerçekten aklım almıyor ne yapacağıma dair ama beni çok sevdiğini biliyorum sizce ne yapmalıyım
Ne ıcıyor bu adam bukadar ?Cocugu alıp gıdecek kadar?Kizlar merhaba esimle tanisip evlenene kadar alkol kullanmiyordu takı bir yıl öncesine kadar çocuğunun üzerine yemin etti içti affettim yemin etti içti yine affettim en son yuvanın huzuru bozulacaksa içmem dedi yine güvendim ama dün öğrendim ki yine içmiş yalan söyleyemedi sorduğum da kabullenip içtiğini söyledi bende çocuğumu aalip anne evine geldim dünden beri buradayım gün içinde kayınvalidem arayıp eve dön kızım sen yoksan o busefer daha rahat davranır daha çok içer dedi bende eve gitmedim eşim ise ne zaman boşanma davası açacan diye mesaj attı geri dönüş sağlamadım. Ve her kavgamizda bana benim huylarını kabullenemiyorsan bosanalim diyip duruyordu en son bu cümleyi kullandığında ben senden bosansam hayatım kayar dedi gerçekten aklım almıyor ne yapacağıma dair ama beni çok sevdiğini biliyorum sizce ne yapmalıyım
Sende ıc ne ya gflkklgklgsen de iç.
alkolik değilse bağımlı değilse sorun nerede?
aynen ya. güzel bir film eşliğinde iki bira şarap içemez olduk.Sende ıc ne ya gflkklgklg
Ayrıca alkolık olmak cıddı malıyet suanda valla:)
Ben siselerin onunden gecip ,kuzu kuzu soda alıyorm gkkgkgfk
Dışarda başka kadınlarla içeceğine evde yanınızda içmesini önerin siz de meyve suyu içersiniz olur biter. Evde eşleri izin vermeyenler hep dışarıda başka kadınlarla nitekim.Kizlar merhaba esimle tanisip evlenene kadar alkol kullanmiyordu takı bir yıl öncesine kadar çocuğunun üzerine yemin etti içti affettim yemin etti içti yine affettim en son yuvanın huzuru bozulacaksa içmem dedi yine güvendim ama dün öğrendim ki yine içmiş yalan söyleyemedi sorduğum da kabullenip içtiğini söyledi bende çocuğumu aalip anne evine geldim dünden beri buradayım gün içinde kayınvalidem arayıp eve dön kızım sen yoksan o busefer daha rahat davranır daha çok içer dedi bende eve gitmedim eşim ise ne zaman boşanma davası açacan diye mesaj attı geri dönüş sağlamadım. Ve her kavgamizda bana benim huylarını kabullenemiyorsan bosanalim diyip duruyordu en son bu cümleyi kullandığında ben senden bosansam hayatım kayar dedi gerçekten aklım almıyor ne yapacağıma dair ama beni çok sevdiğini biliyorum sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?