beni çok sevdiğini biliyorum sizce ne yapmalıyım 🙂

Sizin kadar özgürlükçü kişiler neden evlenir hiç anlamıyorum.evlenmeden de ilişki yaşanabiliyor.gerçi yaşam tarzını da bilmiyorum ki.
İste bizim ülkenin geneli Ortadoğu zihniyetinde, "insan sadece ilişki yasamak için evlenir" diye düşünüyor. Benim tanıdığım çokça çift zaten aynı evde yaşar gibi ayın yarısi beraber yaşadığı kişilerle evlendi. Çünkü sağlıklı insan iyi anlaştığı, hayattan keyif aldığı, ten uyumu olan kişilerle evlenir. Evliliğin pek çok faydası var. Mesela o kişinin en yakını oluyorsun yasal olarak. Yoğun bakıma girse sevgilisini alana sokmazlar ailesi dururken ama eşi herkesten önce onu gorebilir. Acil durumda ilk aranan kişi olursun, ortak çocuklarınız olur, ortak mülk alma isi daha rahat olur, düğün yapmak istemiş - herkesin yaşayacağı bir deneyimden geri kalmak istememissinizdir, ölünce beraber aile mezarlığında yatmak, malinizin mülkünüzün akrabaya değil de sevgiline gitmesini istemek....
Bir sürü sebebi var evliliğin.
Ama bizim ülkede iyi anlaştığın,uyumlu oldugun kişi 'eglenilecek kadin' oluyor, hayatının 30undan sonrasını geçirmek için iyi anlaşmasan da olan, yatak uyumunu bilmediğin biriyle evlenip , çoluk çocuğa karışıp mutsuz bir ömür sürüyorsun...

Mesela öyle birine de sende dindar ol eşine uy aman ne var yaaa desek tefe koyarlar aynı kişiler.
İki söylemin birbirinden hiç farkı yok.

Yok ya olur mu kırılmadim hepimiz aynı noktada düşünemeyiz zaten bu imkansız

yani aslında hadi boşanmayi sorarsın da inançtaki bazı kurallar nettir sende uyarsın ya da uymazsin mesela ben açık bir insanım bunu evlenecegim kişi kabul edecek ya da etmeyecek ona göre tercih yapabilir bunun gibi bu başkasına sorulacak birşey değil ki ben bu şekilde açılan konuları anlamıyorum o yüzden .

Gösteremezsiniz işte ne münasebet?
Asıl öyle biri olsanız kimseye karışamayacağınızı, ona kendinizce doğruları söyleyip çekilmeniz gerektiğini, hiçbir baskının bu tip şeylerde yeri olmadığını, sizin vesilenizle değil kaybetme korkusuyla kendinizce kötülükten uzak tutmanın iyilikten çok vebali olduğunu bilirdiniz.
Bu hassasiyetler biri için değil ‘kendi inancı’ için yapılır, başkası için bırakılan vs durumlar çok daha zararlı yerlere gider din sisteminde.

Tabi ya aynı noktada sürekli olunmaz, burada ben birine baya ayar oluyorum durumuna gidip ponçikçe şeyler yazabiliyorum b12 eksikliğimi yoksa ney tam anlayamadım.

Dediğiniz yakın çevremde oldu aynı kafada evlenildi zamanla ekonomik olarak yükseldiler ve beyefendi farklı hayatlara özendi 1 yıl eşi direndi ve sonunda yollar ayrıldı. En makulü bu

Bende de var B12 eksikliği valla üyeleri hep karıştırıyorum unutup gidiyorum çok çok çizgiyi aştiysa göz ardı et yapıyorum kafam rahat yorumunu görmüyorum
Ya en güzeli zaten artık ortak noktada bulusamiyorsan zorlamanin manası da yok faydası da ancak eziyet olur o evlilik . Çok zor birşey aslında evli kalmak gerçekten

Bu devirde özellikle başlı başına çok zor

Çok güzel anlatmışsın ama şimdi bazı durumlar da insanın kıskançlık duygusunu tetiklediği için ister istemez karışma olabiliyor.evlilik sorumluluğu ister istemez bazı kısıtlamalar getirmiyor mu ?

Hanım efendi yazdığım mesajı okudunuz mu. Ben evlendiğinde içen birisi değildi sonradan başladı.benim için değişmesin.mumkunse hiç değişmesin benimde isteğim o
İnsanlar sonradan değişebilirler. Şimdi farklı bir hayat yaşamak istiyorsa zorla engel olabilir misiniz? Nereye kadar?

Getirmiyor Ferhans.
Evlendikten sonra aynı evde yaşamak arada annesine gidip kalmak dışında bir farklılık yok bende.
Yine arkadaşlarımla tek yada çift çıkarım. Yine alkol alırım.
Tek evlilikse yine kastın ben evlenmesem de aşıl olmadan sevişmezdim. Ve tekeşliydim. Bu tek insanla sevişmek sana neden bu kadar mevzu geliyor hiç anlamıyorum. Sanki her gün başka adamlarla mı yatıyorsun yada erkekler her gün on kadınla mı yatıyor da evlilikte kısıtlanma arıyorsun?

Sizin kadar özgürlükçü kişiler neden evlenir hiç anlamıyorum.evlenmeden de ilişki yaşanabiliyor.gerçi yaşam tarzını da bilmiyorum ki.
Biz ilk haftadan seviştik sevgiliyken. Gitmediğimiz tatil kaçamağı kalmadı. Ağvada jakuziler, Egede mavi turlar gırla gittik. Sonra paşa keyfimiz istedi evlendik. Evlendik Özgür özgür yaşıyoruz. Meyhaneye de gidiyoruz, çocuğumuz anneannnesinde kalınca yıldönümünde yine ağvadaki şömineli jakuzili yerlere de gittik. Mutluyuz iyi ki evlendik oh diyoruz. Bizim özgürlüğümüzün evliliğimize ne gibi bir götürüsü olacak anlamıyorum asla.
Seni hele hiç anlamıyorum. Kendin Özgür bir hayat istiyorsun sevişiyorsun. Evlenmek de istiyorsun. O zaman neden buna evlilik engel olur diyorsun. Engelse neden evlenmek istiyorsun. Gerçekten açıp beynini incelemek iyice bak ak istiyorum

Eee çoğu kişi için haklısın.

Evlenmek iatiyorum demedim aslında arkadaşlar kendisi çıkarım yaptı.ama bazen kendimi değiştirmek çok istiyorum ama yapamıyorum.hani evlilik tarzı daha mı doğru diye çok gitgel yaşıyorum.

Evlenmek iatiyorum demedim aslında arkadaşlar kendisi çıkarım yaptı.ama bazen kendimi değiştirmek çok istiyorum ama yapamıyorum.hani evlilik tarzı daha mı doğru diye çok gitgel yaşıyorum.
Sana uygun bir hayat tarzı yok bence.
Burada alkol alanlara göre değil evlilik diyorsun evlilikte ciddi bir kurum diyorsun. Sonra hop tek eşlilik ızdırap her gün pilav yenmese geliyorsun.
Tutarsızlık olmuş göbek adın

Tek başına çıkınca falan olan durumlardan, arkadaş tatillerinden falan bahsediyorum.birbirinizle gezip tozduktan sonra neyin kısıtlaması olacak zaten.

Haklısın valla.çok arada kalıyorum gerçekten.ne istediğimi bilmiyorum.ben de kendimden şikayetçiyim.ben bu adamı seviyorum deyip, gözlerimi herşeye kapatamıyorum.sürekli birşeyler kaçırıyormuş hissi oluyor.ne fırsatlar kaçırdım aslında.

Kocasının pirensesi kocasının içkisi kocasının boşanma davası...
Tamlama kurmak hiç bu kadar zor olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…